BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #599393 przez izula
tak sie zastanawiam co mądrego napisać ale dziś mam zgon totalny :)
wszystko przez zimową aurę :)

[/url]
[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #599397 przez Kinia1712
Nie wiem jak w swieta ale z tego co wiem to w krakowie w pon,wt i sr ma byc snieg tak ze przypuszczam ze swieta beda białe no chyba ze sie zacznie super wysoka temperatura i wszystko stopnieje i bedzie błotko :D

11 lata 9 miesiąc temu #599409 przez kocham_cie
nefeli to może i mi te twoje magiczne cyferki coś wyliczą:) i ja i mój mąż 1984r termin na 15.09

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #599416 przez Villemo
Kinia1712 napisał:

Nie wiem jak w swieta ale z tego co wiem to w krakowie w pon,wt i sr ma byc snieg tak ze przypuszczam ze swieta beda białe no chyba ze sie zacznie super wysoka temperatura i wszystko stopnieje i bedzie błotko :D

Ja juz od kilku dni nie oglądam prognozy. Nie chcę się denerwować :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #599417 przez izula
U nas też śnieg ma być i minusowe temperatury. A gdzie ta wiosna, zapomniała o nas???? A ja już tak tęsknię do wiosennych spacerków, do lata, ciepełka i słoneczka.

Oglądam butelki dla dzieci :)) i tak się zastanawiam ile będzie ich potrzebnych :))

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #599427 przez Kinia1712
Kurcze ja tez sie zastanawialam kiedys nad butelkami nie wiem cos myslalam ze cztery kupie dwie na mleko i dwie na herbatki ale nie wiem czy to dobry pomysl..w sumie to byly by na zmiane lub w zapasie :) Napewno mysle wiecej smoczkow kupic do butelek bo to sie moze ze tak powiem wykorzystac :D

11 lata 9 miesiąc temu #599430 przez Villemo
Kinia1712 napisał:

Kinia tak się patrzę na Twoje suwaczki, czyżbyś zaskoczyła w noc poślubną ? :D

11 lata 9 miesiąc temu #599431 przez iwonta_kg
Kinia1712 napisał:

Dziewczyny wczoraj mnie cos kuło tak jakby szyjka macicy nie wiem od czego i czy to faktycznie byla szyjka..miałyscie cos takiego moze ?

A moze to kość łonowa cie bolala? Mnie czasem kuje.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #599433 przez Alivva
izula napisał:

U nas też śnieg ma być i minusowe temperatury. A gdzie ta wiosna, zapomniała o nas???? A ja już tak tęsknię do wiosennych spacerków, do lata, ciepełka i słoneczka.

Oglądam butelki dla dzieci :)) i tak się zastanawiam ile będzie ich potrzebnych :))

Ja kupiłam 2 sztuki o pojemności 260ml, 2 sztuki 150ml i jedną dostałam 125ml i wystarczy. Mama mówi,że za dużo ale to jeść nie woła i się nie psuje więc używać będę wg potrzeb a zawsze można komuś podarować jeśli okaże się,że za dużo :D Osobiście uważam,że 5 to nie za dużo biorąc pod uwagę fakt,że to nie towar na kilka tygodni....

A co do pogody-ja już też nie oglądam ale w końcu wiosna MUSI przyjść i mam cichą nadzieję,że może za to jesień będzie długa i dłużej sobie pospacerujemy w słonku z wózeczkami :D

11 lata 9 miesiąc temu #599436 przez izula
A co do smoczków to nawet nie wiedziałam, że jest tyle rodzai i jaki najlepszy?

www.mamabebe.pl/pol_m_Tommee-Tippee_Smoc...3-miesiaca-1009.html

Im większy wybór tym chyba gorzej?

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #599437 przez kocham_cie
hej laseczki ale żeście się znowu rozpisały:) próbuję to nadrobić ale naprawdę dużżżooo tego... ciężki dzień dziś za mną nie dosyć że mąż mnie wywiózł w jakieś cholerne góry... spędziłam w samochodzie 5h... woził mnie po jakiś zasranych skarpach a ja się tak bałam że spadniemy w jakąś przepaść że prawie się z nerwów popłakałam i brzuch mnie okropnie rozbolał... MASAKRA!

to na dodatek obudziłam się dziś z ogromnym brzuchem... ja nie wiem jak to jest możliwe ale mam wrażenie ze jest dwa razy większy niż wczoraj... i jakoś mi nie jest do smiechu myslałam że to będzie trwało a opowieści koleżanek że to sie dzieje z dnia na dzień to jakieś bajki!

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #599439 przez Kinia1712
Villemo :) hhaaah no nie wiem czy mam az takie szczescie :) Nie no mysle ze nie bo nie było nocy poslubnej :) Mysle ze to bylo pare dni przed slubem :)

Iwonka nie wiem kurcze mam jeszcze ta infekcje w pecherzu sama nie wiem od czego moze masz racje..takie klucie było no ja to zdiagnozowałam jako szyjka macicy ale jak na necie czytałam to skracajaca sie szyjka nie daje zadnych oznak a jak cos to sa skurcze macicy jak sie cos dzieje..wiec mysle ze to moge wykluczyc..taka mam nadzieje

11 lata 9 miesiąc temu #599447 przez kocham_cie
Alivva napisał:

No to jak juz o zwierzakach była mowa.....
Moja Mia :)

I Mia ze swoim partnerem (mąż byłego męża) i kociakami z pierwszego miotu :D

o boże umarał jak jak ja kocham kociambry:D

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #599448 przez Kinia1712
Mnie tez sie wydaje ze mam z dnia na dzien wiekszy brzuch..zwłaszcza rano taki napiety jest..dziewczynki a wy tez tak macie ze w nocy nie wstajecie siku a rano to siedzicie chyba z 10 min i sikacie :) ja tak mam ostatnio przez pare dni wogule nie chodze do toalety w nocy,chyba mam ostatnio mocny sen i poprostu nie czuje tego ze mi sie chce i jakos trwam do rana :)

11 lata 9 miesiąc temu #599453 przez izula
Aliva, właśnie widziałam, że czasami sprzedają zestawy 5 szt. butelek tak jak pisałaś.

A wiesz coś na temat smoczków? :)

[/url]
[/url]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka