- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kornelko Was caluje i pozdrawia dziekuje za wszystkije mile slowa
Agusia - dziekuje za szczegolowy opis i porade!
I za wszystkie porady laktacyjne tez
Jest progress, nie ma jeszcze tony mleka ale jest za kazdav proba troszke wiecej mam nadzieje ze rozkreci sie na dobre, zwlaszcza ze wczoraj KOrnelko mial juz pelne karmienia ale niestety formula mu chyba srednio wchodzi mam nadzieje ze szybko bedzie mogl sie zajadac czyms lepszym!
Poza tym powiem Wam ze myslalam ze to juz bedzie koniec niewygody - niestety nie - tak spuchlam, w stopach i kostkach szczegolnie ze jestem w szoku! no i chyba mam zakwasy po tym porodzie....
Trzymam kciuki za Wasze wyniki badan kochane! Czytam Was w miare na biexaco, ale nie mam troche glowy do odpisywania i jak jakas totalna sklerotyczka zapominam co mialam powiedziec ....echhh:)
zmierzylam Kornelka łokciem (przylozylam swoj jak sie rozciagnal) i na dlugosc mysle ze ma ok 45cm:)
poza tym, dali mi go wczoraj potrzymac z rana na pol godziny i potem jeszcze po poludniu mini proba karmienia ale malenki niestety jeszcze trche nie bardzo wie o co cho:) tzn przez moment chyba mial pomysl na ssanie ale szybko sie zniechecil, mysle ze moze jak mleko zacznie lepiej leciec to mu sie bardziej spodoba, poki co to narazie za cuezka praca, ledwo laktator wyrabia..,
Asiek, z ta cora szwagierki to non stop cos.... mogliby juz sie nia troche zjac i ogarnac....;/
wspolczuje Wam tych upalow, u nas juz sie robi chlodniej... ja bym osobiscie wolala lato troche dluzsze, no ale w ciazy to nic ciekawego..
Asiulek a z blizniakami to juz w ogole....
Kas, dobry pomysl moze z ta mini torba upewnij sie ze masz tam pomadke do ust! w ogole zakladam ze cokolwiek pakujecie, mam nadzieje ze pamietacie o pomadce! w czasie porodu tak usta schna ze masakra, tyle przy tym oddychania i sapania, ja powiedzialam P jeszcze jak bylam w dobrej formie zeby pamietal ze mam usta smarowac i jestem mu bardzo wdzieczna ze nie zapomnial, bo nawet mimo smarowania byly troche suche i popekane na koniec...
W ogole to gdyby go tam nie bylo to sama nie wiem czy bym dala rade...
To jak? ktora nastepna?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
po badaniu poszłam na ciuchy, wyłowiłam fajne rzeczy dla małej . No i kupiłam sobie bluzke w końcu nie czarną! (mam bzika na tym punkcie i wszystko kupuje czarne). Jest z ciuchow wiec do prania zaraz ale założyłam żeby Wam fotke wysłać. Za wszystko zapłaciłam 27 zł . Czekam na wyniki hbsa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Dzień dobry Kornelku jejciu ale on jest cudowny Me.ch.... nic tylko cmokać
ja po wczorajszej kolacji z jajem miałam taką zgagę przez całą noc, że masakra jakaś... do tego gorąco było i strasznie się tej nocy umęczyłam
z rana wstawiłam pranie, już je rozwiesiłam, pozmywałam bo wczoraj mi się nie chciało, podreptałam do sklepu po pieczywo. ale jest tak zastana przez te siedzenie w domu, że chodzenie to jest obecnie dla mnie mega wysiłek.... chcę wrócić już do swojej wagi i do formy sprzed ciąży...
ogólnie od 30tyg lepiej się czuję, już tak nie martwię ale jest mi ciężko bo nie mogę już na siebie patrzeć i w ogóle źle się czuję sama ze sobą. mam jednak nadzieję, że Kubolek posiedzi do końca sierpnia, potem niech mi ten szew zdejmują i mogę rodzić. nie wyobrażam sobie rodzić w terminie za długo....
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia wczoraj miałaś mniejsze, ale pewnie przez pogodę takie jest... więc odpoczywaj i dużo pij.
ja dalej sapie wiatrak włączyłam to nawet kot przyszedł i przy nim położył się...
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
me.ch ale suuuuper ze zaczynacie przygodę z kangurowaniem i fajnie ze się laktacja powoli rozkreca trzymam kciuki
pesq udane łowy czy tylko ja nie umiem kupować na ciuchach?!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciężko jak cholera. Wiecie, nie wyobrazam sobie tych ostatnich kilku tygodni. 2-3...
Wrzucę fotkę brzucha bo dzis zaczynam 34 tydzień Już wlazłam w swoje czernie he he he
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiulek zapomniałam jeszcze o jednym rozbójniku oj będziesz miała wesoło:D
a wczoraj jak byłam u siostry no to teściowa też przyszła i pyta się czy już mam zalatwiony poród... ja jej mówię po co, a ta żeby szybciej urodzić i żeby cesarkę sobie ustalić ehh we mnie się zagotowało i mówię że nie załatwiam nic, nikomu kasy nie daję, jak będę mogła to urodzę naturalnie, a jak będzie trzeba to zrobią mi cesarkę!!! A ta mówi a bo Baśka miała na początek września a ustaliła sobie na 24 cesarkę...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Scarlet ma jeszcze 24 dni do porodu
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asiulekdolls Tobie też musi być ciężko z dwójką w brzusiu. Ja z jednym mam ciężko, czuję jakby Jasiek mi leżał prosto pod biustem, jak się nie raz ruszy to jakbym w żebrach to czuła
Dziewczyny jakoś wytrzymamy, musimy...
Kornelcio śliczny, będzie z niego przystojniak Mech to dobrze, że laktacja powoli się rozkręca ja myślę, że im częściej będziesz mogła brać Kornelka na rączki tym szybciej załapie o co w tym karmieniu chodzi, trzymam kciuki
Pesq jakie cudeńka znalazłaś, i szczuplutka jesteś
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa