- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- Otrzymane podziękowania: 0
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Cóż ... nie jestem najmlodszej daty więc mogę Ci powiedzieć ...że po 30-stce to juz ma prawo wszystko boleć...
Kiedyś miałam takiego lekarza który wprost mi powiedział: " Starzeje się Pani to ma prawo boleć "
Zmieniłam lekarza !)))))
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
Ja ubrałabym w bodziaka i śpioszki lub pajaca (cieńszego lub grubszego w zależności od pogody)do tego czapeczka no i jeśli będzie taka potrzeba to ewentualnie czymś przykryć
A tak wogóle to tak ostatnio pisałyście o wyprawkach że w ciągu 2 dni skompletowałam prawie wszystko na co mój mąż... kochanie planujesz już rodzić że tak wszystko na szybko pokupowałaś
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
Kurcze ciekawe co wyszło u moni mam nadzieje że wszystko w porządku i jest już w domku ale nie miała siły tu zajrzeć
Nic uciekam spać bo jutro o 9 przychodzą siostrzenice i nici ze spania do po 10
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
Ale dziewczyny, u nas to już bliżej niż dalej Zobaczcie co się działo u lipcówek...Mam nadzieję, że żadna z nas nie rozpakuje się za wcześnie.
A ja wczoraj wieczorem miałam takie bóle w miednicy i krzyżu ( Jasiulek tak się wiercił), chyba tak główką napierał na dół Strasznie puchnął mi stopy ja dłużej posiedzę albo postoję. I też czuję się niezdarnie, chodzę jak pingwin, wszystko mnie boli ufff po prostu jest mi już ciężko.
A dzisiaj idę zrobić posiew moczu z antybiogramem, bo znowu niby mam jakąś infekcję Chociaż niczego takiego nie czuję. Mam nadzieję, że znów była źle pobrana próbka...
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
ja wstałam godzinkę temu i zdążyłam już wstawić ostatnie pranie maluszka, poukładałam też w szafce wszystkie wyprasowane wczoraj (i kiedyś) ciuszki, udało mi się nawet ułożyć je według rozmiarów ... i tak pewnie pozostanie puki nie poproszę mojego T. o podanie mi czegoś z tej szafki, myślę że jak zaglądnie tam ze dwa razy to z mojego porządku zrobi się jego wielki chaos
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
a co do poruszania się to może jeszcze nie doszłam do etapu pingwina ale ponieważ zawsze byłam dość energiczna i tak jest też teraz to czasem schylę się albo zrobię coś za szybko i brzuszek przypomina mi wtedy "powoli mamuśka!!" a ja jak robię coś w wolniejszym tempie to bardziej się męczę
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Asiulek-dolls imponujący zestaw.
A ja dziś nie wyspana, coś mam problemy ze snem to mi duszno, to zimno. A co do tego badania na HiV to nie wiem nic ile kosztuje ani gdzie się je robi, wogóle nic nie wiem bo badania mam na jednym skierowaniu a są robione w różnych miejscach a przecież oni to skierowanie zatrzymują to nie wiem jak to będzie, pójdę w środę na ten posiew z pochwy u nas jest w szpitalu i zapytam jak z resztą: morfologia, mocz, hiv
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do ruchu to ja też przed ciążą chodziłam szybko, mąż nie mógł nadążyć jak ze mną szedł ( teraz też czasem się zapomnę i od razu kolka mnie łapie i zadyszka), miałam dobrą formę fizyczną - biegałam, jeździłam na rowerze, duuużo chodziłam, a teraz strasznie się zastałam przez te 7 miesięcy do tego doszła waga nie mówiąc już o dużym-małym człowieczku, który co chwile fika w moim brzuszku Aleeee kochane już nie długooo, będziemy śmigać z naszymi kruszynkami w wózeczkach aż się będzie za nami kurzyło
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
mniesie spi calkiem niezle do 3w nocy cudownie bo mn ie nic nie boli ale potem tabletki przestaja dzialac i ani noga ani niczym ruszyc nie moge, mam nadzieje ze mi sie Milcia za mocno nie opuscila,
po tych kroplach ucho mi spuchlo i boli ale juz sie nie saczy z niego tak jak wczesniej, boje sie tylko ze te krople splywaja do gardla niby lekarka mowila ze nie ma przeciwskazan, ale wiecie jak to jest, roznie...
ja chyba jeszcze kupie z 2-3paczki bodziaków, z pajacami czekam na jakas promocje bo niestety 40zl/szt to dla mnie za drogo...