BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #599154 przez niagara
Będę produkować do upadłego :laugh: :laugh: :laugh: A na końcu zacznę rozdawać :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #599155 przez iwonta_kg
Villemo znajdź mnie tutaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a poszukiwania lekarza idą jakoś wolno... zbieram narazie opinie wsrod kolezanek kto gdzie chodzil. moj ginekolog musi spelaniac kilka waznych warunkow. pracowac w szpitalu, nie przyjmowac na fundusz bo czasem im sie myli kto placi czy nie placi traktuja tak samo, no i musi robic usg na kazdej wizycie. przydaloby sie jeszcze zeby nie bral dodatkowej kasy za dokumenty. mam wymagania ale tyle ich jest w srodowisku ze mozna wybierac z listy...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #599183 przez paulinka.k22
iwonta_kg napisał:

Nie mam ochoty na seks wogole! Libido spadło mi chyba do zera... Przez to pewnie jestem bardziej nerwowa. Zawsze jak chodziłam wsciekla to poprostu szliśmy do lozka rozładować atmosferę a teraz nie mam na to ochoty no i koniec końców są krzyki i płacz. No Myslalam ze oszałeje dzisiaj i wyjde z siebie! Mialam ochote go rozszarpać tak mnie wkurzył.

Mi też libido spadło, za to mój mąż codziennie mi się mizdrzy, przytula i co tylko:) :) :) a ja nic :lol: nie chce mi się i tyle :) może za jakiś czas przyjdzie mi ochota :)

A wczoraj po moich 8 dniach w szpitalu to dopiero się dobierał :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #599223 przez iwonta_kg
A zapomniałam wam powiedziec ze jedyna pozytywna rzecz jaka wynioslam z gabinetu to informacja ze lozysko mi sie odwrociło. i juz nie jest przodujące :)

11 lata 9 miesiąc temu #599228 przez izula
Dziewczyny,staram się czytać sukcesywnie ale tak niestety nie udaje mi się nadążyć za wszystkimi wątkami. Dziś chyba też nie nadrobię zaległości bo coś się źle czuję. Zgaga mnie dopadła i ogólne zmęczenie organizmu. Przyszłam z pracy i chyba zaraz utnę sobie drzemkę.

Trzymam kciuki za mamy, które mają w najbliższym czasie badania. Ja chodzę co 3 tygodnie do mojej pani dr (prywatnie) i następną wizytę mam 10 kwietnia.

Ta zimowa aura dobija mnie. Nie lubię zimy a tu jak na złość ciągnie się jak ...... Brrrr

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #599298 przez nefeli
Ja mysle ze w dzisiejszych czasach juz sie nie myla co do plci.podobno z dziewczynki chlopiec sie nie zrobi,ale z chlopca dziewczynka moze.Ale to chyba w pierwszych tych nie do konca pewnych usgie.
Iwonta u Ciebie chlopiec wychodzi z roku poczecia w 2007,2011 a dziewczynka 2010,2013 ten rok niestety ale pol na pol :( wiec wyliczenie mojej znajomej zaczyna mnie juz wkurzac !!!!!!
bo nie moge trafic w date,poza swoim 2012.
Niagara gdzie ten awatarek z Ta piekna fotka,ja samolocik widze o zachodzie slonca ;)

11 lata 9 miesiąc temu #599303 przez iwonta_kg
Nefeli 2011 chłopiec to by sie zgadzało a teraz no cóż... Trzeba czekać:)
Jak nie widzisz nowego awatarka niagarki to musisz zmienić przeglądarkę internetowa. Jaka masz teraz "internet exploler"?

11 lata 9 miesiąc temu #599304 przez Alivva
Zupka-krem brokułowy na jutro gotowy :)
Ma któraś chęć???? :D Ja pewnie jeszcze się do niej dopadnę trochę później :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #599309 przez MyMelange
Alivva napisał:

Ma któraś chęć???? :D Ja pewnie jeszcze się do niej dopadnę trochę później :lol:

Ja raz sobie ugotowalam na poczatku ciazy i bardzo mi to nie podeszlo, do tego stopnia, ze teraz na sam zapach mnie wykreca :) Za to 2 miski ogorkowej juz sa w brzuszku, a wlasciwie byly, bo znowu glod mnie dopada :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #599346 przez Villemo
Alivva napisał:

Właśnie mnie natchnęłaś, że zjadłabym penne z brokułami w sosie śmietanowym :)

No ale muszę sobie pomarzyć tylko :dry:

Iwonta coś mi link nie działa :-/ wyślę Ci linka do swojego profilu na pw

11 lata 9 miesiąc temu #599367 przez Kinia1712
Jak Wam mija wieczór kochane ? Ja juz po kolacji zjadłam pyszne nalesniki z serem i smietana :) mniammm...

O widze ze cos o Fb zaczepiłyscie :)

Jesli chcecie cos podpatrzec wiecej o mnie to prosze :)

www.facebook.com/kinga.dadzik

Dziewczyny wczoraj mnie cos kuło tak jakby szyjka macicy nie wiem od czego i czy to faktycznie byla szyjka..miałyscie cos takiego moze ?

11 lata 9 miesiąc temu #599372 przez Villemo
Kinia1712 napisał:

Jak Wam mija wieczór kochane ? Ja juz po kolacji zjadłam pyszne nalesniki z serem i smietana :) mniammm...

O widze ze cos o Fb zaczepiłyscie :)

Jesli chcecie cos podpatrzec wiecej o mnie to prosze :)

www.facebook.com/kinga.dadzik

Dziewczyny wczoraj mnie cos kuło tak jakby szyjka macicy nie wiem od czego i czy to faktycznie byla szyjka..miałyscie cos takiego moze ?

Kinia wysyłam zaproszenie :-) Może jak się zbierzemy w więcej to stworzymy grupę :-)

11 lata 9 miesiąc temu #599377 przez Kinia1712
Ja jestem jak najbardziej za :)

To dziewczynki zbieramy sie ktora ma jeszcze fb ?:D

11 lata 9 miesiąc temu #599382 przez izula
Kinia ja leżę i się zastanawiam kto ze mnie wypompował powietrze? I czytam co piszecie :)))

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #599386 przez Kinia1712
Izula leż i odpoczywaj :) I dołącz sie do nas w dyskusji :)

Dziewczyny chyba mnie smiechawa złapała :D z meza sie smieje w sumie nie wiem smieszy mnie jego zachowanie powie czasem cos glupiego a potem taki powazny :D Masakra :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka