BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999631 przez basiek149
krab wymiata :D

Kas śliczne to zdjęcie :) a wy sami mieliście na tą sesję jakieś pomysły czy ta babeczka wam doradzała?

my byliśmy na krótkim spacerku i strasznie się zmęczyłam heh... ;p kondycjo wróć! B)
zajrzeliśmy też do sklepu po loda i takiego dobrego wzięłam z zielonej budki chyba jagodowego mmm...pyszny był :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999632 przez kasandra9
ma sie te umiejetnosci pedagogiczne haha;) a swoja droga...pewnego vdnia chodzulam po szkole z przyczepiona kartka "wstydze sie zachowania mojej klasy 2b":D pamietam jak dzis..tefobdnia mialam duzo dyzurow na przerwachbi wsztscy sie gapili i zastanawiali co ta klasa nabroila:P

9 lata 4 miesiąc temu #999636 przez kasandra9
dziekuje:)Basiu, pomysly nasze, tylko jej ujecia;) chciekismy takie fotki razem ogolnie, bo wiekszosc to takie raczej, ze kobieta z brzuszkem;) i cos w rodzaju aktow;) ale take mi robil Piotrek na plazy i jeszcze w domku zrobimy jak sie uda;)

9 lata 4 miesiąc temu #999641 przez asiekasiek
Jejku aż popłakałam się ze śmiechu z mojej głupoty :lol: wybaczcie jakaś no mówię Wam rozkojarzona na maksa jestem :blush: :whistle: z braku laku i może zjadłabym go B) B)
Agata ja byłam w sobotę na basenie ale tylko moczyłam nóżki w wodzie :D a nie przejmowałam się że brzuch mam wywalony :D oj zazdroszczę basenu :D

Pesq co Cię wyprzedził nie widział że idzie przed nim kobieta ciężarna, ja ostatnio w piątek po dwa serki topione przyszłam do biedronki i taka dziewczyna mnie wyprzedziła jak Ciebie, a ja mówię to jest kasa pierwszeństwa, chcę przejść do kasy a Pani mnie wyprzedziła i ma jeszcze cały koszyk zakupów :angry: :angry: i musiała mnie przepuścić :whistle: :whistle:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kas czekam na zdjęcia! Chcę więcej!!

A ja małże jadłam i krewetki. Małże - nie wiem jak nie którzy się podniecają nimi :sick: no ale spróbowałam, ale krewetki polecam jeszcze jak są dobrze przyrządzone :D a chcę jeszcze homara i kraba zjeść :blush: ale nie z filcu :blush:

9 lata 4 miesiąc temu #999642 przez pesq
Ja mam czasami wrażenie że oni nie widza że ja w ciąży.. 9 miesiąc k.. zaczynam :D :D :D

A w naszej biedronce nie ma żadnej kasy pierwszeństwa, jestem tam średnio co 2 dzień i nigdy nikt mnie nie przepuścił, fajnie co ? :D

Ja też uwielbiam krewetki! A w tempurze albo jakimś innym cieście to w ogóle... I jadłam raz z homara prawdziwego pastę (w Grecji) i naprawde była niesamowita! A małż nie lubie zbytnio. Zrobiłam te naleśniki i jakoś padłam... heh.

Dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyyyy szybciej.

9 lata 4 miesiąc temu #999645 przez kasandra9
ja tez u siebie nie zwrocilam uwagi czy tgo typu kasy sa:) i tez nie mialam okazji skorzystac;)
mam foty, maz wyslal raz jeszcze i dzialaja:) tylko nie sa obrobione w zaden sposob:)

9 lata 4 miesiąc temu #999650 przez jurada
Kas to co to za dziewczyna fotograf ze pomysły wy mieliście a ona tylko pstrykała?

Wy tu o krabach, krewetkach a ja marną szczawiową wcinam ;)

Pesq bo może powinnyśmy sobie na czole napisać "heloł jestem w 9miesiacu ciąży" :D

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999651 przez mysia5
Oj owoce może to nie dla mnie , ciocia kiedyś jadła krewetki i jak pokazywała ze trzeba główkę odłamać czy coś to... :sick: nie moje smaki :P :)
Pesq mi się tez tak czas dluzy ze szok... chodzę z kąta w kąt i nie wiem co zrobić ze sobą :S kompletnie nic mi się nie chce , wiec otworzyłam sobie chipsy, położyłam się i oglądam tv :whistle: mogłabym pranie włączyć... ale chwilowo łazienka jest zdecydowanie za daleko :laugh: B)
a na obiadek dzisiaj mam gołąbki , które muszę tylko podgrzać ;) bo ciocia robiła no i ciężarna dostała :)

9 lata 4 miesiąc temu #999652 przez pesq
Rozwaliły mi się te cholerne nalesniki przy zwijaniu i dupppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Płaczę :/ :/

Chce już normalność! :( :( :(

9 lata 4 miesiąc temu #999654 przez Agata28
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no to może rzeczywiście jacuzzi sobie odpuścimy a do normalnego basenu wskoczymy ;) zawinę się w ręcznik, który ściągnę z siebie przed samym wejściem do basenu B) a w wodzie nikt nie będzie mnie podglądał :P

Kasandra - czadowe masz te loki :kiss:

Ja krewetek nie lubię! Może mam na nie alergię? Dwa razy próbowałam i czułam sie po nich bardzo źle :sick: za to w Grecji bardzo mi smakowały kalmary w cieście :woohoo: ale tylko tam :blush: W Polsce i w Nl próbowałam w paru restauracjach i były strasznie gumiaste :dry: kraba jeszcze muszę spróbować, bo pewnie paluszki krabowe mają z nim mało wspólnego :P a homar :) coś pysznego! bardzo delikatne mięsko, raz w życiu jadłam podczas naszej zaręczynowej kolacji :)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999656 przez kasandra9

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999658 przez kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #999660 przez Agata28
Piękne zdjęcia! Bardzo naturalne :)
Podziękowania: kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #999661 przez asiekasiek
Kasandra sliczne zdjęcia:D i faktycznie tanio:)

Jejku ja po firmach dzwonię o blachodachówki i kurcze gadają mi o cermac i pural itp i zkładakach i innych dziwnych rzeczach o powlkoach i ocynkach itp a ja mina: :huh: ale ok mąż nie ma czasu...
Podziękowania: kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999662 przez kasandra9

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia