BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #600489 przez malutka2803
izula faktycznie, musiałam źle spojrzeć. Jestem strasznie zakręcona w ciąży. Po pierwszej wizycie u gina zapomniałam zabrać kluczy z domu i musiałam iść do mojego chłopaka do pracy po jego klucze, a w drodze do niego zgubiłam dowód osobisty. Na szczęście ktoś uczciwy go znalazł i oddał mi go.

Paulina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #600547 przez biedroneczka39
iwonta milego wypoczynku...uwielbiam taka prawdziwa wies I gdybym mogla to bym zamieszkala na wsi :))

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #600613 przez izula
Malutka :)))zdarza się. Najważniejsze, że odzyskałaś dowód, a drobne pomyłki każdy Ci wybaczy:))) Ja niestety i przed ciążą byłam zakręcona jak słoik, więc doskonale Cię rozumiem :))). Zawsze o czymś zapomnę :))) jak wychodzę do pracy :))).

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #601022 przez Villemo
Dzień dobry!

Kto rano wstaje ten ma dziecko :-)

Życzę udanego weekendu. Pięknie świeci słoneczko ale marne pocieszenie jak na dworze tyle śniegu.

11 lata 9 miesiąc temu #601030 przez ninka333
Villemo napisał:

Dzień dobry!

Życzę udanego weekendu. Pięknie świeci słoneczko ale marne pocieszenie jak na dworze tyle śniegu.

Zgadzam się :) Mój mały już od 6 nie śpi :( ale za to chodzi spać o 20 :) U nas mimo słoneczka termometr pokazuje -10 stopni!!!!!!!!! Aż strach pomyśleć jak będą śwęta wyglądać :(

córeczka ALICJA

11 lata 9 miesiąc temu #601034 przez Villemo
ninka333 napisał:

Villemo napisał:

Dzień dobry!

Zgadzam się :) Mój mały już od 6 nie śpi :( ale za to chodzi spać o 20 :) U nas mimo słoneczka termometr pokazuje -10 stopni!!!!!!!!! Aż strach pomyśleć jak będą śwęta wyglądać :(

My też od 6 ale to wyjątkowo. Zawsze chodzi spać o 20 a wstaje o 7 po czym o 9 znowu się kładzie :-)

No ale nie zmienia to faktu, że skończyła się sielanka i spanie w weekendy do południa :-)

Ja swoich chłopaków wysłałam dziś do fryzjera. Mały zarósł strasznie przez zimę :-) Usiłuję wykorzystać sytuację i zacząć sprzątać ale jak zwykle mi nie wychodzi :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #601051 przez agamo
NO to ja naleze do tych co rano wstaja a dziecko jeszcze w brzuchu maja! :P hehe
Tez nie pospalam dzisiaj bo 6.10 wstalam Moj organizm sie chyba przestawil calkiem i jak mam wolne od pracy to i tak wstaje wczesnie. Chociarz do pracy wstaje o 4.30 to chociarz tyle dobrze ze do tej 6 pospalam Ale wkurza mnie to bo pozniej w ciagu dnia szybko sie mecze. No ale czego sie nie robi dla dzieci... :)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #601053 przez agamo
AAA mam takie pytanko tez tak macie ze jednego dnia macie brzuch wiekszy a drugiego mniejszy? Bo ja przez ostatni tydzien to mialam calkiem roznie. Najpierw byla maly potem urosl i juz sie mamie chwalilam ze brzusio rosnie no i po trzech dniach wrocil do malego Wczoraj znow byl duzy a dzis na nowo maly I juz sie pogubilam.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601062 przez niagara
Dzień Dobry Mamusie :)
U nas też pięknie słoneczko świeci, że aż szkoda dnia marnować na spanie :)
Agamo ja też tak mam, najczęściej wieczorem, wczoraj tak mi się wysadził, że wyglądałam prawie jak w 9 m-cu :silly: teraz już jest mniejszy :)

11 lata 9 miesiąc temu #601072 przez agamo
Na poczatku tak mialam ze rano byl mniejszy a w ciagu dnia rosl i wieczorem byl duzy i pozniej od nowa rano maly itd Ale teraz jak obudze sie z duzym to przez caly dzien mam duzy a jak obudze sie z malym to caly dzien mam maly Zastanawiam sie czy ulorzenie dziecka moze miec na to wplyw czy jest jeszcze za male.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #601075 przez niagara
Dziecko to jest chyba jeszcze za małe. Może macica Ci się wypycha do przodu.

11 lata 9 miesiąc temu #601077 przez niagara
A ja dzisiaj w nocy chyba poczułam kopniaka. Chociaż nie wiem czy to było Maleństwo. Nie wiem czy w moim przypadku to jeszcze nie za wcześnie? Chcę wierzyć, że to naprawdę były kopniaki :)

11 lata 9 miesiąc temu #601080 przez Villemo
agamo napisał:

Na poczatku tak mialam ze rano byl mniejszy a w ciagu dnia rosl i wieczorem byl duzy i pozniej od nowa rano maly itd Ale teraz jak obudze sie z duzym to przez caly dzien mam duzy a jak obudze sie z malym to caly dzien mam maly Zastanawiam sie czy ulorzenie dziecka moze miec na to wplyw czy jest jeszcze za male.

Mi się wydaje, że jeszcze jest za małe :-) Ale za to położenie macicy i innych narządów wewnątrz zależy też od pęcherza czy jest puściutki całkiem czy pełny. Zauważyłam, że jak mam pełny to macica jest bardziej wyczuwalna i bardziej wypchana do przodu.

11 lata 9 miesiąc temu #601097 przez agamo
NIagara mysle ze na kopniaki hmm moze za wczesnie ale mysle ze dziecko mozesz juz czuc Choc ja to mam taki twardy sen ze nawet pelny pecherz ciezko ma mnie wybudzic wiec malenstwa napewno nie poczuje w nocy Wiesz ja w bodajze 14 tygodniu i tylko raz poczulam takie smyrniecie jakby mnie ktos piorkiem przejechal tyle ze od srodka i mimo iz nigdy sie nie dowiem to wierze ze to malenstwo sie przywitalo :D i wiesz nie wazne czy to naprawde bylo dziecko czy nie bo sama mysl ze to dzidzia sie w nas rusza robi nas chyba bardziej szczesliwymi mamusiami wiec warto wierzyc.
Vilemo u mnie chyba to nie pecherz bo przez caly dzien mi sie taki wiekszy utrzymuje Moze faktycznie to ta macica Oby sie tylko nie stawiala... Fajnie ze mozesz wyczuc macice ja to nawet nie proboje bo nie wiem jak to poczuc i odroznic Zreszta nawet boje sie brzucha naciskac taka moze panikara jesli chodzi o brzusio Moze na wizycie poprosze lekarke zeby mi pokazala jak ja mozna wyczuc.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #601109 przez niagara
Ja wtedy jeszcze nie spałam, ze snu by mnie to na pewno nie wybudziło, też mam twardy sen :laugh: To było takie bardzo delikatne, jakby kopnięcie :)
Dokładnie agamo, ja też wierzę, że to było Maleństwo i jestem przez to szczęśliwsza :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka