- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Myszka24 cześć- spóźnione ale szczere a historia z poczęciem... Jakbym słyszałam story mojej koleżanki też przekładała ślub na kwiecień ale to było kilka lat temu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Martazytka również podpinam się pod pytanie o sisiaka synka - jak to w końcu jest ?? mi powiedzieli, że co najmniej do pół roku nic nie należy robić
magdalenagal drugi Dziedzic powiadasz?
mlecznamama i tak karmiłaś naprawdę długo piersią
u nas dziecko planowane, ale zaskoczenie było, że tak szybko się udało
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy Mikołajów - kiedy planujecie imieniny swoich synków my postanowiliśmy, że imieniny nasz Mikuś będzie miał w lutym dopiero- a niech tam mu będzie i ma Mikołajki jak wszyscy
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
U mnie dzisiaj głuszec na obiad Też chcę zasłużyć na gałąź, bo dziś takie sny miałam, że gdyby J. już do pracy nie pojechał, to by się chyba gałąź zatarła ;P
Mleczna Ty się nie biczuj, ja Cię rozumiem Nitoś też tylko z butli ciągnie cycka już od około 2miesięcy nie chce. Ściągam więc ten pokarm jaki mam i dostaje z butelki, ale z dnia na dzień tego mm jest więcej w jego jadłospisie Teraz powoli zaczynam zapasy rozmrażać, bo nadal bym chciała by było pół na pół z mm
Pasal no i widzisz, wszystkie Ci tu współczułyśmy, a ja teraz czuję nutkę zazdrości Wiem ile radości daje mi śmiech Nitosia, a co dopiero gdy byłoby ich dwóch? Cieszę się, że Ci się 'śmiaciem' odpłacają dla odmiany
Osóbka mięśniak tak? dobry lekarz a może on przyszłość przewiduje i faktycznie syn solidnie umięśniony będzie?
Myszka24 u nas też planowany. Wyczekiwany 3 lata i poczęty 4 miesiące przed planowaną pierwszą próbą in vitro
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rodzina ciut marudna, ze nie w Mikołajki te imieniny ale mój mąż krótko i genialnie załatwił sprawę jednym zdaniem : gdy pojawi się kolejne dziecko byłoby to niesprawiedliwe by jedno miało i mikołajki i imieninki a pierworodne obie uroczystości w jednym terminie ... i protesty ucichły
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
a wiesz,że nawet nie wiedziałam,że Mikołaja jest też w jakies inne dni. I na szczęście,że jest.
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Uni u mnie ręcznie się nie da.... zawsze byłam wyznawczynią teorii że nie da to się parasola w dupie otworzyć ,i proszę.... Ręcznie wyciskam może łyżeczkę. Ukłon w Twoją stronę bo Ty walczyłaś i udało Ci się. Jeśli będę mieć kiedyś dzidziusia jeszcze, to o ile uda mi sie karmić piersią to jak najpóźniej podam mu MM. U mnie momentem przełomowym był pobyt w szpitalu.. tam po każdym karmieniu piersią dawałam mm, i tak coraz więcej tego mm coraz mniej piersi.. i prosze. Ale... nie ma co przeżywać. Na pewno zniknął mi jeden uciążliwy problem- Robert już nie ulewa.. a to był koszmar bo nieraz się zachłysnął. MM mogę spokojnie zagęścić i nie ma tego problemu.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MlecznaMama no Ty to masz sny
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Wybaczcie, ze się nie odzywałam...ale mam zmartwienie;(
Otóż byłam z Sewerynem w poniedziałek u chirurga na kontroli i okazało się, ze przepuklina pępkowa zeszła, a wodniaczki jąderek się powiększyły i będzie miał operacje jak skończy roczek... Najgorsze jest też to, że ja będę w tym czasie w zaawansowanej ciąży i być może będę rodzić.
Ta informacja strasznie mnie zdołowała;(
Byliśmy już na rehabilitacji 4 razy i dzisiaj Pani stwierdziła, że widzi duże efekty rehabilitacji u Seweryna, podnosi lepiej główkę, ma silniejsze rączki i nóżki...aż serce się raduje:)
Ściskam Was mocno:)
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja chciałam żeby mały miał imieniny po urodzinach i jedyna data to 17 wrzesień...później już nie ma
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa