- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonta brawo dla meza,ja takie myszki robie dla Synia bo je uwielbia.U Ciebie tatus bedzie ozdabial male talerzyki
Papi trzymam kciuki za Ciebie,nie wiem na ile Cie to pocieszy ja tez po oddaniu moczu mam jakby pieczenie w dole brzucha i bol,ale posiew i mocz wykazal tylko jakies nieliczne bakterie,na co obaj lekarze powiedzieli ze to norma w ciazy i ze to nic powaznego,ze zabarwienie u mnie sluzu na b.zolty to dlatego ze nie pije.Ale ze ja im nie ufam to zrobie raz jeszcze mocz.Ty jutro znajdz jakiegos dobrego urologa i zycze dobrych wynikow!!!
Ja tez mam problem z hemoroidami,ale chyba tym razem jest na prawde zle,leje sie ze mnie krew,a kazde pojscie do toalety to strach i bol,najbardziej przeraza mnie ta krew i jej ilosci,moje jelito od pierwszego porodu jest w fatalnym stanie,a teraz mysle ze z braku jedzenia dzieje sie cos na prawde zlego,moje mysli kraza wokol najgorszego
Jutro mam wizyte wiec moze moj cudowny gin zleci jakies badanie pod tym katem,az nie chce myslec.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Ja sie borykam tylko z kamieniami w woreczku zolciowym czego nikomu nie zycze. Bol gorszy jak przy porodzie. Operacja przelozona na po porodzie I tylko cud ze narazie nie zlapal mnie zaden atak.
A pusto tu bo dziewczyny sie objadaja hi hi.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ach jak tu pusto,wszyscy chyba lepia balwana
Iwonta brawo dla meza,ja takie myszki robie dla Synia bo je uwielbia.U Ciebie tatus bedzie ozdabial male talerzyki
Papi trzymam kciuki za Ciebie,nie wiem na ile Cie to pocieszy ja tez po oddaniu moczu mam jakby pieczenie w dole brzucha i bol,ale posiew i mocz wykazal tylko jakies nieliczne bakterie,na co obaj lekarze powiedzieli ze to norma w ciazy i ze to nic powaznego,ze zabarwienie u mnie sluzu na b.zolty to dlatego ze nie pije.Ale ze ja im nie ufam to zrobie raz jeszcze mocz.Ty jutro znajdz jakiegos dobrego urologa i zycze dobrych wynikow!!!
Ja tez mam problem z hemoroidami,ale chyba tym razem jest na prawde zle,leje sie ze mnie krew,a kazde pojscie do toalety to strach i bol,najbardziej przeraza mnie ta krew i jej ilosci,moje jelito od pierwszego porodu jest w fatalnym stanie,a teraz mysle ze z braku jedzenia dzieje sie cos na prawde zlego,moje mysli kraza wokol najgorszego
Jutro mam wizyte wiec moze moj cudowny gin zleci jakies badanie pod tym katem,az nie chce myslec.
Nefeli ja Cię proszę jak będziesz u gina to zapytaj czy można stosować proctohemolan albo proctoglyvenol w ciąży. Mi proctohemolan po porodzie bardzo pomógł. No ale teraz jak pojawią się zaparcia to problem powraca choć nie z takim natężeniem bo krwawień nigdy jeszcze nie miałam.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz sie zaczelow 4tym miesiacu i powiem szczerze ze nikomu nie zycze!!!Ale wiele moich kolezanek nie mialo takiego problemu.
Villemo mi moj gin zakazal masci jakichkolwiek,ale wtedy nie bylo jeszcze tak koszmarnie.Ja az sie boje do toalety pojsc i z bolu i z powodu tej krwi,a z dnia na dzien bedzie wiekszy ucisk i tego sie obawiam.Villemo nie wiem czy moj gin bedzie znal to ale zapytam.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Termin porodu mam wyznaczony na 23 września i już nie mogę się doczekać!!
Pozdrawiam Was serdecznie!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Witam wszystkie wrześniowe mamy i dołączam z wielką przyjemnością, tym bardziej że początki nie były łatwe niestety...
Witam Cię Moniko
Fajnie że do nas dołączasz to Twoja pierwsza ciąża?
co się działo na początku że piszesz że nie było łatwo?
Alivva śliczne dzieciaczki
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Tak, to moja pierwsza ciąża i dość długo oczekiwana ( ponad 1,5 roku).
Niestety w 6 tygodniu zaczęłam bardzo plamić i mieć ostre bóle w podbrzuszu po lewej stronie.
Okazało się że mam krwistaka, no i nie obyło się bez leżenia ( prawie 7 tygodni)i brania Duphastonu.
Krwistak na szczęśćie " wyszedł" no i jak narazie wszystko ustąpiło, a ja nareszcie mogę się normalnie poruszać
Pozdrawiam!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg
Niestety w 6 tygodniu zaczęłam bardzo plamić i mieć ostre bóle w podbrzuszu po lewej stronie.
Okazało się że mam krwistaka, no i nie obyło się bez leżenia ( prawie 7 tygodni)i brania Duphastonu.
Krwistak na szczęśćie " wyszedł" no i jak narazie wszystko ustąpiło, a ja nareszcie mogę się normalnie poruszać
Pozdrawiam!
Oj, to nie jesteś sama! Pare z nas (w tym ja) leżało w szpitalu przez plamienia a prawie wszystkie musiały brać Duphaston od poczatku ciąży. Ja leżałam prawie miesiąc w szpitalu, również przez krwiaka ale już jest wszystko ok
moje maleństwo kopie dzisiaj jak szalone!!! zauważyłam że tak się uaktywnia jak tatuś ogląda mecz piłki nożnej!!! poważnie!!! już któryś raz się to powtarza
10 kwietnia mam wizytę. mam nadzieję że dowiem się czy pod moim serduszkiem mieszka fan piłki nożnej czy fanka
a Ty Monika czujesz już ruchy?? i znasz płeć??
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moni fajnie ze postanowilas do nas dolaczyc. Miejmy nadzieje ze juz wszystko co najgorsze za wami.iwonta_kg
Pozdrawiam!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Witam wszystkie wrześniowe mamy i dołączam z wielką przyjemnością, tym bardziej że początki nie były łatwe niestety...
Hej Monika
Milo,że do nas dolaczylas
Skąd jesteś??
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Ja rowniez witam serdecznie :*
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
u mnie smutek - umarl wczoraj moj ukochany kot zupelnie nagle i niespodziewanie. Straszne...
Witam nowa forumowiczke - milo, ze do nas dolaczylas.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juhuhu! Dzisiaj zaczal sie 18 tydzień
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kinga współczuję Ci straty... jestem miłośniczką czworonożnych przyjaciół i wiem, jak człowiek potrafi się do nich przywiązać