BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996786 przez Lidziun
Podziękowania: Rita87

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996787 przez kasandra9
A kiedy ruszasz na to pilnowanie:P?

9 lata 5 miesiąc temu #996789 przez asiekasiek
jejku masakra co wejdę na forum to jakieś pyszności:) tez chce omlet i sobie jutro zrobię :) ja sobie byłam na działce bo mąż tam był i troszkę chwastow z rabaty z krzewami poskubalam a tak bym wzięła. oj a tyle mam chwastow w trawię na skarpie w truskawkch e tujach!! jak jeszcze wkurze się to w październiku wyplewie truskawki!! wypowiadam chwastom wojnę!!!! a się wkurzyłam i opieprzylam ta córkę szwagierki przy matce jej bo za każdym razem jakieś śmieci są powtykane w tujach czy coś i powiedziałam ze jak tak ma robić to ma tam nie łazić a jak będzie tak robić dalej to ja też zacznę te śmieci wyrzucać do nich na ogrodzenie bo dość jestem w ciąży to jeszcze musze sprzątać po niej nie swoim dziecku :angry: w duszy to mam ale ona jeszcze ta gowniara się śmieje i czy znalazlam śmieci :angry: juz z mężem powiedzielismy ze ogradzamy się i psy dwa duże kupujemy niech biegają po podwórku!!!

9 lata 5 miesiąc temu #996790 przez asiekasiek
mężowi pokazałam naszego forumowego przystojniaka Kornela i tez zwrócił uwagę ze taka mała pupcie ma :) ale ze tak to nie wygląda na wcześniaka :)
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996797 przez anisia27
Ej dziewuszki Wy o tym hbs to teraz sie robi?? Az zajrzalam w swoje wyniki i mialam jakis hbs-antygen i wyszlo ujemny ale to w marcu . To sie teraz powtarza?? ☺ zglupialam....

9 lata 5 miesiąc temu #996803 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Ja zaraz do ZUS-u ruszam :/ Mama mnie na szczęście zawiezie, najgorsze, że ja jeszcze w proszku z kawą, a Mama dzwoniła, że już wyjeżdża -no trudno, chwilę zaczeka :)

Ja miałam jakoś poprzednio to hbs -dobrze, że nie wiedziałam, że to takie poważne, bo się w ogóle nie stresowałam heh B)
Niech ktoś pojedzie za mnieeee błaaagaaaammmm :)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996804 przez Sylwia-89
Hej :)

Pesq, super omlet, chyba się skuszę :woohoo:

Kas, lepiej weź ze sobą jakąś część torby szpitalnej w razie czego. Ja ostatnio jak pojechałam do rodziców, to nic nie zabrałam i do tego szpitala mama musiała mi wykombinować ubrania i jeszcze Filip biegał po sklepach żeby mi klapki pod prysznic kupić.

Asie, bardzo dobrze od początku ucz dzieciaka szacunku dla pracy innych. Swoją drogą, to jej matka powinna przypilnować żeby takie rzeczy nie miały miejsca. Masz rację, odgrodźcie się od rodzinki, bo ciągle będziesz się denerwowała. Najlepiej betonowym płotem 2 metrowym ;)

Ja teraz też dostałam skierowanie na hbs. W dokumentach potrzebnych do szpitala jest wyszczególnione to badanie.

9 lata 5 miesiąc temu #996805 przez kasandra9
Dzień dobry:) Nie wyspałam się, bo jak maż wrócił o 7, to już nie zasnęłam, chociaż mała się nie obudziła i nie wysyłała na śniadanie;) Podniosłam się, ale nie chce mi się nic, stopy mnie swędzą, retyyy, wg nich powinnam tylko leżeć, a jak siedzę to czuję jak mnie nachodzi swędzenieeeee, aż mnie wszystko swędzi i zaraz wskakuję pod prysznic!

9 lata 5 miesiąc temu #996806 przez jurada
Hejka! Ale dobrze mi sie spało. Pomimo dwóch nocnych rundek do wc. To chyba przez powietrze...
Dzis wyciągnę męża do pepco :)
A teraz czas na sniadanie;)

Miłego dnia kochane.

9 lata 5 miesiąc temu #996811 przez asiekasiek
cześć
Zaz współczuje wizyty w Zus-ie...
Kas no mnie też zaczynają piec stopy przez te upały, ale Ciebie swędzą i ciało swędzi.. kiedy ty masz następną wizytę bo może to jednak cholestaza. Dziewczyny mają rację weź mini torbę do szpitala ze soba

9 lata 5 miesiąc temu #996813 przez asiekasiek
Co do hbs ja też miałam robiony w kwietniu wynik ujemny, kurcze ja nawet nie czytałam na co to jest i w ogóle, bo przecież musi być dobrze ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #996814 przez pesq
Hej

Anisia - ja nie wiem czy ono poważne, ja po prostu panikuje :D Jade dzis robic wlasciwie chcialam teraz ale nie moge sie dodzwonic żeby dowiedziec sie czy na czczo koniecznie.. oczywiscie wole nie na czczo bo u mnie na czczo to masakra z ta cukrzyca

Kas - może skontaktuj sie z ginem? Kurcze

Zaz - ja juz mowilam, najgorzej z tym ZUSem.. biedna.

9 lata 5 miesiąc temu #996815 przez pesq
Hmm to co ja tak pozno mam te badanie robic :unsure: :unsure: W ogole napisal mi na kartce tez oprocz morfo i moczu jakies elektrolity i uklad krzepniecia.. No i usg bedzie robil znowu i te posiewy wszystkie.. To to wiem, ale elektrolity i krzepnięcie? :unsure: :unsure:

Nie na czczo! Ide jesc i spadam. :side:

9 lata 5 miesiąc temu #996816 przez jurada
Pesq ja robiłam jeszcze morfologię wiec musiałam być na czczo. A czy do samego hbs trzeba nie wiem.
A i ja tez miałam w lutym robiony ten hbs i teraz znow ale niestety bez tego mogą nie przyjąć do szpitala:)

A Internety co piszą? Na czczo?

9 lata 5 miesiąc temu #996819 przez jurada
Pesqu moze te elektrolity i układ krzepnięcia do cc juz szykuje w razie co?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia