BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996847 przez Kasia888
Tak 5 września ;)
Zaczynam dostrzegać światełko w tunelu :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996848 przez kasandra9
Zamówiłam sobie szampon i wielką odżywkę, bo mi się kończy i stówa nie moja, retyyy.

9 lata 5 miesiąc temu #996850 przez asiekasiek
dziewczyny czy jak siedzicie oparte to czy wam brakuje powietrza i tchu?? i jest wam nie dobrze?? Ja nie mogę siedziec... ciągle leżę... a i tak mi nie wygodnie :( :( :( :( :(

9 lata 5 miesiąc temu #996852 przez kasandra9
Ja nie mam problemu z oddychaniem, nic mnie nie naciska tu na górze, więc teoretycznie mogę siedzieć, ALE....wtedy stopy mnie swędzą; już wolę stać:P i najlepiej też na leżąco:P i też nie ma takiej pozycji, żeby mi ogólnie super ywgodnie było:/ Bożeeeee, ale z nas marudyyyyyyyy

9 lata 5 miesiąc temu #996856 przez kasandra9
Co tu taka cisza:P?

9 lata 5 miesiąc temu #996861 przez Magdalena9t
Czesc dziewczyny.
U nas juz 30 stopni w domu, nie chce patrzec ile na dworze, okna wszystkie pootwierane ale nie czuc ulgi :-/
Nie mam na nic sily, ogladamy wlasnie Misze i Masze, nawet internetow mi sie nie chce przegladac a powinnam pare rzeczy pozamawiac..

Kasandra u nas zaczely sie skurcze z Tomkiem w weekend po przytulankach z mezem :-p

Oby do wieczora przetrwac :-)

9 lata 5 miesiąc temu #996863 przez kasandra9
U mnie w domu i na zewnątrz w cieniu 26:/

9 lata 5 miesiąc temu #996864 przez asiekasiek
Magda a nie lepiej pozamykać okna wtedy ciepłe powietrze nie wchodzi do domu. Ja tak robię i jest lepiej i jeszcze rolety zasłonięte :cheer:
Ale głupiej mi się zachciało robić sałatkę z cukinii na zimę :angry: ale dobrze że już gotuje się w słoikach to tylko za 10 minut wyłączyć i spokój!!

9 lata 5 miesiąc temu #996868 przez asiulek_dolls
Hejka :)

Magdalena ja tylko w łazience okno uchylilam a tak to wszystko szczelnie po zamykane i wszędzie rolety pozaslaniane i w domu mam 25,8st. naradzie dajemy nawet rade bez wiatraka :) radze zrobić to samo bo w taka pogodę jak nie ma wiatru to tylko duchota i gorac przez te otwarte okna wpada, ja tylko na noc otwieram wszędzie i wietrze

widzę ze nie tylko mi jest juz ciężko i choć razniej to w grupie przechodzić to jednak wolalabym żebyśmy do końca były w super formie i wręcz w podskokach szły do porodu, a wiem ze to możliwe bo w pierwszej ciąży tak miałam..... no ale i tak jak na bliźniaki to chyba nie jest u mnie najgorzej
chociaż powiem wam ze juz mnie ruchy chłopaków tak nie cieszą, fajnie ze dadzą znać ze jest ok ale kurde coraz bardziej bolesne jest to dla mnie :dry: ciekawa jestem ile juz ważą (wizyta i USG 13.07. ciekawe czy dotrwam) bo miejsca maja chyba malutko i dlatego tak boli, wszystkie narządy mam chyba skopane i pozgniatane :blink:

9 lata 5 miesiąc temu #996870 przez asiulek_dolls
Asiek podziwiam cie, ze tez ci się chce i to w taka pogodę..... ja jak tu przeczytałam dziś o kakao to nabalam ochoty ale nie ma mowy ze zblize się choćby na chwilę do kuchenki i tak będę musiała później ziemniaki ugotować i mięso usmazyc wiec pewnie wtedy ze dwa wiatraki pójdą w ruch..

9 lata 5 miesiąc temu #996871 przez kasandra9
Oj, Asiulek, Ty jeszcze dwoje tak dźwigasz, także dopiero masz tam sajgon brzuszkowy!:) Damy radę, nie ma wyjścia! Ja myślę, że to jednak pogoda ma duży wpływ na nasze kiepskie samopoczucie:/

9 lata 5 miesiąc temu #996872 przez asiulek_dolls
Kas no pogoda tez ma na to duży wpływ... a za rok pewnie będziemy marzyć o takiej pogodzie bo będzie się można poopalac itd. a pewnie przez cale lato będzie lało :blink: :laugh:

9 lata 5 miesiąc temu #996874 przez Kasia888
Zgadzam się Kas, pogoda ma duży wpływ.
Powiem Wam, że mimo leków mam gorsze ciśnienie, choć jeszcze mieści się w dolnej granicy.

9 lata 5 miesiąc temu #996875 przez asiekasiek
Asiuelek wczoraj na wieczór przygotowałam sobie bo musiały warzywka stać posypane solą calą noc i rano resztę i tak żałowałam rano :P ale cóż trzeba było zrobić... ale już obijam się i leże sobie:D właśnie Ty dwójkę nosisz w brzuchu!! Kurcze na pewno ledwo żyjesz, ale za niedługo przyjdą na świat :D

Wczoraj tak gadamy z mężem że jeszcze miesiąc i mówię że ciekawe jaki charakterek będzie miała córa a ja mówię że nie cierpliwa będzie po mamie i wyjdzie wcześniej, a ten przekomarzał się ze mną że będzie po nim i nie będzie się śpieszyć :dry:

9 lata 5 miesiąc temu #996876 przez asiekasiek
Kasia a jakie dzisiaj miałaś ?? Moze przez pogode??

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia