BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #710427 przez MałgosiaSz
Witam Mamusie lipcowe :) Żona prosiła żebym napisał że w nocy o 3 35 urodziła Naszą córeczkę Zosie .Mała ważyła 3 kg i wzrost 54 cm . Obie teraz mają się dobrze są razem i odpoczywają.:):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #710428 przez siwa342
dziubasek jak masz pomysł to dawaj chetnie skorzystam ale moja nie chce wyjsc

agusiaa26 jak chcesz to cie pociesze ja ma caly brzuch i uda i nie przesadzam a smarowalam sie juz dawno

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #710431 przez agusiaa26
MałgosiaSz gratulacje!!! Męzu dziękujemy za info :) :)

siwa342 no ja tez sie ciągle smarowałam aaa tam szkoda słów :dry: mogły by już nasze dzieci wyjść to bym miała gdzieś te rozstępy i inne duperele a tak synio sprawdza chyba moją prychilke ile jeszcze matka wytrzyma, łobuz jeden ;)

11 lata 8 miesiąc temu #710439 przez bea2a
Agusia spokojnie, jeszcze Ci chwila została do terminu. My już przeterminowane, więc jeszcze dłużej się męczymy. Dasz radę. Co ma powiedzieć karolinap? :)

11 lata 8 miesiąc temu #710444 przez siwa342
MałgosiaSz gratulacje

No i znowu ktoś przed terminem,a mi jutro wybija godzina zero a tu cisza :(

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #710447 przez karolinap
Bea2a, no właśnie, co ja mam powiedzieć??? Juz jestem tydzien po terminie i nic - ani skurczów, ani bóli, ani żadnych innych oznak zbliżającego się porodu.

Właśnie wróciliśmy z poprawin i jakoś taka padnieta jestem, A. też. Tak siedziałam w samochodzie i mysle: to juz tydzien po terminie! :( to juz naprawdę nie żarty! Jutro rano ktg i zacznie się wywoływanie :( jeszcze wyjdzie tak ze się wymecze i się skończy cesarka...
Nie tak wyobrażałam sobie koniec ciazy :(
Oby z Pola było wszystko ok, bo po terminie to wiadomo lekarze trzymają, wywołują i jak juz nie ma więcej czasu to na dziko wtedy cesarka :|

11 lata 8 miesiąc temu #710449 przez karolinap
Siwa - Ty masz jutro godzinę zero. Ja ją miałam tydzien temu, to wyobraź sobie jaka ja muszę być wykończona tym oczekiwaniem! :(

Agusiaa26 - ja też nie miałam rozstępów do 9 miesiąca a brzuch z dnia na dzień swędzi coraz bardziej i mam juz słoneczko wokół pępka :(:(:(

11 lata 8 miesiąc temu #710451 przez uniuni
MałgosiaSz Gratuluję córeczki! Mężowi dziękujemy serdecznie za dobre wieści :)

Bea kurde masz rację z Karolinap. Ona najbardziej przeterminowana :blink: Ja jak sobie myślę, że np będę musiała kolejny tydzień w ciąży chodzić, to bierze mnie coś pomiędzy paniką, a histerią..ale to może tylko takie dzisiejsze odczucia :blush:

Zainspirowana zdjęciem z fb zrobiłam skrzydełka i doszyłam na jednym z kaftaników Nilsa oto efekt
Uploaded with ImageShack.com

11 lata 8 miesiąc temu #710454 przez bea2a
karolinap ja mam też jutro wizytę u lekarza i zobaczymy co mi powie. Ciekawa jestem ile czasu mi da jeszcze przed wywoływaniem. Coś czuję, że cały przyszły tydzień a pewnie ewentualnie dopiero w następny poniedziałek do szpitala. Kurcze jak ja bym chciała już mieć malutką przy sobie. No ale tak jak piszesz najważniejsze, żeby była zdrowa. A Tobie współczuje tego czekania bo ja jestem dzień po terminie i już mnie wszystko wkurza.

11 lata 8 miesiąc temu #710456 przez bea2a
Uniuni ale Nils będzie miał piękne skrzydełka - jak aniołek :)

MałgosiaSz gratulacje :)

11 lata 8 miesiąc temu #710457 przez karolinap
No nie macie jakie to uczucie być tydzien po terminie :'(
Uniuni - sliczniusie skrzydełka :) z tego nadmiaru czasu wymyślamy juz różne rzeczy zeby zachęcić Nasze Maluszki do wyjścia.

11 lata 8 miesiąc temu #710458 przez dziubasek
Biedne jestescie tym czekaniem :( dla pocieszenia ja czekalam na Miss az 41tyg(a wczesniej 9m-cy na pozytywny test) iwierzcie mi warto bylo tyle czekac :laugh:

Trzymajcie sie kochane ciezarowki :)
Malgosiasz gratulacje kochana :)

11 lata 8 miesiąc temu #710459 przez agusiaa26
Bea no jasne, masz racje, Karolinap naprawde mozna ci wspolczuc bo my juz wariujemy a co ty masz powiedziec tyle dni po terminie corcia zarty sobie z mamusi robi;)
Mam nadzieje ze ja pojdziesz do lekarza wszystko sie rozwinie:)

Uni no sliczne te skrzydelka:):)

11 lata 8 miesiąc temu #710462 przez siwa342
u mnie gin kazała iśc do szpitala 2 dni po terminie,wiec moze nie beda mnie trzymac w nieskonczonosc tylko wywołaja

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #710463 przez Kasik88
MalgosiaSz gratuluję!

karolinap ja doskonale Cię rozumiem, mój synek jest urodzony tydzień po terminie, teraz już jest 3 dzień i jestem załamana, ehh ... ale przed chwilą nawiedziły mnie dwa skurczybyki krzyżowe, więc może coś, a jak nie to jutro od rana szpital i nie wychodzę bez Małej.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka