BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996751 przez pesq
Juradka cuuuuuuuuuudne! A jakie na wielkosc ? Ja takie bajerki zaczne kupowac po urodzinach juz ale nie moge sie doczekac!

Wiecie co ja jestem straszna, wkrecam se jakis strach przed tym HBS-em a przeciez mialam szczepienie na WZWB i to formalnosc pewnie... Jestem naprawde świrem - juz nie mam innego zmartwienia obecnie :unsure: :unsure: :dry: :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996752 przez basiek149

Haha! Dziewczynki ja zapraszam!
Mina mojego męża byla by bezcenna jakby tyle bab z brzuchami na raz zobaczył :P

:blink: :laugh: :laugh: :laugh:
sama sobie ten widok wyobraziłam :D

zresztą jak wczoraj się kąpałam to jakoś tak się ułożyłam, że nie mogłam się później podnieść :blink: i musiałam wołać męża żeby mnie wyłowił :D

Jurada śliczne opaski <3 a ta z dwoma kwiatkami piękna :)
oj będziemy się jeszcze z mężem starać o córeczkę bo takie cuda można dziewczynka założyć :woohoo:
ale nie ma co z mojego Kubusia też się bardzo cieszę <3 <3 <3 mój Robaczek malutki <3

9 lata 5 miesiąc temu #996753 przez basiek149
pesq żebyś zajęła czymś innym głowę niż zamartwianiem się proszę tu szybciutko podać przepis na pyszną kolację w twoim wydaniu :)

9 lata 5 miesiąc temu #996754 przez pesq
hahaha kochana, ja dzis kompletnie bez weny ;) kanapki z pastetem i pomidorem mogą być ;) ;) ? A tak serio to co tam masz w lodowce :woohoo: ?

9 lata 5 miesiąc temu #996755 przez basiek149

A tak serio to co tam masz w lodowce :woohoo:

światło :blink: :laugh:

zjadłabym coś z jajem ale coś takiego fajnego z jajem w roli głównej. ale jak jeszcze chwilę poczekam to ugotuję jajo i skończy na chlebku posypane szczypiorkiem bo już mnie zaczyna ssać z głodu :dry:

9 lata 5 miesiąc temu #996756 przez kropka 889
Tak juradka mówiłaś :)
A opaseczki boskie. Moja Zuzolinka ma 4 ale wszystkie kupne.
Pesq widzisz takie panikary z nas troche :p

9 lata 5 miesiąc temu #996757 przez Lidziun
dziewczyny a widzialyscie to allegro.pl/mini-pieluszka-przytulanka-10...ory-i5468193906.html
znacie jakies opinie , moze ktos mial bo zastanawiam sie nad kupnem

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996758 przez pesq
Łooo z jajem dobre kanapeczki mozna zrobic... ale to trzeba dużo skladnikow a jak masz światło ;) ;) to może pozostań kochana przy tych szczypiorkowych :). A omlecik jakis ?

Kropka - a weź.. ja jescze nie zrobilam badan a juz panikuje. Łukasz mowi ze nie chce mnie nawet sluchac, bo w swojej glowie mam wszystko co mozna miec i więcej ;) Smial sie jak kazalam mamie szukac czy szczepiona bylam na WZWB a jak sie okazalo ze bylam i nie przestalam panikowac to... poszedl z psem na pol godziny :D :pinch: :pinch: :pinch: :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #996759 przez jurada
Pesq ba leżąco -+ 16 cm bo patrzyłam jaki d.miał łepek jak sie urodził i miał 38 w obwodzie wiec jeszcze one sa rozciągliwe wiec na takie zmniejszyłam...

9 lata 5 miesiąc temu #996760 przez jurada
Lidziun ja kupiłam 5 flanelek i 5 tetrowych takich malutkich w razie wytarcia buzi itp. Ale nie tak ładne jak te co ty pokazujesz... Moje sa białe z kolorowa oblamówka.

9 lata 5 miesiąc temu #996761 przez basiek149
Nie no mam szyneczkę, serek żółty, serki topione smakowe, ogóreczka, sałatę, zupkę pomidorową z wczorajszego obiadu, paróweczki, kiełbaskę, jaja i nie wiem co tam jeszcze :P

9 lata 5 miesiąc temu #996762 przez pesq
Jeśli masz ochote na pyszny omlet to zaraz napisze przepis, daj znac tylok czy jestes zainteresowana bo bez sensu pisac jak nie masz ochoty ;)

9 lata 5 miesiąc temu #996763 przez Zazanna
Juradka boooskieee <3 Szkoda, że Bartusiowi nie mogę zakładać :P
Na pieszo wolnym spacerkiem mam 15 minut do szpitala B)

Ja jadłam macę z jajkiem sadzonym w formie kanapki :D Pycha, polecam :D
Ale ja w ogóle lubię kanapki z jajkiem sadzonym albo z jajecznicą :P

O kurka a ja nie mam mini pieluszek wcale.. mam tylko normalnej wielkości...
A do szpitala bierzecie białe, czy kolorowe? Bo ja spakowałam tetry 3 białe i 2 flanelki kolorowe -sory za głupie pytanie :D Ale nie chcę żeby się z Bartusia śmiały inne bobasy, ze ma białe tetry B)

Już się bałam, że B. jakiś cichy ale zaczął się leciutko wiercić :) On też tęskni za słodyczami aaahhh

9 lata 5 miesiąc temu #996764 przez jurada
Ja mam 3 tetra białe,1 kolor i jedna flanele i 4 te male

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996765 przez kasandra9
Juradko, ale piękne! Podeślij jedną:P ja muszę swoją czerwoną przerobić, bo też taką szeroką kupiłam, ale jakoś weny nie mam. Chyba jak będę kończyć karuzelę, to za jednym zamachem.
Rety, dziewczyny, pojechaliśmy z mężem do Biedronki po jakieś pierdoły. Niby się nie zgrzałam ani nie spociłam, a wróciłam, to taka zmęczona, jakbym pół miasta z buta przeszła. Szok. Chyba od tego siedzenia ;(
Mąż już pojechał do pracy, więc rzucam się na sofę i będę zdychać i oglądać na Wspolnej;) Chyba udało się znalezc nocleg, napisalam, ze prosimy o rezerwację, czekam, aż odpiszą.;) Dodałam też ogłoszenie na blabla, może uda się kogoś znależć i wyjazd się obtani;)))
Znów mnie stopki zaczynają piec i swędzieć, aaaaaaaaaa, cyba wejdę pod prycznic i je zleję zimną wodą!:)
Pesqqqqqqqqqq, Ty pierwsza mnie uspokoajałaś z nerką i wagą Agaci, a Ty się przejmujesz badaniem, którego nie miałaś:D:D:D? Kobieto, no wiesz cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Ja do szpitala spakowałam jedną flanelkę w zeberki i żyrafki, a tetry same białe - heh, to dopiero mi dziecko wyśmieją;)))
Podziękowania: pesq

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia