- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chłopy śpią, a matka surfuje po internetach. Prezenta bym se kupiła, ale dostawa do Norwegii kosztuje dużo, więc sie nie opłaca...
Chciałam jakieś perfumy, ale wszystkie mają za mocny zapach! Dezodorant, który kiedyś używałam namiętnie całymi miesiącami teraz mnie dusi swóim smrodem! Przeczulony mam węch i nic mi się nie podoba. Za to zapach siuśków, czy kupę wyczuwam z drugiego końca pokoju i mi nie śmierdzą

Dziewczyny fajnie Wam, święta w Pl...ostatnie nasze były dwa lata temu

Ostatnio próbuję nauczyć Sebka spania u siebie. Jak na razie sukcesem jest 2-3godz spania w łóżeczku. Wiem, że to moja wina, że nie chce spać sam, bo zostawiałam go w połowie nocy w łóżku i on już tak woli. Problem w tym, że ja nie rejestruję już nocnego karmienia. Wstaję nie wiem o której, biorę młodego, przypinam do bufetu i śpię dalej. A rano mam niespodziankę skąd się wziął koło mnie

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

Karolinkanice my od 20 do 30.12

Miałam wam wczoraj napisać ale mi umknęło - na grupowym spotkaniu z położną poznałam największą 3,5mies dziewczynkę jaką w życiu widziałam! gdy Mama kladla ja na brzuszku to rączki prawie nie sięgały podłoża

Kasiak to moje pierwsze święta w pl od 4lat

- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Myszka24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

trochę się za wami stesknilam

Niemam teraz czasu za dużo, zaczęłam sobie dorabiac( sprzątam palacy szlachty za całkiem dobra kasę) kłócę się z Mężem bo nagle dodatarlo do niego jaka ja robotę odwalam w domu( a siedzi z dziolchami tylko 3/4 godz dziennie) ale ciul nie bede zrzedliwa kura domowa

Wybaczcie nie odniosę się do waszych postów ale jestem na bieżąco....
Pasal kochana sciskam cię mocno, mam koleżankę w PL( mame trojaczków) i ona też miała takie jazdy, zaczela chodzić na basen z dziećmi i na masaz dla niemowląt i im przeszło. Nie wiem czy to ci pomoże ale może spróbuj kochana.....
Trzymajcie się kochane

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
No ale przy Tobie to i tak pikuś. Bardzo Ci współczuję. Jakbym mieszkała niedaleko to bym Ci chętnie pomogła chociaż w dzień. Nie masz żadnej koleżanki, która by Ci pomogła? Mogłabyś chociaż w dzień trochę odespać, skoro noce masz takie przechlapane.
I pomyśleć, że niektóre mamy mają dzieci, które ładnie śpią całą noc i jeszcze pół dnia. Jak się robi takie dzieci?
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

mleczna nie martw się zrobiłaś wszytsko co mogłaś i karmiłaś jakiś czas piesią więc dałaś dziecku to co najlepsze

Z siusiakami już kiedys dyskusja była, niby nic się nie robi...ale nam pediatra kazała delikatnie naciągać aby oczyścić ale tak tylko aby było widać cewkę moczową i tak faktycznie robimy...
Pasal nie wiem naprawdę co mam napisać, domyślam się, że jesteś wymęczona. Tylko dlaczego one nie śpią? nie mam pojęcia

Ja wyczekiwałam dwóch kresek bo wmówiłam sobie, że pewnie jak po 7 latach związku w końcu jesteśmy gotowi na dziecko to go nie będzie. A tu niespodzianka. Fakt, że pilnowałam owulacji bo miałam nie regularne cykle. Zrobiłam dwa testy na owulację, jeden, zeby sprawdzić jak to działa a drugi kiedy się spodziewałam owulacji. Jak mi wyszło że jest to zaciągnęłam męża do łóżka

Agniesia trzeba byc dobrej myśli, nie denerwuj się na zapas bo to nie pomoże :*
Fajnie, że macie możliwość jechać do rodzin na święta

karolinkanice może faktycznie zebiska dają znać o sobie u nas osttanio tez takie marudzenie, że nie poznaje mojego dziecka
Nikaa te bajki to tragedia jakaś!
Uni body są idealne! Już widzę minę teściowej jak by wnusio w nich wystąpił

- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
bea moje koleżanki od kiedy urodziłam unikają mnie jak mogą bylebym tylko im dziewczyn nie wcisneła

nala probowałam dzisiaj, mąz poszedl o 5 do pracy a ja Gabryśkę przyniosłam do swojego łóżka. Poki ją miałam na rękach i bujałam było ok, zostawiłam ja na chwilę i ryk - Zuza to samo. Gabi chciała już spać ale przeszkadzał jej placz Zuzi. Mieszkamy w 2 pokojowym mieszkaniu na 4 piętrze bez windy żeby było łatwiej.. jeszcze z pół roku musimy się tak przemęczyć
nataliaK - nie mialabyś wyrzutów sumienia, że zostawiasz rodziców samych na święta? ja nie mam absolutnie ochoty patrzec na swoich rodziców i udawać ze jest wszystko w porządku tym bardziej że mój mąż ze mną nie pójdzie.. jak napisałaś " to niech siedzą sami, chyba muszę przestać się przejmować wszystkimi do okoła i zacząć myśleć o swoje rodzinie." to tak mi dałaś do myślenia, że chyba nie bede sie do niczego zmuszać i ja tez zajmę sie swoją rodziną. Tylko u Ciebie inna sytuacja bo to Ty zaprosiłaś i oni by nie przyszli a u mnie ja jestem tą zaproszoną. Skoro moi rodzice wiecznie widzą tylko siebie. Co myślicie? Źle zrobię jak tam nie pójdę?
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

co do wigilii wydaje mi się, że jak nie masz ochoty to nie idź tak jak pisała Natalia pomyśl o swojej Rodzinie i tyle

- Myszka24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja jakbym mogła to wigilie spedzilabym tylko z córka i mężem, Zeszłoroczne święta spędziłam z tesciami i u nich jakoś nie czuć tej atmosfery świątecznej co w moim rodzinnym domu. Wigilie traktują jak zwykła kolacje tylko ze miecha sie nie je a pozostałe święta to okazja do picia zapomnij o kolendach tu sie tego nie słucha a o śpiewaniu to juz nie ma co marzyć.
Na szczęście w tym roku jedziemy do mojej mamy i Martynka będzie miała piękne święta mam tylko nadzieje ze śnieg będzie

- osobka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
co do świąt, to nas w tym roku czekają dwie wigilie. do tej pory na wigilię jeździliśmy wszyscy do moich teściów. Oni się bardzo lubią z moją mamą (nietypowa relacja