- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
Wszystkiego Najlepszego mamuski
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Iwa az pozazdroscic tych placuszkow Ja swiat wielkanocnych wogole nie czuje Fakt sniegu u mnie nie ma ale jest zimno No i jutro mam do pracy i przez nastepne 4 dni wiec kompletnie nie odczuje klimatu swiat wiec nawet sie nie przygotowywalam pod tym wzgledem Bo i gosci tez nie bedziemy miec wiec jesli o mnie chodzi to dzien jak co dzien.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Wszystkim mamuskom zycze ruchow dzidziusia w ten swiateczny czas i zdrowka i samych milych snow.. i apetytu.. i sloneczka:)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Wesolych Swiat dla wszystkich mamusiek, samych radosci, blogoslawienstwa Bozego I Smacznego jajeczka.
Dobranoc :*
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Ja po sniadanku leze na kanapie I patrze w telewizor.Gosci mam o 14 wiec jeszcze poltora godziny leniuchowania...no to do milego kochane
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
W ramach nadrabiania powiem, że mam problemy od dwóch dni z tylną częścią ciała. Dopadła mnie przykra dolegliwość zwana Hemoroidy i czekam do wtorku, żeby iść do lekarza. A do tego coś mnie dziś cały dzień ciśnie między piersiami, tak jakby mnie ktoś za bardzo ścisnął w tym miejscu. Ehh
ale za to od środy czuję dzidziusia, jego ruchy )) i to wynagradza wszystkie dolegliwości.
Jak by ktoś znał domowe sposoby na H...... to ja proszę o pomoc.
Zapomniałam nicka dziewczyny co ma problemy z nerkami. Ja miałam miesiąc temu ten sam antybiotyk co ty, w saszetce. Po nim dostałam inny w tabletkach i czopki i brałam przez 7 dni i to dopiero przyniosło efekt. Ale ja mam problemy z pęcherzem. Teraz muszę zrobić badania kontrolne to zobaczę czy pomogło na dłużej czy nie. Trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko było dobrze.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
izula mam nadzieje ze nie jest tak zle...do wtorku niedaleko...dasz rade.Fajnie ze juz czujesz dzidziusia
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja już też na dziś zakończyłam świąteczne wojaże:) na śniadanku byliśmy u moich rodziców, było smacznie... dużo... i kalorycznie... ufff jutro zapowiadam postny dzień bo dziś pojadłam już za oba świateczne dni:) Rozmawiałam z mamą i siostrą o imionach dla szkrabka... i... jak będzie chłopiec to stawiam na Antka (Antoni), albo Alka (Aleksy), bardziej z naciskiem na Alka- ale mojemy D. się średnio podoba, ale w razie "w" będę walczyć natomiast jeśli dziewczynka... to troszkę się pozmieniało bo byłam przekanan do Liliany, ale wszyscy będę mówili Lilka- a ten skrót okropnie mi się nie podoba... więc odpada... jedyne co mi przychodzi na chwilę obecną do głowy to Zuzia, Jagoda i Pola- D. akceptuje tylko Zuzie, a mnie bardziej podoba sie Pola:)... dobrze że mamy jeszcze troszkę czasu na wybor imienia
A teraz przejdzmy do najgorszego o czym chciałam wam napisać... wiecie co się stało... zima, u mnie jest totalna zima, śnieg pada od samego rana... okropnie wieje i jest zimno... jak wracaliśmy od rodziców to wpadliśmy w poślizg, tak się przestraszyłam że aż się popłakałam i nakrzyczałam na D. że za szybko jeździ, choć wcale szybko nie jechał ale musiałam odreagować... sama prowadzę auto od 11 lat i wiem że takie rzeczy się czasem przytrafiają ale dziś naprawdę się okropnie wystraszyłam:(
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
juz sama nie wiem czy to nerki czy tylko pecherz zauwazylam kolejny objaw przy oddawaniu moczu pobolewa mnie podbrzusze a pozatym dzis caly dzien pije (wypilam plynow dzis co przez caly tydzien) a siusiu robie tak malo teraz jakby zatrzymywal sie ten mocz musze sie wziasc sama za siebie bo wiem ze ginekolog mi nie pomoze nie chce aby testowal na mnie kolejny antybiotyk wiec pojde do urologa a jak bedzie trzeba do nefrologa
kolejna sprawa nie wiem czy to normalne ale mam spuchnieta łechtaczke...nie wiem czy to objaw ciazy czy moze to od pecherza od tej infekcji w nocy pizama az mnie obcierała a wyglada to jak dla mnie obrzydliwie taka napuchnieta łechtaczka przez to wszystko nie mam wogole nastroju swiatecznego...