- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kasia888 napisał: Mech, Kornelek jest prześliczny
ucałuj go od cioci Kasi
Byłaś bardzo dzielna przy porodzie, naprawdę miałaś te przejścia z tymi wodami płodowymi i urodziłaś wcześniej Kornelka! to nam wszystkim też daje nadzieję, że będzie wszystko dobrze co by się nie działo. Na pewno chciałabyś już mieć Kornelka w domu, ale pomyśl sobie, że szybko zleci a najważniejsze że maluszek jest pod dobrą opieką 24/h.
Melisamienta fajnie, że się odezwałaś . Cieszę się, że ciśnienie Ci się unormowało teraz wiem co czułaś wcześniej. Mi to się te problemy zaczęły pod koniec 33 tygodnia. I dobrze, że masz szanse rodzić naturalnie to mi daję nadzieję, że może u mnie też to ciśnienie się ustabilizuje.
A powiedz bierzesz cały czas leki? też dopegyt? ile razy dziennie go bierzesz i ile razy dziennie musisz mierzyć ciśnienie w domu?
Kasia biorę dopegyt 3x dziennie po 1 i metocard po 1/2 2 razy dziennie. Mierzę 3 razy chyba ze widziałam ze mam wyższe to zdarzało się częściej na zasadzie sprawdzenia czy spadło.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
pesq napisał: Kas - ja przez noc wypijam 1.5 litra wody a w dzien z 4,5 chyba.. baniak 6 litrow na dobe juz zaczelam sie martwic czy wszystko ok bo ciagle mnie suszy
Boje sie wizyty. Standardowo W dodatku mam całą kartkę próśb pytań i wątpliwości... grrr. I dojechac tam na 15:45.. ot i godzine se wybralam.
o rety, to faktycznie mega dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja myślałam, że u mnie dużo )) ale mnie też ciągle suszy!!!!!!! Trzymam kciuki za wizytę, podziel się potem pytaniami i odp. rety, ja to nigdy nie wiem, o co pytać to może i ja coś jutro zapytam:D
Asiek, no jestem grzeczna niczym aniołek:D może zasłużę na wyjście z domu:D
Kasiu, 3mamy kciuki!!!!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
kasia_asia napisał: Dziś od rana jakieś brązowawe sluzowe uplawy miałam, ale lekarz nie stwierdził tego podczas badania. Wziął materiał do badania na paciorkowce i skierował na pierwsze KTG ok 15 min. u poloznej. KTG Pokazało skurcze i dostałam skierowanie do szpitala. Trzymajcie kciuki, bo to jeszcze trochę za wcześnie
kasia to ty nastepna wow , masz 36 tyg widze wiec juz nie musisz sie tak obawiac (moja siostra tak urodzila i lezala tylko tydzien z malym w szpitalu), kurcze te wrzesniowki to zaraz stana sie sierpniowkami, mi jeszcze 6 tyg ale na pewno tez bede wczesniej rodzila
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Jejku ale upał jest... coś tam zjedliśmy, mały trochę bryka ale chyba zgaga zaczyna mi dokuczać :/
Juradka suuuuuuuuper basen ! wypoczywaj kochana i ciesze się ze na wizycie wszystko dobrze
Pesq trzymam kciuki za wizytę !
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Kasiaasia trzymamy kciuki wow to zaczyna się dziać na tym naszym forum , to pewnie przez te upały dzieciaczki tak się śpieszą na świat.
Meliska a jak Ci skoczy np powyżej 150,160 to jedziesz na ip czy najpierw odpoczywasz mierzysz drugi raz i patrzysz czy spadło?
A już teraz Ci się skoki nie zdarzają po tych lekach?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Ciekawe jak tam Darkdream?? hmmm...
A to wszytskie jedziemy na działkę do Jurady!!!!!!
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Ja tez uwielbiam jajo na obiad . Dzisiaj jednak nie zrobiłam placków z cukinii, bo wyjątkowo Filip zje obiad w domu, a plackami raczej by się nie najadł mój pracus . Zrobilam ziemniaczki, kotlety mielone z serem żółtym w środku i wymyśliłam cukinię na gęsto w takim pysznym sosiku jako dodatek
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
heh nie obraziła się chyba ale bez przesady kurde ileż można słuchać już koleżanki tak nie jadą po mnie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia to u mnie też musi być coś porządniejszego na obiad jak mężuś je w domuSylwia-89 napisał: Kasia nic się nie martw 36 tydzień, to juz na spokojnie. Zobacz jaki nasz Kornelo silny facet a urodzil sie jeszcze wczesniej
Ja tez uwielbiam jajo na obiad . Dzisiaj jednak nie zrobiłam placków z cukinii, bo wyjątkowo Filip zje obiad w domu, a plackami raczej by się nie najadł mój pracus . Zrobilam ziemniaczki, kotlety mielone z serem żółtym w środku i wymyśliłam cukinię na gęsto w takim pysznym sosiku jako dodatek
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Juradka jaki basen Mogę wpaaaśśśćć ??? Proszę, proszę, proszę <błaga>
My sobie wypiliśmy właśnie mleczko w ramach przekąski i ...jesteśmy spakowani
Taaa daaammmm :
Załącznik nie został znaleziony
Wszystko już w torbie Oczywiście lista uległa ciut zmianie, bo musiałam porobić kompleciki Jeśli będzie zimno, to ciepłego pajaca na wyjście Tomek mi dowiezie, póki co go nie pakuję Smoczek wygotowałam -mam nadzieję, że dobrze
O ranyy jakoś spokojniejsza jestem jak to spakowałam