- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze mam 3 strony do nadrobienia Kuba mi śpi na rękach to pisze.
Mleczna byłam na targu tu na Lompy kupilam marchewe swojską.
Natalia ja mam śpiworek Kuba w nim śpi próbowałam już wszystkiego. Kupiłam w smyku i ulga w nocy się już nie martwię, a on jak się przemieszcza to razem ze śpiworkiem
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Uniuni cieszę się, że ciasto smakuje. U mnie już nie został okruszek
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Niuniek śpiocha nie wiem jak długo więc lecę póki mam chwilę. Potem odpiszę na tyle postów na ile zdążę
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
pochwalę się Wam dziewczyny wczoraj wieczorkiem zrobiłam musujące kule do kąpieli dziś wypróbuje zobaczymy czy się udało
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
uni ja już dostałam i to drugi raz, nawet regularnie co u mnie dziwne...
Nikaa masujące kule?? jak to co to??
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pasal ja się staram codziennie, ale jak pada to nie lub nie mam z kim, bo ja sama nie mogę, bo jak Kuba płacze muszę go wyciągać i brać na ręce, a kto będzie wtedy pchał wózek ?
Też mi spi na spacerze długo, ale w domu po 15 min. właśnie teraz byłam i spał 2 godziny.
W ziemie spokojnie można chodzić do -10 jak jest niżej to już nie bardzo tak słyszałam od lekarzy.
Jamajka fajny ten skoczek , ale się uśmiałam nawet nie wiel ile kosztuje, ale bardzo bym takie cos chciała. Niestety nie stać mnie.
agusia niby dają na początku po 3 łyżeczki, ale jak tak wcina to powoli więcej możesz chyba dać obserwuj. Taki posiłek ma zastąpić jeden posiłek mleczny w ciągu dnia.
Ja miałam teraz cały czas sleep and play pampersy pachnące.
My kupujemy wszystkie na allegro hurtowo i właśnie te się opłaca najbardziej.
Natalia ja też mam kupiony kleik kukurydziany i ryżowy. Na ten kukurydziany zobacz na skład to chyba sama mąka kukurydziana
Uni ja miałam teraz okres 3 raz już.
Wogóle to się ostatnio fatalnie czuję nie mam siły nawet opierdalać nikogo na forum
Mam zawroty głowy jakby miała zemdleć jak to będzie mi się utrzymywało to pójdę do lekarza.
Może jakaś anemia choć nie mam tendencji , a może jakiś rak i już nie pożyję długo.
Może jestem tak cholernie niewyspana i mi się nawarstwia zmęczenie. Nie wiem.
Choć niewyspana jestem od 4 miesięcy i nigdy nie miałam zawrotów głowy. Powinnam zbadać krew.
Kurde nie chciałabym teraz umrzeć.
Ja chce strone z przepisami Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Dobra kończę, bo syn mnie wzywa.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
domowa.tv/lawendowe-musujace-kule-do-kapieli/ robi się je prosto i szybko
Uni ja nie mam jeszcze okresu - lekarz mówił mi że nawet do pół roku po porodzie mogę nie mieć więc mam luz
dorkiszonku co się dzieje?
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
jamajka - muszę mieć taki skoczek!! jest super, i jakby mi to pomogło przy dziewczynach!
uniuni - moje małe uwielbiają spacery, ale wybrać się z nimi to jakaś katastrofa.. wrzask przy ubieraniu niesamowity
Dziś miałam taki krysys, że zamknęłam je płaczące w sypialni i nawet tam nie właziłam. Na niani elektronicznej zerkałam czy nie dzieje sie krzywda. Brak mi już sił i cierpliwosci przede wszystkim. Na pocieszenie koleżanka wysłała mi link i pomyslałam co to bedzie jak one beda chodzące..
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja też nie mam jeszcze okresu. jak się jakoś źle poczuje to od razu mam schize, że w ciąży jestem, robiłam już 2 testy ciążowe , zabezpieczamy się z mężem ale ja i tak mam schize, czekam na okres i tą spirale jak na zbawienie.
mam wyrzuty sumienia że nic ze sobą nie robię jak czytam ,że prawie każda z was chodzi na basen albo coś ćwiczy, ja aż przez miesiąc ćwiczyłam z Chodakowską i na miesiącu się skończyło
za to pochłanianie słodyczy wychodzi mi rewelacyjnie...
dziewczyny a jak wasza sytuacja z włosami? poprawiła się u którejś? u mnie bez zmian kłaki walają się wszędzie a po umyciu mogłabym perukę stworzyć, normalnie codziennie nie mogę wyjść z podziwu ze mam jeszcze z czego kitkę zrobić.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie dziwie sie ze czasem odcinasz sie od dziewczynek, sama odkladalam Julka i wychodzilam bo juz sil braklo. Nie wiem jak cie mam pocieszyc, moze napisze ze nie dalabym rady z dwoma Julkami na raz wiec naprawde jestes twarda i wytrzymala mamuska! zaraz moze jak beda siedziec to spodoba im sie swiat dookola i przestana plakac, zajma sie poznawaniem otoczenia beda macac, pelzac i moze w koncu przestana plakac;)?
Uni tez nie dostalam jeszcze @, chwilo trwaj:)
Ja juz wymiekam powoli, niunio malo spi w dzien ale jest grzeczny, ciagle sie bawimy a jak nie chce spac to sie calujemy-uwielbiam go calowac i mietosic:)
Bea2a mmm musze sprobowac to ciacho ale masla nie mam, moze jutro uda sie go upichcic, dam znac;)
Ahaa NataliaK zastanawialam sie dlaczego Janek tak zadko pije i nie wiem dziwne troche zeby od rana nie chcial pic mleczka? Dzulas pije co godzine ale wiadomo kazde malenstwo jest inne. Haha Malenstwo, nasze maluszki juz duze chlopaki po 7kg:)
A kiedy Poznanianki sie widzimy, przed Swietami czy juz po nowym roku? Zapraszam do nas! Tylko dajcie znac bo tez nie wiem moze po Nowym Roku ? Czekam na odzew kochane:)
Zeby nie bylo to zapraszam wszystkie Lipcoweczki, kto ma blisko do Poznania to nic tylko sie spotkac:)
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Uni - ja też jeszcze nie dostałam @
Bea - ale ciasto robi furorę chyba też się skuszę
Nala - tak, pisałam o takim tradycyjnym, gdzie możesz wklejać sama zdjecia jak chcesz i są oddzielane pergaminowymi papierami
My dzis robilysmy sesje 4 miesięcznej Lence Pola byla grzeczniutka, dala mamusi pstryknąć kilka fotek
Byłyśmy też na spacerku, nawet przyjemnie było, nie aż tak zimno
A teraz czekamy na Tatusia
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pasal dasz radę
alba77 podobno pomaga płukanka z pokrzywy na wypadające włosy, ale nie wiem ile w tym prawdy ... sama nie próbowałam