BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #684483 przez siwa342
Joanna89 moja jakby wyczuwała że ja nagrywam i jest spokojna nigdy nie zdaze jej nagrac

karolina_p123 no ale wagowo nie jest duzy jak niby lozysko 39/40 tydz hmmm

MAJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #684484 przez judytejsza
Emi87 skurcze minely tak jak ostatnio, ale dzis gadalam z polozna, popatrzyla , zagladnela i polecila lezec bo moge urodzic w kazdej chwili, brzuch tak opadl ze na kolanach juz go mam jak siedze, no i szyjka sie skraca,uwazac na siebie, nie latac nigdzie w te upaly i tyle do szpitala odpukac nikt mnie nie odsylal , bo jak sie zacznie to sama mam sie zglosic....
I nie martwic sie bo dziecko juz bedzie uznane jako donoszone...pytalam czy to znaczy ze mam se spodziewac przed terminem synka? Powiedziala mi ze pradopodobnie tak, ale wszystko od dziecka zalezy no i d tej szyjki w jakim tepie sie skroci i bedzie sie rozwierac, a z rozwarciem to nawet wiele kobiet do konca chodzi, takze zdaje sie na mojego malutkiego:)

Joanna89 super filmik mala widze akrobacje odstawia, moj synek momentami tez odstawia balet ale raczej o stalych porach rano i wieczorem;)

U mnie w lubuskim 30 stopni, duszno jak diabli, nie wynuzam sie nigdzie dzisiaj...

Siwa342 przepraszam ze dodam cos od siebie, ale slyszalam ze u niektoryc kobiet lozysko sie szybciej starzeje... ale czy ma to zwiazek z waga tego nie wiem

11 lata 6 miesiąc temu #684491 przez Marta27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

HUBERT

11 lata 6 miesiąc temu #684492 przez dorkiszon
Poce się jak świnia już stanik zdjełam , bo nie ujade. Zdjęłam obrączkę i pierścionek udało się.
Reszte narazie noszę, bo mogę zdjąć w kilka sekund z szyi czy uszu.

11 lata 6 miesiąc temu #684494 przez karolinkanice16
Mój synek też tak się wierci ale też wyczuwa jak chce go nagrać na szczęście wczoraj mi się udało i nagrałam jak wywija. Mam jeszcze drugi filmik ale mniej widać :).

11 lata 6 miesiąc temu #684500 przez moonia154
Siwa gratuluję rocznicy (i wytrwałości hihi :laugh: ). Jak mężowi "delikatnie" przypomnisz, to powinien załapać :) Mój w tym roku (a jesteśmy ze sobą 11 lat) pierwszy raz zapomniał o moich urodzinach :dry: To znaczy pamiętał jak był w pracy, ale po powrocie dostał Alzheimera :huh: Początkowo się "pogniewałam", ale kupił mi prezent więc mu wybaczyłam :laugh:
Joasiu mój brzdąc też lubi wyczyniać wszelakie akrobacje, a dziś jak usłyszał inne dziecko (mojego szwagra) to mało nie wyszedł przez pępek :ohmy: Tak sobie pomyślałam, że nie będzie się lubił z owym kuzynkiem :cheer:
U mnie ze zdjęciem biżuterii na chwilę obecną może być problem, bo zawsze jak jest gorąco to mi łapki puchną :dry: Ale niebawem zdejmę, choć przyznam,że nie lubię chodzić bez obrączki i ukochanych dwóch pierścionków, bo czuję się "naga" :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #684501 przez judytejsza
Dorkiszon ja juz od miesiaca nie nosze obraczki, w nocy mi raz spuchly tak palce ze sie wystraszylam i od tamtej pory zciagnelam i nie zakladam

Marta27 gratuluje serdecznie synka:) cudny chlopczyk...wszystkiego dobrego zycze wam;)

11 lata 6 miesiąc temu #684504 przez Qltoorka
Marta27, OMG :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jak to??? Ty już???? Jeszcze wczoraj pisałaś tutaj i nic się nie działo... Czy coś przeoczyłam? GRATULACJE OGROMNE!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Odpoczywaj i jak znajdziesz siły i chęci to napisz jak to się stało :) Rozumiem, że poród naturalny? Czyżby w nocy się coś rozkręciło?

11 lata 6 miesiąc temu #684508 przez karolinkanice16
Marta27 Gratulację :) :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #684511 przez karolina_p123
siwa342 co masz na myśli przez słowo "niby". Niby co wymyśliłam to sobie??

11 lata 6 miesiąc temu #684512 przez Qltoorka
Marta27, a jak to Michał tak w ogóle? Hubert miał być ;) Nawet nad suwaczkiem masz Hubercika....

11 lata 6 miesiąc temu #684513 przez karolinkanice16
no właśnie też się zastanawiam :)

11 lata 6 miesiąc temu #684516 przez Marta27
dziewczyny to jeszcze nie mój Hubert tylko jego najbliższy kuzyn moja siostra urodziła czekałam jaka będzie wasza reakcja.

Mały jest zdrów a moja siostra po porodzie aż dwa razy do mnie dzwoniła tyle ma w sobie siły. Poród trwał 40 min sn a więc błyskawicznie

HUBERT

11 lata 6 miesiąc temu #684517 przez moonia154
Marta27 dzidziuś przecudny :kiss: CZy to Ty już urodziłaś? U Ciebie to chyba Hubert siedzi? :)

11 lata 6 miesiąc temu #684519 przez moonia154
Ale nas wkręciłaś :laugh: :laugh: :laugh: W każdym bądź razie gratulacje dla mamusi Michała :cheer:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka