- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
www.ciazowy.pl/artykul,poduszka-dla-niem...-zdrowie,1126,1.html
- alba77
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

W lazience masakra bo sprzatac zaczelam ale sie rozwył i lezy wszystko, tylko kupska na srodku brakuje

Ja pod materac podlozylam zwinięty ręcznik i jest ok. Miał katar i mu przeszlo, no i juz tak nie ulewa.
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

mojej sie tez ulewa to podłozyłam pod materac w kołysce złozony (stopniami) kocyk i ma delikatnie do góry

patrysia to tym bardzuej. moja szwagierka tak miala, musiała podawać małemu żelazo i sie tak bidny męczył że szok. w końcu sie wkurzyła i polecaiała do lekarza i dostał jakies leki i jak ręka odjął

moonia das zrade! hormony niedługo sie ustabilizuja i bedzie git :0 ja tez miałam nerwy na ducha Bogu winnych ludzi ale juz przeszło

nam sie udało Mile przyzwyczaic do hałasów i nawet te ja usypiają

villcia elegancki facecik

karolinap moja robi tak z 5-10 srednio

- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Emi87 tak, najlepsze co mogłoby mnie spotkać to święty spokój

Mam pytanko: czy wszystkie Wasze dzidziusie (głównie chyba chłopcy) to cycusie? Mój nawet nie musi ssać cyca, wystarczy, że ma go w buzi i tak śpi, a jak wyciągnę, to za góra 10 minut się upomina

- patka1603
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
I jak tam dużo was jeszcze zostało do rozpakowania, czy może już wszystkie?!Pozdrawiam
sierpniówka
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Moj tez ulewa i Emi tez wydaje mu sie ze dzis niespokojny byl z przejedzenia ale to moze moje fanaberie bo tylko siedze i mysle czy najedzony czy mu nie za cieplo, czy beknie czy wstanie na czas ehhh musze wyluzowac.
Dzieki za pomysl z podniesieniem materacyka pod glowka, juz maz wsadzil kocyk, mam nadzieje ze pomoze
A co do kupek to moj tez wali chyba po kazdym cycu i to takie piekne zolte

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

emi, widziałam na fb, że szukasz fotografa do sesji noworodkowej... Ja też szukałam teraz i znalazłam...Cudne zdjęcia dziewczyna robi. Ale dowiedziałam się (nie wiem czy tak wszyscy robią), że sesje noworodkowe wykonuje się do ukończenia przez dziecko 2 tygodni, bo wtedy jeszcze maluszki dużo śpią, przez co można je łatwo ułożyć do zdjęcia. Natomaist później dzieciaczki śpią już mniej a ich sen jest delikatniejszy... Hmm...coś w tym jest...
Fakt, że laska nie odesłała mnie z kwitkiem, ale cena sesji mnie troszkę jednak odstraszyła... 500 zł za 15 zdjęć... Chyba się przekwalifikuję

A ja dziś ku.wicy dostałam... Mieliśmy umówione usg stawów biodrowych i nas, ku...., nie przyjęli, bo na skierowaniu pediatra dopisała pod tekstem "proszę o usg stawów biodrowych" - "skierowanie do poradni preluksacyjnej", a pani w rejestracji stwierdziła, że oni takiej poradni nie mają, ale usg robią... Ok, ja to rozumiem, ale po pierwsze - w mojej przychodni skierowali mnie właśnie do nich, bo mają z nimi umowę, a po drugie - jak dzwoniłam się zapisać to mówiłam kobicie, że tak mam na skierowaniu i nie widziała ona problemu.... Słuchajcie, tak się jeszcze nie darłam... Okazuje się, że waleczna matka ze mnie. Choć i tak nic nie wskórałam. Targamy maluszka ze sobą, śpieszymy się, jazda samochodem w jedną stronę 20 minut, Mikołaj cały zgrzany, a ta mi mówi, że mnie nie przyjmą!!! Dobrze, że miała szybę przed sobą, bo uwierzcie, że miałam ochotę jej przyłożyć... Chciałam z kierownikiem przychodni, ale oczywiście "kierownik już wyszedł do domu"....
No i teraz ciekawe gdzie ja znajdę jakąś przychodnię, w której mają krótkie terminy... Ostatecznie pójdę prywatnie... A Wy jak robicie/robiłyście to badanie i gdzie? W poradni preluksacyjnej czy u ortopedy? I na NFZ czy prywatnie?
Aaaa, i przy okazji, jak wróciliśmy do naszej przychodni przedstawić problem (jutro mam przyjść do pediatry po nowe skierowanie) to zważyliśmy maluszka... I co??? 4200g!!!! Boziu, on przez dwa tygodnie przybrał teraz 700g!!!!
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3