BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #737289 przez asiek89
No no, ja właśnie o body pisałam, że bym nie kupowała tylko jakoś tak wyszło, że teraz jak czytam to widzę, że skrót myślowy mi wyszedł ;) Pajaca można kupić, pewnie że tak, zwłaszcza że i tak się je pierze przed założeniem :)

Asia&Patryś

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #737300 przez MyMelange

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iva, to teraz z dnia na dzien beda coraz wieksze emocje :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #737305 przez pyzaura
Jak ja wam zazdroszcze a mi jeszcze zostalo 3tyg i 6 dni :( zaczekam sie :(:(:(

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #737306 przez MyMelange
pyzaura napisał:

Jak ja wam zazdroszcze a mi jeszcze zostalo 3tyg i 6 dni :( zaczekam sie :(:(:(

Nic sie nie martw Pyzik, bo mnie tez kupe czasu pozostalo :) ale to przeciez nic w skali zycia!

11 lata 7 miesiąc temu #737311 przez pyzaura
nooo damy rade :) ale juz sie nie moge doczekac a Kinia nigdy nie interesowalo mnie jak wyglada porod naturalny a zaciekawilas mnie i obejzalam bo zawsze mowilam bedzie co ma byc a teraz jestem normalnie poszczana ze strachu... :(

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #737315 przez MyMelange
pyzaura napisał:

nooo damy rade :) ale juz sie nie moge doczekac a Kinia nigdy nie interesowalo mnie jak wyglada porod naturalny a zaciekawilas mnie i obejzalam bo zawsze mowilam bedzie co ma byc a teraz jestem normalnie poszczana ze strachu... :(

Niezla jazda, co ;P damy rade - ja juz staram sie na luzie podejsc, pocierpie, ale wydam na swiat syna swego i to bedzie najwspanialszy dzien mojego zycia :)

11 lata 7 miesiąc temu #737319 przez pyzaura
wlasnie i to mnie trzyma na duchu :) ze zobacze Michalinke :) a jutro mam wizyte nie moge sie doczekac ciekawe czy zrobi mi USG zeby zobaczyc wage i czy badanie na paciorkowca mi zrobi :)
my sie pewnie nie mozemy doczekac bo te nasze mamuski juz nam foteczki wstawiaja a nas tak zazdrosc bierze :) ale jeszcze troszke :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #737325 przez MyMelange
Jestesmy najlepszym inkubatorem dla naszych maluchow, wiec wyjda, kiedy beda gotowe, a my jako cudowne mamy grzecznie poczekamy. Powodzenia na wizycie :)

11 lata 7 miesiąc temu #737349 przez pyzaura
Kinia dziekuje :)
Mery 3mamy za Ciebie kciukaski :) i czekamy na informacje :)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #737381 przez akina_zet
Cieszę się,że nie ja jedna oglądam bzdety ;)

Kinia,Pyzaurka ja tam porodów nie oglądam,położna zaprezentowała mi wyjście na dużej skarpecie i lalce i takiego skarpetkowego wychodzenia się trzymam :D Bo ja to bym zemdlała gdbym obejrzała te Wasze filmy :huh:

Właśnie wyszłam od okulisty,oczy i ciśnienie w nich ok,powiedziała,że to jakaś migrena prosta i mam pokazać się neurologowi :huh:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #737386 przez Alivva
Zazdrościmy,zazdrościmy ale la sobie mówię...im później urodzę tym dłużej będę z nią w domku :P
Wszystkie się wreszcie doczekamy i nasze bąbelki się zjawią :) No innej opcji juz nie ma :D

11 lata 7 miesiąc temu #737388 przez MyMelange
Ah, zupelnie zapomnialam. Madzik pisala, ze u nich wszystko w porzadku i na dniach pojawi sie na forum :) Juz nie moge sie doczekac jej relacji i zdjec Antulka :)

11 lata 7 miesiąc temu #737396 przez akina_zet
MyMelange napisał:

Ah, zupelnie zapomnialam. Madzik pisala, ze u nich wszystko w porzadku i na dniach pojawi sie na forum :) Juz nie moge sie doczekac jej relacji i zdjec Antulka :)

O a właśnie myślałam dziś o naszej Madziuli :)

Ivka ale jestem ciekawa tej Twojej ruchliwej Luśki po drugiej stronie brzuchola,to już w przyszłym tygodniu :D

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #737397 przez Nubi
Kasiu, mysle ze Cie trzymaja tam bo chca wywolac Zosie w 40 tygodniu, moja kolezanka miala mowiona date cesarki i jej o tydzien przesuneli zeby sobie pomieszkala w szpitalu :huh: Niech maz z nimi pogada, rozwazcie wypis na rzadanie i weekend w domu a po weekendzie, jako po terminie na wywolanie o le oczywicie wszystko wporzadku ;) a moze sami wywolacie :D wiem co przechodzisz, w szpitalu mozna sie tylko zalamac :unsure:

Natali zerknelam na tabelke, jk on ladńie wyglada... No i 4mamcie i moj termin wielkimi krokami sie zbliza :blush:
Btw super ze z tym karmieniem sie ulozylo ;)

Mery trzymam kciuki mocno za Ciebie i Juleczke :)

Kalina a jak po odlozeniu tych tabsow? Rusza Cie coś? A propo moze spotkasz si z Nike na porodowce ;p bo chyba obydwie na ujastek jedziecie :D

Monika Akinka przyjdzie czas na meblki, kto by chcial lozeczko jak taka wygodna fura czeka ;)

Iva nic nie dzieje sie bez przyczyny, planowac oni sobie moga a jak mala bdzie chciala sie pojawic 10 to si pojawi ze szpitala Cie nie wyprosz wtedy ;)

Ja teraz drzemke zapodam a pozniej jakis obiad trzeba upolować... Eh

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #737419 przez papi88
dzien dobry

my po wczorajszym dniu jakos przetrwalismy mały dostał na noc mleko modyfikowane (odziwo nie wypluwał smoka)i bylam w szoku ze zjadl prawie 100ml jednorazowo!dzieki temu budzil sie co 3h a nie co godzine tylko na jedzenie on szczesliwy bo najedzony a my z nim bo nawet wyspani :) a wiec w nocy dostal 2 razy butle z mlekiem sztucznym a rano ja swoje mu sciagnełam tylko przez to ze w nocy nie karmiłam go piersia myslalam ze rozsadzi mi cycki!zrobiły sie twarde i az przeciekły wkładki dlatego jak tylko wstałam musialam koniecznie sciagnac mleko bo zrobiły mi sie kamienie a nie piersi.

bylismy dzis na wizycie patronażowej pediatrycznej.z synkiem ogolnie wszystko ok jakies wodniaki ma w jądrach ale lekarz powiedział ze nie ma sie czym martwic wiec chyba to samo zniknie no i ma taką kaszke na nosku ktora tez ma czasem zniknąć.w sumie trudno mi uwierzyc ze mały nie dojada skoro juz wazy 3400 :) moj mały klocus szybko rosnie

dziewczynki ktore juz urodziły czy juz zastanawialiscie sie nad szczepieniami?kurcze dla mnie to czarna magia..sa te darmowe, 5w1 i 6w1 a dodatkowo rotawirusy i pneumokoki...juz sama nie wiem ale zdecydowalismy sie na te 5w1 i na rotawirusy te pneumokoki mozna pozniej zaszczepic choc zastanawiam sie czy jednak jeszcze odrazu nie poprosic o recepte i na to...nie wiem jak jest w praktyce co jest dobre a co zle..
acha a powiedzcie czym wasze dzieci byly szczepione w szpitalu euvaxem czy engerixem?

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka