- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
W ciazy sowki mnie urzekły - te wszystkie kocyki, pościele, ozdoby - super
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
No i czekam na rezultat karuzeli
Joanna w takim razie trzymam kciuki
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
dla fanek sówek zobaczcie jakie są piekne pieluszki wielorazowe, szkoda tylko że jedna kosztuje z tej firmy 70zł a oni mają najładniejsze dzieciaki wyglądają w nich bosko, chciałabym ich używać choćby ze względu na ich wygląda hehe
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
joanna89 ja kupiłam wozek x-landera, kolezanka moja wczesniej tez kupiła no i bardzo zachwalała dlatego sie zdecydowałam, to moj pierwszy zakup i pierwszy dzidzius wiec nic nie moge wiecej powiedziec, wiem ze napewno maja ładne kolorki:)
achh no zapomniałam dodac gratulacje dla Madzi i jej synka:) czekamy na wiecej info:)
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wymyslilam sobie ze robie szafke na klucz zawsze moge sobie tam schowac cos co niechce zeby szpiegowali.
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kochane zaczelo sie saczenie wod plodowych. Jade do szpitala. Postaram sie dac znac jak rozwija sie akcja. Trzymajcie za nas kciuki strasznie sie denerwuje
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
a sówki brałam tu art-madam.pl/dla-dziecka/ o te dokładnie art-madam.pl/maskotki/zestaw-sowek-przyt...rzytulanki,23521,281 różowe oczywiście (Joanna kiedyś ta stronke podawała i sie zakochałam ). też mam hopla jak widze jakies pościele czy maskotki sówki ale trzymam sie i nie kupuje hehe
apropo tych pieluszek wielorazowych. byłam na targach i tam dowiadywałam sie w dwóch firmach jak to wygląda.
1. w pieluszce jest kieszonka gdzie wkłada sie wynmienne wkłady + dodatkowy dla wiekszych dzieci z mikrofibry. trzeba mieć na dzień kilka takich pieluszek bo jak dziecko robi siusiu to i brudzi ta pieluche - więc lipa jak dla mnie. koszt pieluszki chyba 90 zł z tego co pamiętam.
2. troche tańsza firma (60 zł cos około tego) i fajniejsze rozwiązanie bo wkładki sa nakładane na pieluszke a nie w nią (w sensie w środek jak wyżej). i tu o ile nic sie nie uleje cały dzień w jednej mozna latać (oczywiście wkłady trzeba wymieniać co i rusz).
obie firmy miały rozmiar uniwersalny i dzięki specjalnym klipsom mozna dopasowac rozmiar do pupy. też myslałam że to nie głupia sprawa i chciałam w to zainwestować ale suma sumarą wydaje mi sie że za dużo z tym zachodu (zwłaszcza jak sie szybko wraca do pracy i zostawia dzieci pod opieką innych) + bardzo duzy jednorazowy koszt-duzo wkładów + min 6 pieluszek żeby prania co 5 min nie robić. i jak sobie je macałam i patrzyłam na te wkładki to średnio mi sie komfortowe wydają. ogólnie na zywo nie przekonało mnie to. choć nie mówie że to jest złe i niedobre
judytejsza oj chyba cie czyści przed godzina W
karolinap123 aaaaa kochana trzymam kciuki żeby szybko poszło!!!! kochana juz niedługo bedziesz tulić swojego szkraba - trzymaj sie i bądź dzielna :* dasz rade kochana!
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
ja tylko szybko się zamelduję, że żyje... ale ledwo w nocy tak mnie męczyła zgaga, że podchodziło mi aż do gardła.. już myślałam że zwymiotuję.. wzięłam nad ranem łyk gavisconu i zasnęłam do 7:30. Wstałam i poszłam prosto na kibel.. darło mnie na 2 końce.. tylko nie miałam czym wymiotować za bardzo i już żółcią mnie ciągnęło Ledwo łażę, ledwo żyję.. nie zjadłam dzisiaj kompletnie nic.. nawet łyżki zupy ani kromki suchego chleba.. pić też nie za bardzo mam ochotę.. ale zmuszam się cokolwiek łyknąć. Chyba się strułam ale kuźwa czym? Może ta kanapka z majonezem na wieczór mnie tak załatwiła? Piłam już colę, miętę, wodę, kompot.. nic mi nie jest lepiej MASAKRA.. chyba ducha wyzionę i nic a nic nie jest mi lepiej.. dzień wyjęty z życia
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa