- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do smoczkow ja zadowolona bylam tylko z nuka,bo malutki nie zakrywal noska i polowy buzi,no i silikonowy przezroczysty a butelki tez nuk szklane z szerokim smoczkiem ,maly byl zachwycony.
Teraz chce kupic 2 butelki medela na probe,bardzo drogie ale podobno najlepsze,szkoda tylko ze plastikowe,a ja zwolenniczka szkla,wiec moze zostane przy nuku ???
Najwiekszy problem mam z wyborem wozka,bo zaden mi sie nie podoba,a moj mi sie znudzil
no i nie chce kupowac gondoli,bo po 5 miesiacach jest zbedna tylko kasa wydana,moj maly nie mial i teraz tez sie zastanawiam,tym bardziej ze zaraz zima po porodzie wiec malo wychodzenia i mozna w nosidelku montowanym do wozka wyjsc na te 30 minut z maluszkiem,za to wole zainwestowac w cos innego.Krzeselko mam fajne po syniu,lozeczko tez(chociaz zmienilabym kolor ale nie chce farb zadnych sztucznych klasc,wiec zostanie jak jest),tylko nowy materac musze dokupic i posciel.No i mysle ze jak juz bede spokojniejsza to podjade do tesciow przejrzec moje zapasy,w domu sie nie miescily wiec sa u tesciow
jakie sa wasze opinie na temat mat dla dzieci,ale nie fisher price'a- kupowala ktoras swojemu maluszkowi,znacie jakies fajne marki?
Villemo czyli nie bylas zbyt zadowolona z tommy tommy ?
Jajko zniose do wizyty,tym bardziej ze nadal wymiotuje i nic nie jem,to na pewno tym razem dziewczynka !!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kiedy dziewczyny macie kolejne usg?
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Ponieważ dopadł mnie straszny ból pleców aż podnieść się nie mogłam ...
a jak u Was z pleckami ?? Tez was czasem bolą??
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mogę zabrać przydział chłopca by dać Wam dziewczynke mi to nie robi zupełnie różnicy.
Ja nie wiem bo dopiero 10 kwietnia mam wizyte u Pani doktor a pewnie Usg da mi na maj..
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam na sprzedaż monitor tętna maluszka, którego używałam aż do rozwiązania. Może któraś z Was chciałaby sprawić sobie takie urządzenie? Mnie skutecznie uspokajało podsłuchiwanie serduszka mojej córeczki.
allegro.pl/show_item.php?item=3121122916
Pozdrawiam i życzę spokojnego oczekiwania i szczęśliwego rozwiązania
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
cześć kochane ale się rozpisałyście nie było mnie zaledwie tylko wczoraj
mi sie dzieje cos dziwnego, al nie w samych plecach, tylko ciagnie jakby prawy posladek. jak poleze, to bywa, ze nagle wstac nie moge i sie musze podpierac. Nie mam pojecia, co to jest , ale martwie sie, ze nie bede mogla dzwigac Maluszka.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja mogę zabrać przydział chłopca by dać Wam dziewczynke mi to nie robi zupełnie różnicy.
Ja mam jutro... i jak każda z nas się martwię przed tą wizytą.
- Wylogowany
- budujemy zdania
cześć kochane ale się rozpisałyście nie było mnie zaledwie tylko wczoraj
Mnie plecy jako takie narazie nie bolą, tylko bark lewy jak dłużej posiedzę albo postoję. Z nim miałam już problemy dużo wcześniej, zresztą z dyskiem też, dlatego jestem przygotowana, że będzie bolało. Za to mężuś dostanie codzienne zadanie - masażyk
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agilla.r napisał:
Ja mam jutro... i jak każda z nas się martwię przed tą wizytą.
Nie martw się będzie dobrze... głowa do góry
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maleństwa nie czuję w ogóle jeszcze nie wiem czy to za wczas..16 tydzień, chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać. A jak u Ciebie? Czujesz już motylki w brzuszku?
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Mnie tez sie wydaje ze mam z dnia na dzien wiekszy brzuch..zwłaszcza rano taki napiety jest..dziewczynki a wy tez tak macie ze w nocy nie wstajecie siku a rano to siedzicie chyba z 10 min i sikacie ja tak mam ostatnio przez pare dni wogule nie chodze do toalety w nocy,chyba mam ostatnio mocny sen i poprostu nie czuje tego ze mi sie chce i jakos trwam do rana
Ja tez wstaje w nocy. Nie każdej nocy ale sie zdarza. W pierwszej ciąży jak bylam to od 6 miesiaca nie przespalam ani jednej całej nocy bo po kilka razy wstawałam na siku. Gdzieś czytalam ze wieczorem najlepiej jak sie robi przed snem to trzeba przycisnac brzuch żeby wiecej wyleciało. Jak juz sie obudze to juz nie zasne jak mi sie chce siku i musze isc. A jak wroce do lozka to juz nie zasne. I takim sposobem nie spie od 8, czasem od 7.
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kinia1712 napisał:
Mnie tez sie wydaje ze mam z dnia na dzien wiekszy brzuch..zwłaszcza rano taki napiety jest..dziewczynki a wy tez tak macie ze w nocy nie wstajecie siku a rano to siedzicie chyba z 10 min i sikacie ja tak mam ostatnio przez pare dni wogule nie chodze do toalety w nocy,chyba mam ostatnio mocny sen i poprostu nie czuje tego ze mi sie chce i jakos trwam do rana
Ja tez wstaje w nocy. Nie każdej nocy ale sie zdarza. W pierwszej ciąży jak bylam to od 6 miesiaca nie przespalam ani jednej całej nocy bo po kilka razy wstawałam na siku. Gdzieś czytalam ze wieczorem najlepiej jak sie robi przed snem to trzeba przycisnac brzuch żeby wiecej wyleciało. Jak juz sie obudze to juz nie zasne jak mi sie chce siku i musze isc. A jak wroce do lozka to juz nie zasne. I takim sposobem nie spie od 8, czasem od 7.
Z tym siuku u mnie podobnie. Z tym, że ja teraz już nie przesypiam całej nocy bez wstawania. Przynajmniej raz muszę iść...a jak dużo wypiję wody przez dzień to i czasem zdarza się dwa (na szczęście sporadycznie).
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Dzięki Karolcia
Maleństwa nie czuję w ogóle jeszcze nie wiem czy to za wczas..16 tydzień, chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać. A jak u Ciebie? Czujesz już motylki w brzuszku?
Kasia o ile pamietam to twoja pierwsza ciąża tak? To masz czas do 20 tygodnia żeby poczuć ruchy:) jeśli do 21 nie bedziesz czuła wtedy zaczniemy sie martwic.