- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziubasek nie złośc się na Miss. To jest podobno normalne, że strasze dzieci chcą naśladować te maleńkie. Czytałam kiedyś, że należy im na to pozwolić. Pić z butelki, ciumać smoka a nawet założyć pieluchę jak sobie tego życzą. To jest chwilowe i pomaga oswoić się z sytuacją. No i duuużo uwagi i poświęcenia trzeba dla tych starszych mieć Moja Lala (odpukać) zachowuje się nad wyraz dobrze i oprócz marudzenia nie przejawia oznak zazdrości. Cierpliwości i wszystko minie :*
Patrizia no niezły idiota!! Dobrze, że mu nawtykałaś.. nie wiem jak tacy ludzie mogą pracować w takiej delikatnej branży.. chyba za bardzo mu zależało.. czubek i cham!!
A wyglądasz prześlicznie zawsze podobała mi się Twoja uroda, ale tu widać nowy look i jakie piękne lśniące włosy kolorek też nowy?
Ja właśnie jutro zadzwonię do przychodni zapytać się kiedy mam przyjść do kontroli z Młodzieńcem Bo chyba już wypada się wybrać.. a za 2,5 tygodnia szczepienie.
Dziewczyny posiadaczki otulaczków Mój Książe jak jest niespokojny to również kończy spętany w pieluchę tetrową (otulaczka u mnie niet) i rzeczywiście chyba się wycisza i uspokaja. Nie wiem, może zakupię jeszcze ten z motherhood.. Emi i Qltoorka jak będą u Was jakieś wyniki pętania to dajcie znać
Emi a jak pępuszek Mili?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A moja Julcia nie lubi otulaczka
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
dziubasek sorki ale rozsmieszyla mnie ta kupa w majtkach napewno jej przejdzie pobawi sie w dzidziusia i jej sie znudzi
- MZS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
wysprzątałam chatę na błysk, zaraz robię kolację i potem kąpie Ksawcia i do spania bo padam na twarz. Byliśmy dzisiaj na mieście i złapała Nas ulewa dobrze że miałam folię przeciw deszczową na wózek.
Patrizia no ten koleś niezły debil dobrze że mu nawtykałaś.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciotki moj juz spi a ja glupia z zegarkiem w reku patrze kiedy bedzie sie budzil bo niby mialby za 3 godz i tak dzien w dzien budzik nastawiam zeby zbudzic sie przed nim:/ chyba debil jestem co?? Tez tak macie ze np budzicie dzieci w nocy na karimienie czy spicie jak zabite i dopiero placz was budzi w nocy? Ehh juz zaczynam szalec z tego wszystkiego, nie wiem jak go ubierac na noc, ale za to otulaczka mi nie trzeba, moj uwielbia spac;)
Padam juz, caly dzien cos robilam, lazilam, nic nie spalam, paa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
martwię się o mojego skarba bo marudzi i dziś tylko dwie porządne kupki zrobił, Bóg mi świadkiem jak skończy 3 miesiące wypierd... to żelazo zasrane!!!!!!!!!! Człowiek się oszczędza nie je rzeczy wzdymajacych i podejrzanych a biedactwo i tak się męczy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
agusiaa jak śpi za długo to go obudzę ale zazwyczaj budzi się sam co 3 lub 4 godzinki i płacze wtedy ja oczy jak 5zł.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
A fryzurka śliczna. Mi też bardzo podoba się Twoja uroda - taka kobieca.
Agusiaa26 - ja tylko pierwsza nocke nastawialam budzik co 3 godziny a teraz po kilku dniach to czekam aż sama mnie płaczem obudzi. Dzis w nocy miała nawet przerwę 4,5 godziny.
Dziewczyny,czy Wasze maluszki też były takie niespokojne przy zmianie tego mleka z siarą na to rzadkie? Od dzis leci mi inne mleko - chyba to właściwe bo to juz 8 doba i Pola nie radzi sobie z tym ze tak sika z cycka. Ledwo zdąży łykać na początku i się denerwuje. Czy to się unormuje?
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A z tym ubieraniem to kieruj się zasadą, że dziecko odczuwa temperaturę tak jak my. Mój teraz śpi w body z krótkim rękawkiem (i w otulaczku)
No i Mikołaj śpi w otulaczku... Choć kilkakrotnie się już przebudzał, wierzgał nogami i próbował rączki wyciągać, ale w końcu znów senność go dopadała i śpi...
emi, jak otulaczek może być za duży? On właśnie jest dla noworodków. Dół ma być swobodny, żeby mogły wierzgać nóżkami, a górę zaplatasz wg własnego uznania.
Patrizia, gość chyba cierpi na brak klienteli i popuściły mu nerwy, jak potencjalni klienci i szansa na zarobek przeszły koło nosa... Ale oczywiście ja go nie usprawiedliwiam-nie wróżę mu powodzenia w branży
A fryzurka super i nie wierzę, że Ty dopiero przed farbowaniem, bo kolor włosów wygląda extra i jak nowy:) Ja też się zanoszę z zamiarem pójścia do fryzjera (tylko jak ja to organizacyjnie pochytam?), żeby opitolić się na krótko... Niby tydzień przed porodem byłam wycieniować, ale efekt przy małym jest taki, że cały czas te włosy upinam do góry, a ja nie lubię siebie w upiętych czy związanych włosach... Chyba zrobię się na chłopa, a co
karolinap, może ona nie nadąża z połykaniem... Raczej to się nie unormuje. Kasiak np.odciagała trochę, by Sebek nie łykał tak łapczywie. Może też spróbuj tak? Trochę odciągnij i dopiero potem podaj małej. Coś takiego wyczytałam też w najnowszym "Twoje dziecko", gdzie laska w liście napisała, że jej synek aż krztusił się mlekiem i dopiero odciąganie pomogło....
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator