- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Super dziewczyny, że chcecie sie spotkac w Poznaniu odezwe się na fb do Was i wszytsko ustalimy co by tu nie zaśmiecać forum
Ja na zlot ogólny też się piszę już nawe mężowi mówiłam. U niego jest mega ciężko z urlopem dlatego nam najbardziej pasowałby jakikolwiek weekend. Zakopane super tylko w majówke bedzie mnustwo ludzi...i te korki przy wjezdzie i wyjezdzie. Po górach i tak nie pochodzimy więc może by jakieś inne miejsce wybrac? Ale oczywiście wybierzemy to co większosc będzie chciała
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jamajka co ty zboczonego cos pomyślałaś ?
Wrzucę fotki spokojnie, ale nie wiem czy ze mną , bo jakaś wspaniała nie jestem, żeby mnie oglądać.
Muszę tylko zrzucić z aparatu nowe na kompa, a to może trochę potrwać haha
No i robię sobie teraz łobiod kotleciki z drobiu takie inne.
No Jamajka była zadyma na temat kawy to prawda hahaha , ale najbardziej to mnie chyba spianowała Dżoana ze swoim kosmicznym wózkiem hahah sto razy dziennie pytała się który czy ten za milion czy ten za dwa miliony zryta ładnie.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Faktycznie tak jak mówi Emi, można wynająć jakiś domek albo szukać oferty na grouponie.
W ubiegłym roku byliśmy z groupona w Zako i byliśmy bardzo zadowoleni.
(Szłam sobie Doliną Kościeliską i już wiedziałam że jestem w dwupaku )
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
juz sobie nas wyobrazam-stado bab z prawie rocznymi szkrabami-oj zrobiłybysmy sensacje
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Dziewczyny od trzech dni mam inne dziecko w domu (dużo mniej płacze - więc mam nadzieję że już ten brzuszek będzie odpuszczał powoli ) A i ja jestem szczęśliwa bo wykańczało mnie patrzenie na jego cierpienie . Mimo tego nocki dalej takie same pobudka na cyca co 2 godz a o 5 rano: Matka wstawaj szkoda dnia No nic chyba trzeba się przyzwyczaić że mój kawaler to ranny ptaszek
Ksawek codziennie wprowadza do obiegu nowe słownictwo a i jak już potrafi krzyknąć Mój kochany
Dziś w Uwadze o tym jak rodzice skatowali 3 miesięczne dziecko, nie wiem czy dam radę oglądnąć Bardzo to przeżywam... dziewczynka była w tym samym wieku co nasze dzieciaczki... Boże jaki ten świat jest niesprawiedliwy... Jedni marzą o dziecku... a drudzy mają i zabijają
Ok już Wam nie smucę...
Miłego dnia
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/nosidelko-ergonomiczne-mei-ta...kol-i3564877847.html
Ma któraś takie ?
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ok, to ja tak po kolei... Jeśli część moich odpowiedzi jest już nieaktualna to przepraszam z góry...
Uniuni, Jamajka, kochane Wy moje. Dziękuję. Wzruszyło mnie, że o mnie myślicie i pamiętacie
Natalia, ja się popłakałam ze wzruszenia czytając Twoje podziękowania Ja wraz z mężem żyliśmy Twoim stanem zdrowia. Razem szukaliśmy informacji po necie o tym całym Hellpie i byliśmy porażeni tym co znajdowaliśmy... Ale to już za Tobą
Jamajka, zażywasz dalej Omegamed dla kobiet karmiących. A co myślisz o kapsułkach dla niemowląt i dzieci Omegamed baby DHA
www.doz.pl/apteka/p35814-Omegamed_Baby_d...lki_twist-off_30_szt
bo się właśnie nad nimi zastanawiam, czy nie zastąpić preparaty z DHA dla kobiet właśnie tymi dla dzieci..?
Osobka, to Twój synuś ząbkuje chyba bezboleśnie...szczęściara No i gratulacje
Natalia, Jamajka, ja taką ramkę, którą ma Natalia widziałam na allegro. Jedna z tańszych.
Tu Wam posyłam linka, ale tak na szybko znalazłam tylko różową, a były aukcje po 16 zł z różową i niebieską
allegro.pl/odciski-dloni-i-stopki-dzieck...isk-i3520486797.html
Jamajka, świetny jest ten pałąk z zabawkami, który można postawić gdziekolwiek... Nabyłabym z chęcią taki
karolinka, dziewczyny mają rację co do podnoszenia główki. Nie przejmuj się na zapas. W końcu będzie ładnie podnosił i długo trzymał. Znasz jakiegoś człowieka czy nawet dziecko (ale nie niemowlaka), który nie potrafi utrzymać główki? no właśnie... my, rodzice, za bardzo wszystkim się przejmujemy... Jak czytałam o ząbkowaniu to trafiłam na opinię podobną, że rodzice często się martwią, że dziecku jeszcze ząbki nie wyszły... Ale przecież każdemu muszą wyjść Nie ma człowieka, który nie przeszedł etapu ząbkowania Więc...głowa do góry
karolinap, co do dziubasa...ona to pewnie jedna z tych osób, które w necie udają kogoś innego w rzeczywistości to pewnie stara panna obżerająca się słodyczami i egzystująca przed kompem Naczytała się przy okazji Harleqiunów i teraz pisze, że ma dwójkę cudownych córek, wspaniałego męża, jest zajebista, seksowna, uczy się, mieszka w Irlandii, jest wspaniałą matką i żoną, no i z tego co pisze wynika też, że kochanką.... dziubasek, pokaż w końcu swoją prawdziwą twarz
ok, lecę z wózkiem na dwór...see u later dziś mam zamiar wszystko nadrobić i wszystkim odpisać
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakub też się zmienił ostatnio śpi min. 4-5 godzin, a kiedys spał max 3 godziny.
To odkąd tata do niego wstaje,bo ja już zaczynam wstawać znowu od poniedziałku, bo mężulek wraca do pracy dlatego mam nadzieję, że Jakuba spanie się nie zmieni znowu na 3 godziny
Tak pozatym to jest naprawdę grzeczny, ale cwany jak nie wiem ja nie mogę do niego miło mówić , bo zaraz robi podkówkę na ustach i płacze, bo chce iść do mnie hahah , a jak nic nie gadam to leży i się bawi. Generalnie to płacze tylko wtedy gdy chce iść spać więc jak zaczyna marudzić i płakać to zaraz go biorę daję smoczek i dżemka niestety tak góra godzinkę w dzień, ale potem znowu ma humor ciągle się śmieje śmieszek z niego na maxa i brojuszek.
Na wieczór mam na niego taki sposób po kąpieli butla naje się pobawimy się wymęczymy go i potem bez cyrku zasypia w łóżeczku. Jeśli nie jest zmęczony i próbuję go na siłe uspać to jest cyrk, ryk jakby go obdzierali. Ostatnio zasypia tak o 21 i śpi do 1-2 w nocy potem budzi się tak 6-7 i potem śpi z nami lub w łóżeczku to zależy tak do 9:30.
Kupiłam mu dziś jeszcze taki komplet czapeczka i szalik na zimę rękawiczki nie, bo są w komplecie z kombinezonem takie bezpalcowe jakby woreczki. Także na zimę ma już ubranko.
Jedno mnie zastanawia czy taki śpiworek do gondoli zimowy jest potrzebny czy może wystarczy jak go przykryje kocem i nałoże osłonę na wózek, bo się nie znam ?
allegro.pl/spiworek-welniany-do-wozka-sp...nki-i3561450779.html
O takie coś mi chodzi czy wy to kupujecie ?
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
My również piszemy się na Zakopane, ponieważ tam byliśmy w ubiegłym roku w podróży poślubnej, no i tam został wyprodukowany nasz Syn Mąż widział jak czytam o naszym zjeździe i spytał badawczo, czy chcę, żeby jechał ze mną, czy może wolę sama Taaa, ja sama, akurat Kraków też może być, bo jadąc z podróży poślubnej mieliśmy tam zajechać, ale... zapomnieliśmy Dopadły mnie wspominki Już nie mogę się doczekać, żeby Was wszystkie zobaczyć Fotki nie oddają tego co w realu
Askan brak mi słów na taki debilizm! Niemal codziennie słyszy się o czymś takim i ciągle łzy same napływają mi do oczu Jakbym takich (nawet nie wiem jak takie stworzenia nazwać, bo na miano ludzi nie zasługują) dorwała, co krzywdzą swoje dzieci, to bym zajebała ze szczególnym okrucieństwem! Sorry za przekleństwo, ale nie znalazłam innego słowa, które oddałoby to, co się takim należy
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1