BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 2 miesiąc temu #753118 przez nala
Hej

No wlasnie, gdzie? Tak na caly weekend, z chlopami czy same? Az sie nie moge doczekac wspolnej zabawy naszych lipcowych dzieci i wyrywania sobie zabawek. Kasiak jak widze Twojegio Sebusia to widze go w roli herszta bandy hehe i nasz forumowe nicki przyczepione jak w familiadzie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #753123 przez karolinap
Magda - my na majówkę w góry chętni :)

11 lata 2 miesiąc temu #753138 przez agniesia
Ja w góry mam bardzo blisko, bo mieszkam niedaleko:)

11 lata 2 miesiąc temu #753139 przez Jamajka
Zakopane jak dla mnie bomba :))
Jakaś bacówka na uboczu i banda wariatek z dzieciakami :D

Nala Nicki przyczepione jak w familiadzie mnie rozbroiły :lol: :lol: :lol: Ja sobie wyobrażam, żebyśmy spędziły minimum weekend, np. piątek, sobota i pół niedzieli - potem rozjazd każda w swoją stronę i ponowne spotkanie na forum :)
Jeśli chodzi o skład, to ja raczej wyobrażam to sobie razem z mężami co by mieć pomoc i transport w ich osobie :) Zresztą większość mężów znamy ze słyszenia więc raczej nie będą przeszkadzać :) Chyba,że uważacie inaczej? :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #753148 przez magdalenagal
Zakopane tylko z moim Mężem :-) poza tym, może Panowie porwą Dzieciaki a my sobie poplotkujemy :-)

11 lata 2 miesiąc temu #753151 przez agniesia
Herbatę z prądem wypijemy:)

11 lata 2 miesiąc temu #753156 przez agusiaa26
Widze że pisałam posta z tel a tu dupa nic nie ma :angry:

oo Zakopane:) już widze mojego K. jak pije, tzn opija zdrowie Julusia oczywiście z pozostałymi tatusiami :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #753163 przez agusiaa26
NataliaK bardzo dziekuje za zaproszenie, z miłą chęcią spotkam sie z wami poznanskimi lipcówkami:):) a z tym refluksem mnie zdołowałaś :\ poobserwuje Julcia jeszcze troche i jakby co pójde do lekarza, dziś z rana tez mu się ulało nawet sporo ehh

widze ze Julo lubi zasypiac przy cycku a najlepiej przy mleczku ale z racji ulewania nie moge sobie na to pozwolić a dran jak drze sie to na cały blok. Udało mi sie ze smokiem i odkładałam i podnosiłam i chyba sie udało bo mały śpi w łóżeczku a ja mam czas posprzątać wypic kawe i pogadac z wami maleńkie :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #753173 przez nala
Tez mysle, ze bez mezow byloby ciezko. Ciekawe jakby oni sie dogadali obgadywani na forum hehe pewnie niektorzy o innych co nieco wiedza ;) urzadzimy same wspolne warsztaty z chustowaniem i cycowaniem hehe

11 lata 2 miesiąc temu #753176 przez nala
Agusia, z tym refluksem to kiepsko no ale poobserwuj i faktycznie do lekarza. A co do zasypiania to swietnie! Jak widac grunt to konsekwencja :)

11 lata 2 miesiąc temu #753190 przez emi87
moja niunia obudziła mnie dzis swoim gadaniem :D uuuuwielbiam to :P
i niedługo na spacerrro :)

kasiak a to inna lipcóweczka musiała o tym mleku pisac :P cos mi sie upitoliło w głowie hehe
a baczki faktycznie czasem straszne sa :P moja teraz seriami wali :P i trzymam kciuki za wizyte!

karolinkanice ooo to Ksawcio odwiedzi wreszcie korzenie :) super :)
tez bym sie wystrachała!! jak z jakiegos filmu...

jamajka masz zawziecie :D tez czasem chce mi sie poczytać forum od nowa ale jakos przeraża mnie ten ogrom postów :D a co do maja super pomysł! każdy raczej ma wolne :)trzeba znaleźć miejsce gdzie poza sezonem jest duzo tanich noclegów - moze morze? my byliśmy rok temu to zapłacilismy 20zł/os za dobe poza sezonem własnie na majówke :) albo góry i cale domki wynając tak żeby ekonomicznie było :) albo tanie hotele. no i myśle ze z facetami (ja sama na pewno taki kawal nie bede jechać) :) a poza tym siąda i beda mieć wspólne tematy a my swoje :P

dziubas a być moze przyzwyczajone do póxniejszej pory sie rozregulowały dziewczyny.

11 lata 2 miesiąc temu #753203 przez siwa342
ciekawe jak z tym spotkaniem wyjdzie,ja bede mogła się ruszyc jak mąż bedzie inaczej raczej lipa bo sama bym nie pojechała z daleką trase(mam krótko prawo jazdy a parkowania to dla mnie masakra a byłam w zakopanym i wiem że tam nieraz nie łatwo gdzieś wjechać)
Ja byłam w Zakopanym w lutym na walentynki i mieliśmy w prywatnym domu nocleg i nie płaciliśmy dużo bo chyba 30zł ale to była jakiś czas temu...

Ja moją terrorystke sprzedałam piętro niżej babci i mam chwilę,chociaż już coś słszyszę że ryczy....

MAJA

11 lata 2 miesiąc temu #753223 przez dziubasek
Kombinujcie kombinujcie, jak mojemu powiem ze zlot w Zakopanem i jeszcze z tatusiami to sam pojedzie do mnie do fabryki i załatwi mi urlop :)
Miłego dzionka kochane, ja się pilnie ucze....

11 lata 2 miesiąc temu #753244 przez magdalenagal
Dziubasie spoko, sama do Niego napiszę i będziesz z nami :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #753259 przez nala
Dziubasow nei moze zabraknac! ) A co do snu dziewczynek to mysle ze jeszcze kilka nocek i Maja sie przestawi na nowy rytm:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka