- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No takie wiadomosci z ranka sa super
Karolinap WIELKIE GRATULACJE widzisz Twoje nerwy zastapily ci oksy trzymajcie sie tam dzieczynki i czekam na zdjecie PS. Glod po porodzie jest masakryczny widze ze nie tylko ja zaraz po szamalam juz cosik zamiast sie polozyc
mycha7 Dla Was tez ogromne Gratulacje, synek juz jest z Wami
Zaraz mykam do dentysty bede miec wkoncu piekne zabki :)a w piatek gin troce sie denerwuje ta wizyta ale trzymajcie kciuki oby bylo wsio oki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Pochwalcie się jeszcze zdjęciami i już będzie wypas
Agusia sluchaj patrycji zjedz na zapas bo glod jest przerazliwy daj znać jak się akcja rozwija czekamy na kolejnego forumowego bobasa powodzenia
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dzis w nocy mała przespała 5h i tak mi w jednym cycku sie mleka nagromadziło, że jak sie karmilysmy i mala na chwile puściła to dostała sikawką po oku hehe
co do ubierania tez czasami mam problem bo np strasznie wiało wczoraj a po drugie mam strasznie upośledzone odczuwanie ciepła - leze i nagle robi mi sie tak zimno ze sie trzęse jak owsik...po tem znowu nagle gorąco. chyba hormony sie stabilizują albo coś
Jamajka a czyściłas dokładnie tam w środku ten pępuszek?? bo ten nasz to sie chyba zadomowił na dobre i cos mi sie nie podoba...ale ide dzis na ważenie to poprosze zeby ktoś spojrzał.
karolinap gratulacje!!!!!!!!!!! witamy Polcie na świecie :*
za nierozpakowane trzymam kciuki! dziewczyny zaczeły (miejmy nasdzieje) lawine porodów
Patrizia trzymam kciuki :* cos czuje ze po wizycie bedziecie z mężem mieli co robic
agusia jak nic jesteś następna powodzenia!
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Patrizia trzymamy kciuki i czekamy na info
Agusia Ty też informuj na bierząco jak tam sytuacja z Dżulianem Powodzenia :*
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
mycha7 gratulacje
agusiaa26 ja nawet nie wiedziałam ze to skurcze ale jak ci sie napina to chyba juz to
A ja mam skurcze,niby dosyc regularne i tyle,tutaj taka kolejka na wywolania ze jak sie samo nie rozkreci to lipa.dziewczyny leza po tydzien lub dwa i nie maja nawet skurczy
No ja juz wiem ze to skurcze dochodza do 50% z tego co widziałam wiec moze sie ruszy kiedys
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolina i Mycha! Serdecznie raz jeszcze Wam gratluję, przeżywałam Wasze porody jak własne.
Karola, nie wiem czy pamiętasz ale równo miesiąc temu Ty i Twoja Mama rodziłyście ze mną. Wczoraj ja myślami byłam przy Tobie
Uściskajcie swoje Pocieszki ode mnie
Pamiętacie jak pisałam Wam że pofarbowałam na żółto rzeczy Michała? Nic nie wyrzucałam i poświęciłam te ciuchy na piżamki. Ale na necie wyniuchałam że jest coś takiego jak odbarwiacz do tkanin Dr.Beckmann. I na wczorajszych zakupach dorwałam ów specyfik za 8 zeta. I zastosowałam do tejże odzieży. Stwierdziłam że gorzej nie będzie. Dziewczyny, wszystko puściło jak ręką odjął. Biała czapeczka jest bielsza niż była w dniu zakupu. Śpioszki I love Mum (o które najbardziej mi chodziło) są piękne bieluśkie. A tkaniny nie straciły ani fasonu ani splotu- kompletnie nie widać że są po przejściach. Więc polecam. Za 8 złociszy można sobie poprawić humorek
Dziś w nocy moje Dziecię jadło co 1,5h. Wyglądam ja zombie-mum. Ale Młody śpi więc jest popapany i rośnie. Reszta się nie liczy. Mama i Siostra doprowadzają mnie do szału bo uważają że do 6 m-ca życia Miśka będę wycieńczona tym niespaniem(tak długo chcę karmić tylko cycem) i powinnam pomyśleć o wprowadzaniu ok. 4 mies. kaszki. Dziennie mnie wkur.wiają (bo inaczej nie da się tego nazwać). Moje Dziecko jest najważniejsze. A to że nie będę wyspana- Boziu. Jak pracowałam i dojeżdżałam godzinę w jedną stronę i wstawałam przed 5:00 rano to nikt mnie nie żałował. Albo jak siedziałam tam do 23:00. Wczoraj już zapytałam moją Siostrę czy nie ciężko jej jako Matce-Polce wychowującej 15 dzieci. Bo jej rady świadczą o ogromnym doświadczeniu. Zgrzała mnie totalnie. Trochę nawet potem żałowałam, bo trzeba było puścić to mimo uszu a nie opierdzielać ją. Ale przynajmniej spuściłam z wątroby Dobrze że się nie obraża
Dziś śmierć w męczarniach poniósłby mój Monsz. W nocy karmiłam Małego, nie oszukujmy się- z niezbyt szczęśliwą miną (niewyspanie daje się we znaki). Ślubny siadł na łóżku, patrzy na mnie i pyta czemu siedzę z miną jak kot srający na środku pustyni. Zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że całą noc prawie nie śpię. A ten, pierdolnąwszy jak łysy warkoczami, pyta- CZEMU? Opadło mi wszystko co mogło- ręce, nogi i moje mleczne zwisy. Durny ten mój Chłop jak funt kłaków. Rano spałam jak wychodził ale napisałam mu smsa że jak jeszcze raz zada durne pytanie to go pierdyknę i się oduczy bredzić
Pączuś słodko sobie śpi. Kocham Go nad życie!
Mam nadzieję że dzięki temu że coraz szybciej po jedzeniu będę mogła do Was wracać częściej.
Buziaczki
Trzymajcie się.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Jestem mama z kwietnia ,prosimy o głosy w konkursie na mojego Dawidka
www.bobovita.pl/home/klub/galeria/33022
Za wszystkie głosiki dziękujemy
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
nadal trzymam kciuki za te mamusie, które wyczekują na maleństwo
patrizia kochana koniecznie daj znać to tam powie ginekolog
magdalenagal Mikuś też ma takie dni,że co 1,5 h jest przy piersi -zauważyłam, że robi tak zwłaszcza jak jest bardzo ciepło - chyba się dopaja w ten sposób
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz po wizycie u stomatologa jestem z siebie dumna bo bez znieczulenia dalam rade w koncu cos co mnie cieszy bede miec piekny usmiech . Bylismy ostatnio w Pszczynie bo tam znalazlam w necie piekny pomniczek dla aniolka bylam pewna ze taki wlasnie chcemy niestety pan nas zabil cena (8tys) i nie moge przezyc bo byl taki piekny
agniesia u Ciebie sie zaczyna a u mnie juz konczy naszczescie
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa