- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Monsz mnie uświadomił, że lepiej że się zorientowali po dwóch miesiącach a nie na przykład jakbym wróciła do pracy za rok i musiała dymać jakiś czas za darmo...
Dziś już za późno odczytałam maila ale do tej flaneli (czyt. szmaty) z kadr się pofatyguję zadzwonić. Łosz, żeby ją laksa goniła z tydzień!!!
Dziękuję za uwagę, koniec tematu,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
własnie jak pobujalam mała na rekach to słysze jak jej chlupie w brzuszku haha jak w butelce:)
Jamajka juz lepiej sie czujesz po tym spacerku? a filmik super!
uniuni spotkanie na szczycie przebiegło widze przyzwoicie i poprawnie babcia pewnie juz zakochana w malym przystojniaku? a tekst z cycem pierwsza klasa
karolinkanice uu widze kolejna "super-teściowa".
Qltoorka jak wyjdzie pierwszy ząbek wyjdzie to koniecznie fote dawaj - bedzie słoooodko wyglądac miejmy nadzieje,że przejdzie w miare spokojnie te ząbkowanie. Kurcze ze to juz - dalej jestem pod wrażeniem
MlecznaMama no jakby lepiej...staram sie duzo pic + herbatka na laktacje +przestałam sie tym tak stresowac i chyba pomogło. spróbuj może tez troche odpuscic sobie i sie tym nie stresowac??
a nasz dziubas to hero-baba i nie ma dla niej rzeczy niemożliwych
kasiak podejrzewasz zabki?? ja sie dzis zaopatrzyłam w gryzak tak zapobiegawczo
agniesia widze wiadomosci w przewadze dobre a przepuklinki w koncu sie pozbedziecie-taka kochana mama i taki dzielny facet musza dac rade!!!! :*
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja was czytam na bieżąco tylko nie mam czasu pisać, ukochany ma urlop i się nim delektuje
P.s się wkurzylam kupiłam Maji foremki na ciasto( misie, motylki i inne pierdolki) napisane było ze piec w max 220stopniach, ja pieklam w 180 i się kurna stopiły,
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siwa moze sprobuj na wieczor przy cycku moze usnie?
Agniesia trzymam kciuki za zdrowko Sewerynka, biedny musi sie meczyc z tym plastrem:/
Magdalena co za suchar z ta wyplata, a kadrowa picza, jak mozna nawet nie poinformowac o zaistnialej sytuacji? Porazka mega!
Wiecie dzis zalozylam pierwszy az chuste bo oczywiscie wrocilismy do domu na awarii w foteliku a wiedzialam ze jest najedzony i sucha pielucha tylko marudny byl i spiacy. Zalozylam mocowalam sie z nim, w koncu Julek padl i jakos dziwnie wtej chuscie siedzial, buzia mu wpadla nad moje cycki i w ogole nie mial czym oddychacto tak ma byc?? Nie wiem czy dobrze zawiazalam ta chuste, robilam kilka podejsc i we wszystkich buzka malego byla schowana,:/ bez sensu jak tak mam chodzic to na niczym innym sie nie skupie niz czy oddycha i czy sie nie udusi. Doradzcie mamuski z chustami.
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agniesia, sporo jeszcze przed Wami, ale ile za Wami super, że tak dbasz o Sewerynka no i widać efekty. Oby tak dalej!
Emi, no to ładnie Milunia rośnie. Ja się wybieram na zważenie i wybrać nie mogę.
Madzik, też bym była mega wkr...jakbym taką pensje dostała, no ale cóż. Tak jak powiedział Monsz, dobrze, że teraz się skapnęli niż musiałabś miesiać dymać za frajer
Siwa, tak jak Mleczna napisała. Uni opisała jak nauczyła Nilsa zasypiania i ja tak samo robiłam zaraz po urodzeniu Ali. Była batalia, ale opłaciło się. Po kilku dniach mała od tamtej pory sama zasypia. Tylko trzeba być konsekwentnym.
Dziubasku, podziwiam, że dajesz radę ze szkołą i dziewczynkami.
Mnie z kolei to zimno już dobija, a co to dalej będzie. Upałów nie znoszę, ale dzisiaj to mi normalnie suty stały. I weź tak spaceruj eh trzeba jakieś rękawiczki powyciągać i chyba powoli czapkę
Uni, Kasiak, jak Wasze przygotowania do Skandynawskiej zimy? Dni coraz krótsze na spacery. Jak to u Was wygląda?
Edit:
Dziubasku, a samą suszoną żurawinę by jadła? Nie znam się wiec zbytnio nie pomogę. Wiem właśnie tylko, ze przy pęcherzu żurawina jest dobra.
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Siwa Kubuś też sam usypia w łóżeczku na noc po jedzeniu jak mu się odbiję to go odkładam i daję smoczka czasami muszę zajrzeć 2-3 razy do niego i sam zasypia
my wczoraj skończyliśmy antybiotyk i co, i Kubuś dalej ma katar i nie mam pojęcia skąd?! w domu jest stałą temp. nie ma przeciągów na spacerkach nie wyciągam go z wózka żeby go nie przywiało a jemu cały czas furczy w nosie i nie za bardzo da się go dociągnąć tak jakby siedział gdzieś głęboko i koniec
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
ja się zdołowałam dzisiaj. Mówiłam Wam już o moim tasiemcu i gastrofazie? No i właśnie. Muszę podnieść sobie koryto w górę, bo się spasę jak świnia za chwilę
Dzisiaj tak mi bebol wywaliło po obiedzie, że moja Lala się zapytała (tak po prostu, bezpośrednio, jak to dzieci) czy mama ma Mikołaja w brzuszku
Niech mnie ktoś przytuuuuuli zapłacę!
W związku z tym, już wyszukałam sobie orbitreka i M. pojedzie po niego w sobotę. Od czegoś trzeba zacząć
I tym 'optymistycznym' akcentem idę zakończyć ten feralny dzień Na posty odpisze jutro, bom dzisiaj nie w nastroju
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Buźka i dobranoc
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
dziubasek, niestety ja Ci nie pomogę... nie wiem kompletnie co mogłoby jej pomóc....
agusiaa, kurczę, ciężko mi tak ocenić czy się dobrze zawiązałaś... może zrób zdjęcie Was. I ja czasem też mam wrażenie, że Mikołaj jest zbyt ciasno zawiązany i nie ma czym oddychać, ale przecież jak jest spokojny i słodko śpi to znaczy że jest mu dobrze Jak przeczytasz na necie błędy w chustowaniu to nie znajdziesz nigdzie, że chusta jest za bardzo naciągnięta tylko, że za słabo. Fajny jest ten artykuł co Natalia przesłała. Podsyłam jeszcze raz:
dziecisawazne.pl/10-najczestszych-bledow...iu-dzieci-w-chuscie/
Jamajka, o ja cię....ale zonk to co, bieremy się za Chodakowską...? Jak Ty to ja też.. bo motywacji coś mi brak....
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Od jutra zmiana mojego podejscia, ale co i jak to powiem jak mi sie uda, moze pod koniec tyg. Dzieki za dobre rady !!
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka dzieki za linka, masz racje, za luzno naciagnelam chuste, jutro jeszcze raz sprobuje. Chodakowasks juz raz cwiczylam ale narazie to nie dla mnie bo nie mam tyle wolnego czasu aby cwiczyc np caly skalpel za jednym razem. Moze faktycznie te 10minutowe cwiczenia beda lepsze albo 6ka Weidera, kiedys ją cwiczylam i byly efektt.
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania