BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #713811 przez kalina
nie ma blizniakow na wrzesien
ale jak bylam w szpitalu to rodzila babeczka w 32tyg cesarka 2 dziewczynki. 1500 i 1300 mialy. a jak sobie pomysle jak moja mama nosila 3200 i 2200 razem to sobie nie wyobrazam.. jeszcze normalnie rodzila i jej wtedy staw biodrowy uszkodzili sadysty.
bo teraz przy dwojce to chyba tylko cesarka. przynajmniej jak slysze od kogos o bliznikacg to o cc slysze

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #713820 przez nefeli
Akina widze ze mamy tego samego stresa ja o 4tej w nocy plakalam i prosilam ja zeby sie ruszyla i po godzinie cos tam troszke wlasnie takich drgawek,rzucania i ja wciaz panika o ta pepowine...ale gin mnie niby uspokajal ze w brzuchu nic sie nie stanie,ze przy porodzie jest strach z ta pepowina :(
Przygarne wszystkie co dobrze gotuja,pieka i lubia pogaduchy :) no ale musimy zaopatrzyc sie w jakiegos boagetego sposnora na nasze zachcianki bo ja bezrobotna ;(
Wstawie wam moje drobiazgi ;)
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713824 przez nefeli
a teraz szuflada nr2 ,kilka bodziakow z mlodego,kilka dostalismy no i kilka nowiutkich,i sliniaczki
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713827 przez nefeli
szuflada nr3 ubranka na starsza Niunie,ja zawsze od kilku lat nie wytrzymywalam i jaks sukienunie,spodniczke w przecenach wynalazalam i nigdy nie moglam sie powstrzymac,ale to nawet na 2-3 latka :(
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713828 przez pyzaura
Daga sliczne te Twoje drobiazgi :) znajdziemy znajdziemy sponsora :D i wszystkie smigamy do Ciebie na duza babska uczte :D

tak wogole dzien dobry ja dopiero wstalam u nas tez przepiekna pogoda :D a ja musialam odespac bo u mnie w wiezowcu mieszka jedna patologia co jak on sobie wypije to ona go nie wpuszcza dodam ze ona z nim pije i ten gamon cala noc puka do drzwi z przerwami :) potem od 4 jakies nacpane malolaty biegali i darl;i sie masakraaaa :) ale wyspalam sie i zaraz kapiel :D

Akina ja tez czesciej te drgawki odczuwam niz kopniaczki :D te nasze maluszki za malo maja miejsca :D a i dziekuje za zyczonka :)

jest jeszcze Aneczka na forum takze NAJLEPSZEGO :D zdrowka szczescia i szczesliwego rozwiazania :)

Serku dziekuje za opinie na temat zelaza jak juz tak bedziesz dluzej brala daj znac czy cos pomagaja :D

A u nas sie jutro jarmark dominikanski zaczyna jak by nie bylo goraco bym sie zabrala a jak nie to moze jeziorko bo moj K ma tylko weekendy wolne wiec trzeba korzystac :D

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #713832 przez nefeli
I ostatnia szuflada nr4,moja ulubiona a zarazem widac jak malo pakowne sa szuflady z ikei :( dwa kocyki,dwie zabaweczki,dwa reczniczki i 5 pieluch tetrowych i wierzcie mi niewiele sie tam juz zmiesci
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713837 przez nefeli
Wszystkim Aniom sto lat i latwych bezbolesnych porodow :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #713869 przez iwonta_kg
Nefeli ŚLiczne te ciuszki !!!!!!!! piękny porządek masz w szufladach :)
Mam takiego samego konika wodnego tylko niebieskiego :laugh: :laugh: :laugh: gra takie ładne melodyjki :) włączam je czasem i przykładam do brzuszka :)

Ja co chwilę coś dorzucam nowego do mojej wyprawki jak kupię. I już przestaje się mieścić!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: Tylko ja mam bardziej pościskane w tych szufladach ;)

Muszę kupić sobie jeszcze taki koszyczek na skarpetki i buciki

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713876 przez nike84
Cześć dziewczynki :)
Ja tylko na chwilę, bo dziś urwanie głowy, a zaraz się biorę jeszcze za pieczenie. Więc pewnie popołudniu sie wygodnie rozsiądę i doczytam wszystko co wczoraj i dziś naskrobałyście ;)
Ja dziś na 17 mam wizytę u doktora, wiec trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

Nefeli cudne te ciuszki dla malutkiej i jak już ładnie poukładane :cheer: kocyk z misiem rewelacja :) (bo to kocyk jest, prawda? )

A ja na koniec się jeszcze pochwalę jaki wczoraj mąż kupił nam imieninowo - Kacperkowy prezent ;)
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713883 przez dianka13
Hej. Ja wczoraj byłam na wizycie i sue trochę zalamalam. Szyjki nie ma trzyma tylko szew ale jak to możliwe? Dziwne bardzo. Mam wytrzymać jeszcze 4 tyg. Łatwo mówić. Nie mam już siły.
Nefeli super ubranka ;)
Lece nadrabiać :*

11 lata 4 miesiąc temu #713890 przez iwonta_kg
nefeli napisał:

I ostatnia szuflada nr4,moja ulubiona a zarazem widac jak malo pakowne sa szuflady z ikei :( dwa kocyki,dwie zabaweczki,dwa reczniczki i 5 pieluch tetrowych i wierzcie mi niewiele sie tam juz zmiesci

Taki siam :)

Nike śliczna karuzela :)

Dianka jakto nie ma szyjki??? Jakim sposobem :unsure: :unsure: :unsure:

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #713904 przez pyzaura
Dianka ale wiadomosc :( dziwne ze nie ma szyjki moze mu cos sie pomylilo?

Iwonta a jak u Ciebie dzisiaj?

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #713906 przez SerekWaniliowy
Nefeli kwękoli a szufladki sie zapełniają :) No kochana póki co to masz więcej ubranek dla malutkiej niż np ja :) a jaki mąż dobry, to chyba w zamian za kłótnie o laktator tak sie postarał z tym rogalem :) O szuflada nr 4 i te pluszaki wpadły mi w oko najbardziej :)

Anie wszystkiego dobrego, zdrówka i szczęśliwego rozwiązania :)

Pyzaura
, biorę już kilka dni jeden z tych preparatów ale chyba za wcześnie by powiedzieć czy coś mi lżej a wyniki za tydzień, sama jestem ciekawa jak to będzie wiec z pewnością napiszę :)

Nike na pewno wszystko będzie dobrze, ale zrobimy jak prosisz :) a te misiaczki lotniki jakie słodziutkie :)

Dianka no nie za dobrze, ale wierzę że uleżysz jeszcze troszkę i szyjka wytrzyma te 4 tygodnie :)

Aga

11 lata 4 miesiąc temu #713907 przez iwonta_kg
Moje dziecię szaleje :)

Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka