- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Acha, i chciałam się pochwalić, że torbę do szpitala mam już spakowaną

pochwal się co tam napakowałaś bo ja mam wrażenie ze o czymś zapomniałam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Izula zastanawialam sie z czym mam racje musialam wrocic do postow i zajarzyc

Donia gratuluje zapakowanej torby, ja tez juz jestem blisko, mam wszystko tylko trzeba poprac z nowosci i w torbe wsadzic. Zastanawiam sie nad tymi podkladami na łozko...zeby po porodzie w szpitalu z nich korzystac... No i kupilam jednorazowe nakladki na sedes

Iva Twoj syn ma piekne oczy nie jedna w nich zatonie syrenka

Serku wspolczuje tej tesciowej... Ale dla mnie byla by prosta pilka, nie idziesz ze mna do szkoly rodzenia i nie bedziesz ze mna rodzic, przeciez nawet sie nie przyjaznimy!

Monia wspieraj kolezanke, nie wiedzialam ze w nl maja takie "reguly... Troche straszne, moja siostra tam jest "na stale i planuje jakas dzidzie, wiec polece jej dowiedziec sie wszystkiego zanim przejda do rzeczy

Paulinka ma wizyte powodzenia i oby twoje obawy sie nie sprawdzily

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Akina jaka Ty apetyczna jesteś

Kalina marsz do lekarza! I to juz a nie jakies stresowanie sie! Ja tak zalowalam ze nie poszlam wtedy w pt na ta wizyte... Wczesniej bym zaczela ten magnez brac i moze by mnie tak nie spinalo? Iva miala racje

Nike drajweruj ostroznie w weeknd

Ktos mowil o komodzie z carrefoura...Donia? Jak ona wyglada bo szukam czegos dodatkowego?
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Monia wspieraj tam kolezanke W uk jest tak samo dlatego kupilam mamie bilet na dwa tygodnie przed terminem wiec niech Kacperek do przyjazdu babci wytrzyma a potem moze juz wylazic!

CO do tych oblrzymich bobasow ranyyyyyyy dziewczyny nie straszcie bo mnie malego nie waza juz od 20 tygodnia i wazyc juz nie beda a jak ja przez taka mala dziurke urodze 5 kg

Iva widzialam juz te fotki Filo bardzo podobny do dziadka hihi ciekawa jestem z czyimi fotkami bedzie Luske ludziom pokazywac za 11 lat Moze ze zdjeciami tesciowej

Natalia wcale ci sie nie dziwie bo ja tez juz bym chciala urodzic. Maly w nocy jest spokojny i brzuch mi tak nie przeszkadza ale przez dzien umieram. Dzisiaj wybralam sie do sklepu bo mi sie nalesnikow zachcialo na obiad i myslslam ze do sklepu nie dojde Poty mnie zalewaly i non stop klulo mnie w tej pochwie ze myslalam ze padne! Jak wrocilam do domu to obiecalam sobie ze juz nie wychodze

AKina Monia jak dobrze slyszec od ciebie Dobrze ze z nami jestes bo brakowalo tu ciebie i nie przejmuj sie remontem teraz bo czas do przyjscia Iguni masz jeszcze a jak skonczycie remont to bedziesz taka zadowolona ze napewno warto teraz czekac! A jak tesciowa nadal podbiera ci ciuchy?
Agus serku wspolczuje bo ta babe to ciezko nazwac mianem tesiowej a raczej jakiegos intruza Wiesz wspolczuje tobie ale jeszcze bardziej twojemu mezowi bo on cale zycie z nia spedzil. eh skad sie tacy ludzie biora?!
Donata gratulacje spakowanej torby to teraz wystarczy tylko lezec i czekac na skurcze

Karola nie przejmuj sie pewnie sie okaze ze i tak polowe z tych rzeczy co zapakowane nie uzyjemy! Ja staram sie bardzo ograniczyc co biore bo mysle ze nie wszystko zuzyje ale wiadomo ja nie ide na dlugo do szpitala wiec tez mi tak duzo nie potrzeba!Zastanawiam sie tylko co malemu wziac na powrot do domu Bo myslalam o pajacu ktory kupilismy mu jako pierwszy w dzien kiedy sie dowiedzielismy ze to chlopak Ale ostatnio czytalam o torbie do szpitala i babka rodzila dziewczynke i mowi ze wziela malej sukieneczke i rajstopki i ze mala slodko wygladala w swoj pierwszy dzien w domu i dalo mi to troche do myslenia czy nie lepiej ubrac mu cos ekstra...
Dobra lece robic te nalesniki bo ma dzisiaj wlasciciel nas odwiedzic wiec dam mu sprobowac polskich nalesnikow A on taki smakosz ze pewnie od nas nie wyjdzie dopoki wszystkich nie zje

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
a bym zapomniala Iwonta odzywaj sie chociaz ze wszystko ok bo zmartwilam sie ze masz problemy
podejzewam ze kosztuje Cie to wszystko spoto nerwow ... a Ty juz na koncowce jestes takze nie powinnas teraz sie zamartwiac kochana ... bedzie dobrze wszystko sie ulozy a jak dzieciatko bedzie juz z Toba to zobaczysz wszystkie problemy mina
![]()
![]()
![]()
Dzięki Pyzunia

Nie bede was jednak obarczac swoimi problemami bo az mi sie nie chce o nich pisac... chociaz na forum moge na chwile o nich zapomniec.
Dzisiaj jest super pogoda! nie ma slonca, niebo zachmurzone, jest 20 stopni a ja siedze sobie z laptopem na ogrodku

Donata fajnie że masz już torbę spakowana

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

mery jak sie naczytalam o duzych dzieciach to jak zobaczylam twoj post i wage 3200 to se mysle: ale giganta chowasz. i dopiero drugi raz czytajac zalapalam ze o swojej wadze mowisz

akina 100 LAT mezowi:)
iwonka masz racje odstresowuj sie tu i odzywaj od czasu do czasu zebysmy sie nie baly ze cos ci sie stalo
iva zdjecie zebrzacego o jedzenie jest przeslodkie

nubi ale ekran poplulam ze smiechu jak o nakladkach na sedes przeczytalam

izulka juz niedlugo kochana.. nie bucz tylko mezowi masaz zrobic kaz:)
karolcia na kazdy dzien inny lekarz.. ale sie najezdzisz
magda trzymam kciuki za te premie bo nie moze tak byc ze ty sie wykanczasz w pracy zamiast lezec do gory brzuchem a oni cie tak w balona robia.. poki jest szansa to dobrze jest:)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Kalinka cieszę się, że zadzwoniłaś do pani dr. Teraz możesz w spokoju czekać na wizytę. I będziesz mieć weekend spokojny bez stresu.
Akina dołączam się do życzeń dla męża.
Iwonka wyżal się co Ci na serduszku leży to Ci lżej będzie. Przytulam cię i głaszczę tak wirtualnie z tego drugiego końca Polski.
Karolcia zaszalejesz teraz z tymi lekarzami

Iva masz bardzo przytsojnego syna. Za nie długo to będziesz odganiać od niego dziewczyny bo bedą pod drzwiami siedzieć

Donata gratuluję spakowanej torby

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Normalnie to jeszcze by musiałą w domu kwitnąć, ale jak poród tak szybko postępuje to szybko też urodzi. Dzwoniłam do niej teraz, leży biedaczka sama na sali, jej facet jest w pracy na 2 zmianę.
Nubi wiem, że w Holandii po 2 godzinach wypuszczają do domuz dzieckiem jeśli jest wszystko ok. Później wygląda to tak: położna przychodzi codziennie na 8 h i zajmuje się dzieckiem, gotuje, sprząta a Ty odpoczywasz ( pewnie przez tyle co u nas się leży w szpitalu zyli 3 doby). Potem też przychodzi, ale już na chwilę w zależności od potrzeb. Agamo a jak jest w UK?
Szczerze, to ja bym się chyba bała tak z takim maleństwem już wyjść, ale tam pewnie to normalka dla nich. Zresztą spora część kobiet rodzi w domu.
Oj, wczoraj urodziła jedna przyajciółka, dzisiaj pewnie druga

gratuluję donata torby spakowanej, ja nawet torby nie mam, bo teściowa mi zabrała do Austrii.......no comment...myślę, że jak wróci Piotr z Irlandii to się spakujemy:)
coś jeszcze miałąm dodać...
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agamo nie martw się rozstępami. Ja też mam i to na swoich małych piersiach. Nie dość, że to małe to jeszcze to. Sprubuję kupić coś w aptece ale to dopiero pewnie jak się będę na wizytę wybierać.
A mi moja pani kierownik w tajemnicy napisała esa, żebym sie nie martwiła bo jak wrócę i to podpiszę to dostanę prawie 600zł podwyżki brutto i co roku jeszcze 180. Chyba, że awansuję na wyższe stanowisko to wtedy inna rozmowa. Cieszę się nie zmiernie bo chodziły plotki, że będą obcinać pensje.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

moj zrobil dzis skrzydelka w panierce normalnie jak z KFC ..pychota;)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Serku ty pisałaś o teściowej posta

Moja teściowa nie wiedziała, że jestem w ciąży aż do końca czerwca bo się nie odzywała do nas. Ale to długa historia. Sama, że tak powiem na rozrabiała i jeszcze chciała, żeby to ją przeprosić. Ale w końcu sami poszliśmy do niej dla dobra Maleństwa.
Jak się dowiedziała, gdzie chcę rodzić to od razu był milion pytań czemu nie w szpitalu tutaj u nas bo tu jej córka rodziła. To jej chyba przez godzinę albo dłużej tłumaczyłam, że ten szpital to tak złą sławą się cieszy, że o tym na całym Śląsku wiedzą tylko nie ona. I ja ryzykować nie będę tylko dla tego, że ktoś tak powiedział. Dowiedziałam się od męża we wtorek, że teściowa musi iść na jakieś badanie do szpitala gin na jeden dzień. Była dzisiaj i wyobraźcie sobie, że jędza jedna poszła do tego co ja chcę w nim rodzić. Ale ja to miałam rodzić w mordowni tutaj gdzie mieszkam ale ona księżna pani pojechała tam gdie jest najlepiej. BO tak powiedział jej lekarz u którego była. Ale jak ja mówiłam to wtedy było, że wymyślam. Ni wiecie tak mnie to wkurzyło, że nawet nie zadzwoniłam spytać co to za zabieg. Mogę się założyć, że jeszcze trafiła na moją pania dr. A dodam jeszcze, że teściowa jest wymagająca i w szpitalu zawsze daje się we znaki personelowi. Mam nadzieję, że mi nie narobiła wstydu bo mamy to samo nazwisko.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

PAULA odezwij się co po wizycie

Iwonka szkoda że nie możesz spokojnie wypoczywać ja przyzwyczajona jestem że Ty na forum zawsze jesteś też byłam zdziwiona że Cię niema oby się ułożyło wszystko
Alivcia pewnie że dla każdej z nas to jej maleństwo będzie najpiękniejsze ja swoją swatam z Karolci Kornelkiem a co niech ma

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Aguś patrzę na Twój suwaczek i tak mało Ci zostało

Izulka to dobre wieści z tą pracą

Iwonka dobrze,że się odezwałaś