BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #680297 przez mami_nka
Hehe Ewelina przeciez Monika ma fb wiec jak cos to napiesze :)

nie odbierz tego złosliwie śmieje się tylko:)

U was tez zaczyna sie robic piekna pogoda? Nareszcieeeeeeee!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #680302 przez agniesia1604
Hej
Dziś wygląda że będzie piękna pogoda, jednakże ja dziś odpoczywam. Idziemy tylko na szkołę rodzenia i nigdzie indziej:)
Wczoraj kiedy tak z mężem lezeliśmy Staś kopał mnie w dolną część chyba w szyjkę ale to bolało i w sumie ból przechodził taką falą na kręgosłup - oj było to bardzo nie przyjemne uczucie - jednak na lewej stronie jak się w takiej sytuacji leży to pomaga:)
Musiał się nasz Stasiu inaczej ułożyć bo w sumie nie podskakuje dzisiaj aż tak wyraźnie poza tym czuje go w innych miejscach niż w ostatnie 3 dni:)
Myślę już powoli o zakupieniu liści z malin ponoć pomagają na szybszy poród ( szybszą fazę I ) ... może w sobotę o tym pomyślę:)

Mówiłam ze dziś nic nie robię ... otóż mam w planie poprasować rzeczy do szpitala ( koszulę nocna i t d ) oraz spakować ze 2 pudła szkła i tyle:)))

EwelinaB87,
jeśli masz tel do Monix to pewnie napisz ... czekamy
Co do bodziaków w C and A mają superaśne ceny - np 30zł za 5 szt (białe)... ale i są inne kolory TZW: dwupaki za 30zł.
Pajace w smyku za 60zł za 3 sztuki.

Może pojdziesz do takiej galerii to tam zakupisz:P

Ja do C and A mam 10% zniżki na sklep internetowy ... mało:P

Ale zaczekam na dzień ojca to moze zrobia znów promocje jakieś:)

11 lata 10 miesiąc temu #680310 przez agniesia1604
ja też mam FB ...ale jeśli wyląduję w szpitalu to pewnie dowiecie się o tym jak już wrócę bo nie mam smartfona czy cuś:P :)))
A moja komórka tak wolno zbiera ze nie chciałoby mi się wchodzić... no chyba że załatwię sobie neta w co wątpię:P

No ale nie długo dziewczyny mogę nie mieć w ogole dostepu do neta ze względu na przeprowadzkę:(

11 lata 10 miesiąc temu #680313 przez asiulek_dolls
Ewelina ja pajace kupowałam w smyku (takie cienkie) pakowane po 3szt. normalna cena to ok70zł, ja kupowałam na promocji i dałam ok.40zł
www.smyk.com/ubrania-i-buty/niemowle/paj...P=60&size=56&size=62

11 lata 10 miesiąc temu #680317 przez agniesia1604
ah
mój M był wczoraj u lekarza z tymi swoimi kamykami... no i okazało się ze kamyk w woreczku żółciowym musi usunąć... ale on Pani doktor powiedział " Ja teraz nie mogę , bo musze opiekować się żoną i synkiem który przyjdzie na świat w sierpniu, czy mogę usunąć ten kamyk za rok ? "
Cóż pięknie ... czuję sie rewelacyjnie jak to mój M potrafi pomyśleć:)

Ma sie tylko zaopatrzyć w NO sPę i gooooddd...:) I czekać... :P

11 lata 10 miesiąc temu #680320 przez klauduska89
prawie 10 a ja dopiero zwlekłam się z łóżka i to listonosz mnie obudził, tak to bym pewnie jeszcze spała. Okropnego lenia mam dziś i jakoś tak słabo się czuję. Na śniadanie nawet ochoty nie mam a zawsze wstaję z ssaniem w żołądku, a dziś? leży przede mną już do połowy zjedzona czekolada i szklanka coli którymi się delektuję, chyba brakuje mi cukru od rana :) może po takiej dawce się obudzę :)
Wczoraj pierwszy raz weszłam na moją górę domku...robotnicy już w tamtym tygodniu skończyli ale nie mam jeszcze schodów na górę i narazie nie zamówię bo przy dalszej robocie zniszczą mi je bo będą drewniane i lakierowane, tak więc drabina poszła w ruch i ciężarna mamuśka przy asekuracji 6 osób po drabinie na górę się wspinała :) Już siedzę od wczoraj i myślę co i jak tam będzie :) w sobotę przychodzi wujek hydraulik i muszę już mieć obmyślone gdzie w kuchni będzie zlew i kuchenka gazowa, no i rozplanować też muszę całą łazienkę tak żeby później niczego nie żałować że zrobiłam źle :) Za chwilę siadam do przeszukiwania internetu za wymarzoną łazienką i rozkładem kuchni narożnej :) może macie jakieś fajne projekty na łazienkę i kuchnię ze skosem :)? za pomoc była bym wdzięczna :)

11 lata 10 miesiąc temu #680321 przez agniesia1604
asiulek_dolls napisał:

Ewelina ja pajace kupowałam w smyku (takie cienkie) pakowane po 3szt. normalna cena to ok70zł, ja kupowałam na promocji i dałam ok.40zł
www.smyk.com/ubrania-i-buty/niemowle/paj...P=60&size=56&size=62

Właśnie ... trzeba czekać na kolejne promocje...:)

Będą jeszcze pewnie...nie długo dzień taty a potem wakacje ... więc okazji sporo do robienia promocji:)

11 lata 10 miesiąc temu #680322 przez asiulek_dolls
mami_nka tak!! u mnie słoneczko od rana pięknie świeci :lol: nareszcie!!!!!!! :)

11 lata 10 miesiąc temu #680334 przez asiulek_dolls
mi się wydaje że promocje mogą się zacząć pod koniec wakacji, będą wyprzedawać letnie ciuszki to na pewno pajace i bodziaki też będą poprzeceniane :) wtedy wychodzą po ok 10zł za szt.

11 lata 10 miesiąc temu #680343 przez asiulek_dolls
a i za każdym razem jak jesteście w h&m to szukajcie albo zapytajcie bo zawsze sa jakies przecenione rzeczy, przeważnie jest ich mało i niestety szybko znikają ale czasami trafi sie coś naprawdę fajnego za śmieszną cenę, ja kiedyś kupiłam komplet spodenki+bluzka z dł.rękawkiem z 70zł przecenione na 10!!!

11 lata 10 miesiąc temu #680349 przez asiulek_dolls
hmmm... tak sobie myślę teraz o tym telefonie, ja np. fb nie mam wcale bo mi do szczęścia nie potrzebny, no ale nawet jak ktoś ma to nie zawsze da rade z tel. napisać... może warto by było uzupełnić naszą tabelkę o nr.tel. :unsure: co o tym myślicie :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #680365 przez mami_nka
na fb sa 3 nr tel ja tez podałam swój bo różnie moze byc z fb w tel :D

i juz po nr :D

11 lata 10 miesiąc temu #680373 przez mami_nka
klauduska89 napisał:

prawie 10 a ja dopiero zwlekłam się z łóżka i to listonosz mnie obudził, tak to bym pewnie jeszcze spała. Okropnego lenia mam dziś i jakoś tak słabo się czuję. Na śniadanie nawet ochoty nie mam a zawsze wstaję z ssaniem w żołądku, a dziś? leży przede mną już do połowy zjedzona czekolada i szklanka coli którymi się delektuję, chyba brakuje mi cukru od rana :) może po takiej dawce się obudzę :)
Wczoraj pierwszy raz weszłam na moją górę domku...robotnicy już w tamtym tygodniu skończyli ale nie mam jeszcze schodów na górę i narazie nie zamówię bo przy dalszej robocie zniszczą mi je bo będą drewniane i lakierowane, tak więc drabina poszła w ruch i ciężarna mamuśka przy asekuracji 6 osób po drabinie na górę się wspinała :) Już siedzę od wczoraj i myślę co i jak tam będzie :) w sobotę przychodzi wujek hydraulik i muszę już mieć obmyślone gdzie w kuchni będzie zlew i kuchenka gazowa, no i rozplanować też muszę całą łazienkę tak żeby później niczego nie żałować że zrobiłam źle :) Za chwilę siadam do przeszukiwania internetu za wymarzoną łazienką i rozkładem kuchni narożnej :) może macie jakieś fajne projekty na łazienkę i kuchnię ze skosem :)? za pomoc była bym wdzięczna :)

nie ze skosem i zawsze chcialam lazienke w brązie ale tu się zakochałam :D
waszewnetrza.leroymerlin.pl/moja-babska-...nka,1,26,231355.html

11 lata 10 miesiąc temu #680394 przez asiulek_dolls
mami_nka smsik wysłany :) a łazienka boska!!

11 lata 10 miesiąc temu #680399 przez asiulek_dolls
haha aż sobie musiałam zapisać linka do tej łazienki bo tez czeka mnie remont :silly:
robiliśmy remont po ślubie i trwało to od polowy kwietnia do prawie do końca sierpnia... no i na łazienkę już nam brakło cierpliwości i siły, uwielbiam remonty ale może nie koniecznie w pierwszych miesiącach małżeństwa, bo wtedy mieliśmy się cieszyć sobą a nie płytkami, tapetami i innymi duperelami :) i tak odłożyliśmy remont łazienki na "za rok" a było to trzy lata temu :P no i teraz skoro pojawi sie dzidzia to też trzeba będzie poczekać pewnie do przyszłego roku żeby dodatkowego zamieszania nie robić :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka