BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #607689 przez papi88
Ten antybiotyk co mi dal to jakiś dziwny bierze się tylko jedną saszetke to wzięłam w sr efekt miał być do 48h i był a wczoraj jakby bolała mnie nerka a dziś sikam dosłownie tak jak tydzień temu

PAULINA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #607691 przez papi88
A ciekawe czy w razie co na ostrym dyżurze przyjmą mnie od ręki czy kasa czekać 5h tak jak byłam w listopadzie z ostrym bólem brzucha moze ciężarne inaczej traktują

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #607695 przez pyzaura
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek. :laugh:

Wszystkiego Najlepszego mamuski :kiss:

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #607699 przez agamo
Vilemo faktycznie jest podobny tyle ze ten z pl wydaje mi sie ze w spacerowce ten uchwyt dla dziecka jest dosc wysoko ale to moze na fotce i rama jest troche inna ale tak to sa podobne Zreszta jest tyle podobnych modeli teraz ze jak dzisiaj weszlismy z mezem do sklepu to trzy razy obchodzilismy alejki bo nie bylam pewna czy jest ten model co chcemy czy nie bo bylo sporo podonych z wygladu.
Iwa az pozazdroscic tych placuszkow Ja swiat wielkanocnych wogole nie czuje Fakt sniegu u mnie nie ma ale jest zimno No i jutro mam do pracy i przez nastepne 4 dni wiec kompletnie nie odczuje klimatu swiat wiec nawet sie nie przygotowywalam pod tym wzgledem Bo i gosci tez nie bedziemy miec wiec jesli o mnie chodzi to dzien jak co dzien.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #607704 przez kocham_cie
iwa piecze a ja w pracy siedzę :( dobrze że do 22:00 i Święta wolne :laugh: a co do pogody to u mnie dzis pieknie słonko świeciło dopiero koło 17:00 się schowało i teraz już jest okropnie zimno :( a najgorsze jest to że już się w zimową kurtę powoli nie mieszczę- ostatnio mi zamek się rozszedł na brzuchu, a pogoda... hmmm sprawdzałam dziś w necie i podobno kwiecień też ma upłynąć w okolicach 0-3 stopni... ja chyba już tracę wszelką nadzieję że kiedys przejdzie wiosna

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #607707 przez niagara
na TVP!1 leci program "Ale Mądrale" te dzieciaki są niemożliwe :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #607719 przez kalina
Papi a masz gdzies apteke calodobowa? bo moze tam cos doradza zeby nie czekac w kolejkach bo nie wiem czy puszczaja ciezarne pierwsze. pewnie od humoru osob pracujacych tam zalezy.. ja na poczatku ciazy pytalam w aptece o cos na pecherz i mowie ze mam podejrzenie ciazy i dopiero test kupowalam to mi dala tabletki Zurawiny ze mozna..

Wszystkim mamuskom zycze ruchow dzidziusia w ten swiateczny czas i zdrowka i samych milych snow.. i apetytu.. i sloneczka:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #607737 przez iwonta_kg
Hej dziewuszki. Zalatana jestem przez te święta!! ale wpadłam żeby wam przypomnieć że dziś się czas przestawia!!! Z 2.00 na 3.00 :) pozdrówki!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #607896 przez biedroneczka39
Ja dopiero skonczylam pichcic I teraz ukladam sie do snu bo lece z nog...jutro blogie lenistwo :)

Wesolych Swiat dla wszystkich mamusiek, samych radosci, blogoslawienstwa Bozego I Smacznego jajeczka.

Dobranoc :*

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #607945 przez biedroneczka39
Ooo widze ze nikt nie ma czasu zagladac tu hi hi...dziewczynki prosze sie nie obzerac hi hi.
Ja po sniadanku leze na kanapie I patrze w telewizor.Gosci mam o 14 wiec jeszcze poltora godziny leniuchowania...no to do milego kochane ;)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #607977 przez izula
dziewczynki Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz Wszystkim Szczęśliwego Rozwiązania, żeby wszystko poszło "szybko i gładko" :)). Błogosławieństwa Bożego dla Was, Naszych Maleństw i Rodzin.

W ramach nadrabiania powiem, że mam problemy od dwóch dni z tylną częścią ciała. Dopadła mnie przykra dolegliwość zwana Hemoroidy i czekam do wtorku, żeby iść do lekarza. A do tego coś mnie dziś cały dzień ciśnie między piersiami, tak jakby mnie ktoś za bardzo ścisnął w tym miejscu. Ehh :)

ale za to od środy czuję dzidziusia, jego ruchy :))) i to wynagradza wszystkie dolegliwości.
Jak by ktoś znał domowe sposoby na H...... to ja proszę o pomoc.

Zapomniałam nicka dziewczyny co ma problemy z nerkami. Ja miałam miesiąc temu ten sam antybiotyk co ty, w saszetce. Po nim dostałam inny w tabletkach i czopki i brałam przez 7 dni i to dopiero przyniosło efekt. Ale ja mam problemy z pęcherzem. Teraz muszę zrobić badania kontrolne to zobaczę czy pomogło na dłużej czy nie. Trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko było dobrze.

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #608003 przez iwonta_kg
Ale tu pusto :) ja już po zebraniu rodzinno-świątecznym... Pokażę wam dzieło mojego męża - jajka faszerowane :)
I zdjęcie ze spacerku wielkanocnego nad morze. Nawet pogoda się udała :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #608026 przez biedroneczka39
iwonta pomyslowego masz meza hi hi :)
izula mam nadzieje ze nie jest tak zle...do wtorku niedaleko...dasz rade.Fajnie ze juz czujesz dzidziusia :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #608029 przez kocham_cie
Iwonka ależ masz kreatywnego mężą:) kłopotu z kanapkami dla maluszka w przyszłości tatuś na pewno nie będzie miał:)

Ja już też na dziś zakończyłam świąteczne wojaże:) na śniadanku byliśmy u moich rodziców, było smacznie... dużo... i kalorycznie... ufff jutro zapowiadam postny dzień bo dziś pojadłam już za oba świateczne dni:) Rozmawiałam z mamą i siostrą o imionach dla szkrabka... i... jak będzie chłopiec to stawiam na Antka (Antoni), albo Alka (Aleksy), bardziej z naciskiem na Alka- ale mojemy D. się średnio podoba, ale w razie "w" będę walczyć:) natomiast jeśli dziewczynka... to troszkę się pozmieniało bo byłam przekanan do Liliany, ale wszyscy będę mówili Lilka- a ten skrót okropnie mi się nie podoba... więc odpada... jedyne co mi przychodzi na chwilę obecną do głowy to Zuzia, Jagoda i Pola- D. akceptuje tylko Zuzie, a mnie bardziej podoba sie Pola:)... dobrze że mamy jeszcze troszkę czasu na wybor imienia :laugh:

A teraz przejdzmy do najgorszego o czym chciałam wam napisać... wiecie co się stało... zima, u mnie jest totalna zima, śnieg pada od samego rana... okropnie wieje i jest zimno... jak wracaliśmy od rodziców to wpadliśmy w poślizg, tak się przestraszyłam że aż się popłakałam i nakrzyczałam na D. że za szybko jeździ, choć wcale szybko nie jechał ale musiałam odreagować... sama prowadzę auto od 11 lat i wiem że takie rzeczy się czasem przytrafiają ale dziś naprawdę się okropnie wystraszyłam:(

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #608060 przez papi88
izula ja na wlasna reke wzielam furargine czytalam opinie z 50 dziewczyn i braly ja w czasie ciazy a pozatym na ulotce pisze aby nie brac tylko w 1 trymestrze wiem ze ona mi doraznie pomoze nie chce jechac do szpitala i zostac w nim na swieta wiec jakos przetrwam na furarginie te dni swiateczne a we wt na badanie moczu pojde i zapisze sie do urologa
juz sama nie wiem czy to nerki czy tylko pecherz zauwazylam kolejny objaw przy oddawaniu moczu pobolewa mnie podbrzusze a pozatym dzis caly dzien pije (wypilam plynow dzis co przez caly tydzien) a siusiu robie tak malo teraz jakby zatrzymywal sie ten mocz musze sie wziasc sama za siebie bo wiem ze ginekolog mi nie pomoze nie chce aby testowal na mnie kolejny antybiotyk wiec pojde do urologa a jak bedzie trzeba do nefrologa

kolejna sprawa nie wiem czy to normalne ale mam spuchnieta łechtaczke...nie wiem czy to objaw ciazy czy moze to od pecherza od tej infekcji w nocy pizama az mnie obcierała a wyglada to jak dla mnie obrzydliwie taka napuchnieta łechtaczka przez to wszystko nie mam wogole nastroju swiatecznego...

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka