- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Stopy to strasznie mnie bolą od spodu też pierwszy raz takie coś mam i jakby leciutko mi cierpną i chyba tez troche mi puchną. Teraz mam takie gorące, że chyba sobie wsadze do miski z zimna wodą. Co chwile się ochładzam taka mgiełką z Avonu. W słońcu jest 40.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Skończyło się pranie, trzeba powiesić. Pogoda jest jak dla mnie idealna, słońce świeci ale nie jest gorąco. Siedzę w dresiku i bluzie i jest mi w sam raz

Seweryn jest przecudny i poproszę o więcej zdjęć

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja też mogę posłać trochę mojego ADHD

Kasiak Co do asfaltu- fakt mój piesio wczoraj aż skakał biedny parzyło go w łapki , ale teraz od godziny leży w samym słońcu... ide sprawdzić czy żyję hehe

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Właśnie siedzę w McDonaldzie... niestety tylko kawa

Wracam z wizyty w szpitalu.. wkurza mnie już ten cały ich zabrany system. Najpierw nakłuła mi Paluch i mówi, że mierzy cukier długoterminowy czyli średnią z ostatnich 8 tyg. Powiedziałam jej od razu, że 8 ostatnich tygodni byłam na diecie więc nie będzie to wymierne do tego co się na prawdę dzieje. Wynik był podwyższony, ale stwierdziła, że jest ok bo to przecież średnia z dwóch miesięcy.. ale w sumie to ona nie wie i lepiej żebym z lekarzem porozmawiała

No to z gabinetu na korytarz i czekamy do lekarza. Lekarz popatrzyła na pomiary z ostatniego tygodnia i powiedziała, że jest ich za mało by coś stwierdzić. A przecież pipa kazała mi mierzyć co drugi dzień 5 razy więc miałam mierzone tylko 4 dni. Pytałam dwa razy Dlaczego nie codziennie, to powiedziała, że to nie jest potrzebne. No i wizyta znowu za tydzień... tym razem mierzyć codziennie

Magda Ty i Twoje ADHD

Qltoorka Powodzenia z czasem życzę - ja sobie wyobrażam, że do lekarza muszę iść i mnie tak czyści, że łatwiej nie mogłoby być

Dorkiszon z tego co mi powiedziano, to rozejście się mięśni jest absolutną normą. Wydaje mi się, że musi być bardzo duża przepuklina, żeby zrobić cesarkę. Np. Gdy to coś co mimo wszystko trzyma te mięśnie razem pęknie... nie pamiętam jak to się nazywa, ale puki to jest to macica nie wpadnie między mięśnie.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Znalazłam jeszcze cosik takiego...
Ale generalnie w artykułach, gdzie wypisane są wskazania do cesarskiego cięcia nie ma żadnej wzmianki o przepuklinie....
zapytaj.echirurgia.pl/pyt1811.htm
dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-173023.html
forum.gazeta.pl/forum/w,548,120412068,12...szna_a_porod_sn.html
Jeśli masz taką możliwość, a masz, bo w tym Twoim szpitalu nie traktują pacjenta "na odczep się" to może zadzwoń zapytać... Będziesz spokojniejsza, bo będziesz wiedziała na co się nastawiać....
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja moczę nogi w wiadrze z zimna wodą, bo jednak puchną mi stopy troche bardziej niz myslałam i teraz czuje super ulgę z zimnej wody.
- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Fakt pogoda nam nie sprzyja, ale pocieszmy się tym, że nie musimy kupować zimowego płaszcza specjalnie na ciążę

Ja też jestem po wizycie u gin. Powiedziała, ze wszystko tak jak powinno być, ale nie daje gwarancji że nie urodzę za 2-3 tyg. Jeszcze w 38 tyg. mam zrobić USG z oceną masy dziecka, bo ma być spora :/ poza tym wyszło białko w moczu, co prawda niewiele ale muszę za tydzień znów zrobić badanie czy się to nie zwiększa. No i dziś będę miala wynik GBSa.
Co do zaparć to mam to samo. Ale i przed ciążą zdarzały mi się problemy. Już mam prztestowane, że po czekoladzie i coli ciężko idzie w wc

Apropo wagi to u mnie już 16 kg na plusie, ale wszyscy mówią, że mam tylko brzuch. Wczoraj nawet mnie gin. macała po całym brzuchu u mówi, że nie ma ani grama tluszczu i że pewnie przed ciążą byłam zabiedzona

miłego dnia!
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

dziewczyny ale o jakich upałach Wy mówicie

a dziś przyszła zamówiona wanienka dla Mikusia

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
GLS dostarcza przesyłkę w 1 dzień czy 2? Bo z nimi nie mam doświadczenia...
Nikaa, a ile stopni u Ciebie, bo w Katowicach w cieniu 30... Więc nie chcę nawet wiedzieć ile w słońcu... Jeden z moich kotów to sobie kłaki cały czas wyrywa, a ja chodzę i je zbieram i leży na kafelkach... A niby koty lubią się grzać w słoneczku...
- kasia1329
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Dziewczyny mam do odsprzedania ubranka po moim synku. W szczególności body na krótki i długi rękaw czy bluzki na krótki rękaw i spodenki. Ja w większości z nich nie korzystałam bo same wiecie jaka jeszcze niedawno była pogoda a że szkoda mi ich wyrzucić to chciałabym odsprzedać...zapewne Wam się bardziej mogą przydać. Cena to 3zł za sztukę - przy większej ilości możliwość negocjacji.
Zdjęcia dla zainteresowanych prześlę na maila.
Gdyby któraś z Was była zainteresowana podaję maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. gdyż na forum rzadko zaglądam.
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4