- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
faktycznie ostatnio raz, że cicho na forum i mniej tematów hehe teraz główny temat to poród, ja mam nadzieje, że po porodach forum nie padnie tylko bedziemy kontynuować nasze dyskusje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka nie martw sie ja tu bede pisac nawet jak urodze jedynie kiedy moge nie miec czasu to jak wroce do pracy czyli za rok hahaha
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie zauwazylam, ze malo piszecie mi sie wydaje, ze jest tak jak bylo ciagle duzo do nadrabiania.
Chyba powoli pojde spac.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ale sie wkurwilam.... Kot dostał coś do głowy, zaczął latać jak opętany i tapete w pokoju potargal przy wlaczniku światła.... Normalnie, od razu widac że upaly minęły, bo znowu maja siły do biegania i zabaw, a tak to zdychali cały czas....
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas to wszystko inaczej niz w pl- ja jak zaczelam rodzic to mnie odeslali do domu bo rozwarcia nie mialam(a skurcze co 3 min)cala noc sie wiercilam w domu i o 6 rano sie wkur... pojechalam(rozwarcie na 1cm) i tym debilom mowie ze ja juz do domu nie wracam, zostaje w szpitalu i maja cos ze mna zrobic- no i wymiekli, ale z tego co wiem to tutaj dziewczyny mecza sie tak dlugo jak Kasiak(po 3,4 dni) a oni nic nie robia. Mam nadzieje ze Karolinka jest w dobrych rekach i jej szybko pojdzie...
Patrizia no panic, ja to bede ci kibicowac przy kazdym kolejnym bobasie, kto wie moze sie jeszcze zalapie na kolejne oczekiwania z toba (wiesz moj maz musi miec syna )
Kamilka ja tez tak mam z siuskami, czuje jakbym miala sie zesikac a na kibelku kropla i po wszystkim...
Dorka jak ja nie lubie takich przyjaranych pajacow moj to ma tutaj takiego kuzyna 27lat, jara trawsko i inne gowno(na dodatek sprowadzil sobie paniennke i po tygodniu zaszla w ciaze) ikurna oboje nigdzi nie pracuja tylko ciagna benefity jak biedacy...Zenada-ja to sie nawet wstydze przyznac ze to mojego rodzina...
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Patrizia tak jak pisałaś to nic się ze mnie nie sączy tylko czasem jak zejdę z kibelka podetrę się po siusianiu a tu mi po nodze poleci biała wydzielina taka rzadsza ale trochę poleci to tak mam.
A więc doszło mi kłucie po prawej stronie i jutro mam wizytę o 11 u położnej zobaczę co ona mi powie poproszę żeby mnie zbadała najwyżej jadę na emergency, bo ból w krzyżu jest strasznie nie znośny, a nie odzywałam się cały dzień bo znajomi nas zabrali do siebie i przesiedziałam na kanapie pół dnia a oni robili grilla, i wszystko miałam pod nos .
Coś czuję że w tym tygodniu na bank się rozpakuję i bóle krzyżowe będą bardziej bolesne od skurczy . Teraz dość mocno mnie boli a co dopiero przy porodzie.
Przepraszam że musiałyście się martwić
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Ja smykam w końcu spac...spokojnej nocy :*
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja już na nogach jakoś już mi się spać nie chciało więc wstałam. Może zaraz zabiorę się za sprzątanko. W ogóle dzisiaj tak mnie strasznie swędzi brzuch oszalejeeeee a najbardziej to moje rozstepy mnie swedza tragedia... smarowałam się od początku ciąży i dupa dupa i tak wyszły... no ale trudno będę zbierać na operacje brzucha po porodzie heh;p
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
ja też już nie śpię od 6-tej... mąż poszedł do pracy to wstałam... ciekawe czy dziś się coś ruszy u karolinki... oby, bo współczuję tych bóli krzyżowych...
Miłego dnia mamuśki
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj pomimo brzydkiej pogody miałam tyle energii, ze wysprzatalam cale mieszkanie tak na tip top. Pomyślałam, ze moze to juz ostatnie takie sprzątanie dokładne wiec się przylozylam.
No i w końcu zdecydowałam się i poszłam do fryzjera zrobić pasemka bo jak się tutaj dzieje coś codziennie to ona mnie w każdej chwili moze przyjść pora. Takze włoski zrobione
Wieczorem umieralam na bol krzyza - jednak siedzenie ponad 2 godziny u fryzjera w jednej pozycji to juz nie dla mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolinkanice - trzymam kciuki zeby akcja się w końcu rozwinęła bo się Nam wykonczysz przez te bole krzyżowe :*
Ja też po porodzie mam zamiar zostać z Wami. Kto bedzie miał dla Naszych Maluszków cenniejsze rady jak nie Wy
Chyba juz widzialam, ze jakieś dziewczyny z 2011 caly czas piszą na forum. Maluszki maja juz po 2 latka