- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Lipcoweczki są z Toba myślami non stop!
Masz super facetów
Dużo zdrówka i wracaj do nich i do Nas jak najszybciej :*
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
I oczywiście czekamy na Ciebie
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
patrysia slodziutki jest
moonia moja jak juz pociumka to bierze główke do góry i kładzie polika na cycusiu jak na podusi i tak sobie lubi śpiochac cwaniara mała
agusia zebys była spokojna-smignij do przychodni raz w tyg zwazyć - jak przybiera to sie nie ma co martwić
Qltoorka to sporo - tyle kasy za 15 zdj...gdzieś widziałam za 350...musze poszperać cholercia
my mamy termin na wrzesień u ortopedy na NFZ.
a ten stajnik co polecałas niestety...nie ma mojego rozmiaru buuuu wogole jak w allegro szukałam mego namiotowego rozmiaru to sa same takie nieusztywniane - jestem zawiedziona :/
Natalka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie odezwałaś!!!!! wszystko widze idzie powoli w dobrą strone tak trzymaj kochana i wracaj do zdrowia! życze ci żebyś jak najszybciej mogła utulic małego-już bliżej niż dalej! teraz kochana trzeba Bogu dziękowac że będzie happy end i cieszyć sie ze maluszek zdrowy a mamusia dochodzi do siebie i niedługo bedziecie razem!!! nie smutamy, myslimy pozytywnie i szybciej wszystko pójdzie buziam i tule całą waszą treójke :*
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
my byliśmy wczoraj u ortopedy i pediatry, mały waży 4780g, pisałam Wam kiedyś ze ma powiększone gruczoły piersiowe i na jednym cycuszku zrobił się jakis stan zapalny jest bardzo twardy jak kamień ten gruczoł, cycuszek jest różowy i wydobywa się z niego siara, mamy robić okłady z wody z sodą mam nadzieję ze przejdzie, a gruczoły same w sobie może miec powiększone nawet do tej pory kiedy będe piersią karmic
A w dodatku po ciąży zrobiła mi się przepuklina nad pępkiem za 2tyg wizyta u chirurga ale pewnie bez operacji się nie obejdzie, mam nadzieje ze to nie będzie pilna sprawa bo jak takiego maluszka zostawic w domu , z tego co wiem przy przepuklinie wstawiają jakąś siatkę w brzuch i co wtedy z kolejną ciążą trochę się martwię ale nic zobaczymy za 2tyg
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Trochę o tym poczytałam... i często z tego rozstępu mięsni może zrobić się przepuklina, ja u siebie rozstępu nie zauważyłam tylko samą przepuklinę (jeśli to wogle przepuklina, a nie jakieś inne cholerstwo)
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
My dziś w fantastycznym nastroju- nie wiem czy to zasługa pogody, czy też może tego, że wczoraj wylałam wszystkie żale, a może dlatego, że Patryś pozwolił nam dzisiaj na śpiochanie z bonusem Jeszcze w szpitalu lubił budzić się o 4.00 i wojował minimum dwie godziny (czasem już nie spał do rana ), a tu proszę- obudził się, tatuś zmienił pieluszkę, mama dała cycusia i za niecałą godzinkę Patryś spał słodziutko przytulony do mleczarni My oczywiście również śpiochaliśmy do rańca samego Teraz też uśmiecha się zawadiacko przez sen, aż mi się cieplutko na serduszku robi Chyba zaakceptował nowy pokarm mamusi
Wczoraj pytałam o bycie maminymi cycusiami, ponieważ zastanawiałam się, na ile jest to zjawiskiem normalnym O ile synuś był głodny i faktycznie ssał cyca, to niestety (a może stety ) często woła, żeby sobie potrzymać w buzi i tak pospać Nawet to słodkie, nie powiem, wciąż jestem nim zachwycona jak pierwszego dnia, ale martwiłam się troszkę, że tatuś "nie będzie miał podstaw" do usypiania maluszka
Natalia super, że jesteś z nami Wiem co to za ból nie mieć kontaktu ze światem zewnętrznym Ale już niedługo wyjdziesz i będziesz mogła do woli nacieszyć się swoimi chłopakami Swoją drogą, wspaniałego masz męża, że wykazuje chęć zajmowania się szkrabem
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorko a skad wiesz ze ten miesien sie rozszedl, jak to sprawdzic? Ja ogolnie mam lekkiego flaczka, wszystko jakby splynelo w dol, widac te rozstepy bo brzuszek troszke jest ciemny a te nitki jasne:/ ogolnie sie nie przejmuje bo to dopiero 8 dni po porodzie i szczerze nie podniecam sie ze musze byc szybko sexi mama;)
Natalka nie trudno sobie wyobrazic jak musisz cierpiec i tesknic za malym wyczekanym skarbem, zobaczysz juz niedlugo bedziecie wszyscy razem:) badzmy dobrej mysli, ja trzymam za Was mocno kciuki
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Drogie Mamusie, które miały cc: jak poradziłyście sobie z raną (mycie i dezynfekcja tego miejsca) oraz kiedy się to powinno zagoić?
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja wczoraj zjadlam pierogi z jagodami i powiem wam ze Julcia spala pieknie(juz bez infacolu bo zapomnialam jej podac )... Wzielam wczoraj mamuske na zakupy, troszke jej ciuchow kupilam no i siebie obkupilam(wreszcie bylam na zakupach chudych ciuszkow , niestety armata mi sie rozrosla i musialam kupic portki rozmiar 40 ale coz popracuje nad nia i bedzie git