- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- dianka13
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie ma co panikować już mi to nie pomoże.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczynki czy Wy też macie czasem takie pulsujące,drgające ruchy maluchów? Trwa to kilka sekund i spokój. Nie mam na myśli zwykłych kopniaków,tylko takie czasem trzepotanie
Nefeli dziękuję za życzonka dla męża
Akina, te pulsujące, rytmiczne ruchy maluchów to CZKAWKA... Mój mały ma ją kilka razy dziennie i przeważnie po jedzeniu. Za szybko łyka wody płodowe. Szczególnie jak jem słodycze, to ma czkawkę, bo chyba lubi
Nie ma czym się na zapas przejmować, bo nerwy dobrze nie działają na dzidziusia. Poza tym już lepiej nie będzie, tylko gorzej Teraz kopniaki będą coraz mocniejsze i nic się na to nie poradzi. Trzeba wytrzymać! Nikt nie mówił, że będzie łatwo
Już nasze dzieciaczki są na tyle duże, że jakby poród odbył się teraz, to by przeżyły na 95% i by były całkiem zdrowe.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Iwonka rewelacyjne to zdjecie brzuszka z konikiem
Wszystkim Aniom szczesliwego rozwiazania i spelnienia marzen
W rossmannie od dzis promocja, jak ktoras sie jescze nie zaopatrzyla chusteczki nawlizane babydream 4 paczki po 80szt 13,99 i sudokrem 17,99
Sklady mm ciag dalszy
Enfamil
Babydream
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Nike tez mam taka karuzele powodzenia na wizycie
Dinka nie sa to dobre wiesci, nie wiem jak z tymi szwami jest... Trzeba byc dobrej mysli i wytrzymac te 4 tygodnie
Iwonka tez mam w planie koszyczki, ale raczej wszystko w ikeii wezme razem z szafa i komoda, a raczki kupuje takie i wymieniam
sklep.lululiving.pl/pl/p/UCHWYT-DO-MEBLI-Z-PTAKIEM/388
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Iwonka Twój synuś rozwala mniewna łopatki
Donatka masz rację,kopniaki przybierają na sile
Dianka ja też nie kumam o co chodzi temu Twojemu lekarzowi
Czy Wy też marzycie o temperaturze max 20 stopni i przyjemnym wiaterku?
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Idę ugotować sobie pierożki z truskawkami
A ja bym wpitoliła pierogi ruskie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie jak zauwazylas bardzo malutko tych rzeczy a i tak na wysokosc 6 par spiochow i wiecej nie wchodzi,wiec juz wiem ze bedzie problem jakbym miala konkretne rzeczy pokupowac,a jeszcze moja mamusia nakupowala ubranek jak to ona mowi za grosze na raz tak tylko do fotki,czyli rozmiar 00 ...
Rodzimy w takim glupim troche okresie i ze u mnie kiepsko z kasa i dlugami,to nie chce kupic czegos na raz,wiec ja wolalabym juz wszystko od 3miesiaca bo wiem ze musi byc cieple,a poki co wrzesien,pazdziernik tak nie wiadomo co zakladac bo u nas zapewne bedzie sauna...
Koszyczki super,bardzo mi sie podobaja..Iwonka ja bym musiala chyba jeszcze dwa lata kupowac zeby Cie z wyprawka dogonic
Ja mam teraz na oku monitor oddechu i nie da mi sie go wybic z glowy,nawet maz nie protestuje,bo pamieta jakiego mialam stresa przy mlodym i ciagle sprawdzalam co sekunde czy oddycha...ale narazie trwaja rozmowy z tesciowa,my niestety nie mamy na taki rarytas pieniazkow,moi rodzice kupia hustawke i posciel do lozeczka( w koncu wybralam cala biala i tylko dwa misie z cyrkoni na ochraniaczu) biala zeby wszystko pasowalo pozniej,a druga taka tania i troche jakosc do d...,jest biala z lila.
Nike trzymam mocno kciuki za Was !!!
Serku ubranka ktore widzisz to zaledwie 6 par spiochow po moim syniu,kilka body wiekszosc tez z synia a reszta to wieloletnia zbieranina jak marzyla mi sie coreczka to tak sobie czasami slodzilam,ale wszystko na 2-3 letnia dziewczynke a jak przyjdzie co do czego to nie mamy nic na 56-68,zadnych spiochow po urodzeniu,ale babcia moze cos dowiezie,kocyk wlasnie od mojej mamusi. Maz nie kupil laktatora tylko poduche na ktora naciagnal tesciowa,az mi glupio bylo bo na pewno komentarze byly zajebiste i ja nie chcialam tej poduchy uwazam ze moge sie obyc bez...ale jak to mamusia moja powiedziala "podziekuj i sie nie martw,bedzie dla Niunki do lezakowania" ...wiec wrzucam na luz...
Dianka ja nie za bardzo czaje jak to nie ma szyjki a szew trzyma czyli co trzyma ???
Iwonka na polce z zabawkami masz czerwonego slonika,mam podobnego tez grajacy...ale ze ma juz 8 lat to zaczal falszowac,rozprulam mu plecki i d...,nie da sie bateri wymienic w takiej zabawce,upralam go i co sie stalo zaczal grac non stop ,wiec kabelki obcielam i jest slon bez melodyjki
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miałam napisać o wczorajszej wizycie, a wiec minęła bardzo szybko, coś ten mój doktorek chyba się spieszył. Oleńki nie ważył, sprawdził tylko ten brzuszek i główkę, bo nalegałam, są troszkę mniejsze ale mam się nie denerwować bo wszystko jest jeszcze w granicach normy! Dobra wieść to taka, że łożysko mam prawie w normie, więc cesarki mieć nie będę, chyba że mała dalej będzie leżeć dupcią, póki co jeszcze się nie obróciła... szyjka też nie najgorsza...
Gorzej jest ze mną, muszę koniecznie zgłosić się do pulmonologa i teraz tym będę się stresować
Akina-Monia moja mała też ma czasami takie drgawki, więc myślę, że to normalne! I nie czytaj więcej głupot w internecie a dziś rozmawiałam z koleżanką, która jest m-ąc za nami i też bierze takie leki co Ty i też fatalnie się czuje, ciśnienie jej skaczę. Widocznie takie maja działanie!
Dianka musisz jakoś sie trzymać z tą szyjką! Leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć!!!
Nefeli widzę, że masz więcej tych rzeczy niż ja Moja Oleńka dziś dostała kocyk od babci (mojej teściowej) ładny, czerwony
Serku współczuję załatwiania spraw spadkowych! Moja mama zmarła 11 lat temu i jak sobie przypomnę to załatwianie później w tych wszystkich urzędach to aż mnie trzęsie! Ale u Was to chyba całkiem świeża sprawa? Nie chcę być wścibska, mam nadzieję, że sie nie gniewasz, że pytam!
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A i życzę wszystkim solenizantkom wszystkiego najlepszego
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Akina marzę o niższej temperaturze a nawet o deszczyku od kilkunastu dni, ta pogoda mnie wykańcza, leże tyje i nic nie robię a nawet na zakupy maluszkowe nie idę no bo do diaska chyba już przy drzwiach wyjściowych sie uwalę
Chce sie Wam w taka pogodę w kuchni stać i lepić te pierogi? Bo zjeść bym zjadła i na słodko i ruskie ale kijem by mnie nikt nie zmusił dzis do jakiejkolwiek roboty
Nefeli kochana ja pamiętam zdjęcie z USG malutkiej i nasza ma identycznie z ta szczęką, nie myśl już o tym, konik jest naprawdę słodki i pewnie małej Nefeli muzyczka sie podoba a skoro u Was tak ciepło jeszcze będzie to zwykłe krótkie bodziaki Wam wystarczą i ewentualnie pieluszka do okrycia widzę jak kuzynka ubiera swoja Zosię teraz
Paulinka a co Tobie jest że do pulmonologa Cię skierował? My nie wiedziałyśmy z Mamą, że z OFE pieniądze trzeba odebrać i dopiero nasz "opiekun" z ING nam powiedział niedawno, to po moim młodszym Bracie no i sprawa dość świeża z początku roku, ale przy okazji musimy tez załatwić spadek po Tacie sprzed 4 lat bo nie uregulowaliśmy tego bo nie było potrzeby a teraz w związku z tym ubezpieczeniem wszystko musimy załatwić na raz, no ale chyba pójdzie szybciej niż myślałyśmy bo dziś dzwoniła sekretarka by sie na poniedziałek umówić po odbiór dokumentów. Szkoda tylko że przez brzuszek nie mogłam się zrzec, ale to drobiazg.
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do pulmonologa, to muszę iść na wizytę, bo się coś kiepsko czuję, nie moge oddychać, czuję ,że cos mi zalega na płucach nie chcę więcej pisać, bo nie chcę się stresować, jak będę po wizycie to dam wam znać co i jak! Na razie muszę szybko wizytę załatwiać!