- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dzis znow spac nie moglam nie wiem od czego to zalezy ze jednego dnia moge spac do 11 a drugiego od 6 juz nie moge
wczoraj wieczorem zachcialo mi sie jakos kwasnego kupilam pomarancze i cytryne do wody zwlaszcza ze powinnam teraz szczegolnie zakwaszac mocz i efekt uboczny byl szybko po zjedzeniu pomaranczy powrocily mdlosci!teraz tez mi nie dobrze a juz myslalam ze moge zapomniec o nich...
dziewczyny znacie jakies strony z fajnymi ubraniami dla ciezarnych dla dzieciaczkow z nastawieniem na chlopiec ? bo na allegro nie moge nic ciekawego znalezc albo zle szukam
natalia ja zazartowalam do mojego partnera ze w szpitalu podmienimy na jakas dziewczynke
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva moje imie to to do ktorego masz sentyment Daga,ale mialam byc Karolina i tak bym wolala.Ja osobiscie nigdy nie uwielbialam swojego imienia i moja mama o tym wie,ze mi sie nie podoba. no coz kazdy ma inny gust.
A ja mimo iz juz zrezygnowalam z drugiego gina ze wzgledow finansowych to myslac ze mam czekac ponad miesiac zapisalam sie na 13tego do tego drugiego
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie mogę Was ostatnio dogonić z czytaniem nawet. Wszystko przez ten remont :/ Ale staram się być na bieżąco
Widzę, że poruszacie temat imion
My teoretycznie dla dziewczynki mamy wybrane od samego początku, nie wiem dlaczego...siedliśmy i oboje stwierdziliśmy, że takie będzie...takie czyli ZOSIA
Nie możemy natomiast dojść do porozumienia w spawie imienia dla chłopca. Ja bym chciała JASIA, natomiast mąż KRZYSIA. Tak więc podobnie jak u Was, wybór w toku
A co do imion których bym nie chciała, to na pewno Irmina i Ksenia. Jak mój mężuś chce mi dogryźć, to mówi, że pójdzie do urzędu i tak nazwie naszą córę na szczęście tylko się ze mną droczy.
Niagara: Jeśli chodzi o zgagę, to moja koleżanka w ciąży też miała straszną. Pomagały trochę migdały, ale pod koniec tak jej dokuczała, że lekarz przepisał jej tabletki Niestety ona praktycznie do ostatniego miesiąca wymiotowała, więc może to też potęgowało zgagę.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Cos tez dzis spac nie moglam, od 5 do 7 sobie myslalam... I mialam sen, ze rodze!!!! Aaaaa! Mialam cudowna polozna, cudowny szpital i zero bolu. Z usmiechem na twarzy wypchalam glowke, potem reszte cialka. No tak to ja moge rodzic!
Jesli chodzi o zgage, to mi nie dokucza, ale mam lekki refluksi musze spac z tulowiem nieo wyzej niz nogi. W innym wypadku cofa mi sie tresc zoladka podrazniajac przelyk i zaczynam kaszlec potwornie.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młody był dzisiaj łaskawy Pospaliśmy do 9. Dziecię od rana szaleję, jak tylko usiądę na chwile to od razu mnie mnie atakuje nie mogę się na niczym skupić tak mnie to łaskocze.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Strasznie mnie zgaga męczy Też tak macie? Znacie jakieś sposoby, żeby się tego pozbyć?
Ja wypijam szklanke zimnego mleka i zaraz przechodzi
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Jesli chodzi o zgage to ja niagara bralam ranigast max bez recepty. Polecila mi pani w aptece. To bylo 6 lat temu a teraz jeszcze zgagi nie mialam.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Mi też się często śni, że już mam dziecko i zawsze jest to mały chłopiec, blondynek, dlatego nastawiam się, że będziemy mieli córeczkę i to pewnie z ciemnymi włosami
Ze spaniem za to nie mam żadnych problemów Wstałam przed chwilą i to tylko dlatego, że mąż mnie obudził telefonem
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Jak byłam w szpitalu to położne podawały przyszłym mamom takie mleczko na zgagę: Alugastrin. Można kupić bez recepty w aptece, podobno pomagało. Mnie jeszcze zgaga nie dorwała, ale już się obawiam wiosny i nawrotu choroby wrzodowej żołądka...
Też piję codzienie siemię lniane zmiksowane z bananem i kiwi, działa osłonowo na żołądek.
Pozdrawiam:)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja dzisiaj sie fatalnie czuje chyba jest niskie cisnienie Boli mnie glowa niewyspalam sie i jeszcze zawroty glowy powrocily wiec calkiem beznadziejnie :/ Ide polezec.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Ewa wyslalam ci wiadomosc z linkami do tych wozeczkow Mam nadzieje ze cos ci sie spodoba choc wiadomo kazdy ma inne gusta.
Ja dzisiaj sie fatalnie czuje chyba jest niskie cisnienie Boli mnie glowa niewyspalam sie i jeszcze zawroty glowy powrocily wiec calkiem beznadziejnie :/ Ide polezec.
Dziekuje Ci Agus...lece zobaczyc Napisze pozniej co mi wpadlo w oko