BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999588 przez pesq
Zaz doskonale pamietam to zdjęcie... :D ehh wszystkie takie miałysmy :) Lubie sobie teraz podczytać np. marcówki jak przeżywają czy lutówki :) Szybko minęło co? Ale nie bezstresowo oj nie..

Ja też nie tesknie za pracą.. nie mam pojecia jak tam wróce - nowy system, nic nie pamiętam i jeszcze sezon jesienny bedzie na uczelni :blink: :blink: Ale dupa nie ma co teraz sie przejmować.

Własnie wrocilam z biedronki ledwo zyje, facet jakiś się wciął przede mną w kolejce, pffffffffffffffch. Będę próbowała dzis naleśniki żytnie zrobić ze szpinakiem i kurą. Robiłam 2 razy - raz cukier na granicy raz przekroczony więc trzymajcie kciuki. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999589 przez Kasia888
Uciekam do lekarza, pewnie z pół dnia się zejdzie :unsure:
Odezwę się jak wrócę.
Miłego dnia dziewczynki :cheer: ;)

9 lata 4 miesiąc temu #999590 przez pesq
Zeżarłam loda śmietankowego manhatan, mniejszy o połowe niż big milk i jakoś mało słodki może przejdzie :D :D

Kasia daj znac :) :)

A w ogole dziewczęta jecie borówki? Jak nie to zacznijcie! super są na trawienie/ na cukier/ na ciśnienie i na wszystko :)

9 lata 4 miesiąc temu #999593 przez kasandra9
A ja jem pistacje <3
Obiadu nie gotuje:D

9 lata 4 miesiąc temu #999595 przez pesq
Pistacje love! Ale gubią mnie bo nie potrafie zjeść kilku.. najchetniej 10 kilo na raz :D :D :D :D

9 lata 4 miesiąc temu #999596 przez mysia5
Dziękuję za miłe słowa kochane :kiss: :) :kiss:
Pesq kochana biedna nasza, jeszcze tylko troszeczkę i już będziesz jadła 'normalnie' :) :) jesteś taka dzielna ! :kiss:
ja też jestem za przyspieszeniem czasu :woohoo: żeby już było po tych porodach, które budzą ten strach :pinch: chociaż pewnie lada moment już któraś z dziewczyn które mają termin za chwile urodzi ;) i później to już będzie faktycznie z dnia na dzień nowe maleństwo :) :) :)
ooooo sprawy urzędowe...też o tym myślę :dry: ale jakoś odwlekam to ciągle :side:
Agatka , oj wkurzyłabym się jakby mi przełożyli wizytę, bo na to tak się czeka no i sprawa depilacji teraz nie jest prosta haha :whistle: :cheer: . Ale do poniedziałku zleci raz dwa :) więc uśmiech :) :)
aaaaa Zazanka miałam Ci pisać wczoraj jak wrzucałaś fotki, masz śliczny kolorek włosków :) tak ładnie w tym słoneczku wygląda :)
jaki brzusio malusi! aaaa to było tak niedawno :) ale Ty na pewno wrócisz do formy, w to nie wątpię Zaz :)
też pamiętam jak myślałam że już jest taki duży - a był jeszcze maaaaały :silly:
ale jedno jest pewne, teraz w 100% każda ma ciążowy brzuszek ! i widać ciążę z daleka :laugh: :cheer: :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #999597 przez mysia5
Pesq ! oooo teraz i ja chcę loooooda ! :laugh: :cheer: całe szczęście mam jakiegoś w domku więc lecę do lodówki :woohoo: :evil: smacznego :) :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #999598 przez kasandra9
Ja tez musze zjeść opakowanie od razu, nie ma bata;) no ale to pierwszy raz w ciąży;) i prezent, wiec trzeba się nacieszyć;)))
Loda!!! Jutro wracając stop w mc i lod musi być!

9 lata 4 miesiąc temu #999599 przez Agata28
Aaaaa wy tu o dietach piszecie a ja właśnie pączka na śniadanie zjadłam :blush: :blush: nie mogę się zwlec z łóżka :blush:

9 lata 4 miesiąc temu #999600 przez mysia5
W mc mają najlepsze lody na świecie! mmmm :cheer:
muszę tam jeszcze zawitać przed porodem :evil: :whistle:

9 lata 4 miesiąc temu #999601 przez pesq
Ja po porodzie mam zamówione dwa pączki, naleśniki z serem i brzoskwiniami i sok pomarańczowy :)))))))))) Jak mnie to cieszy :D :D

9 lata 4 miesiąc temu #999602 przez Zazanna
Mnie też pistacje gubią :D I czekolada -.-' -właśnie ją jem -zjem i już nie kupię -to ostatnia jaką mam w domu (znowu heh) B)
Uwielbiam borówki :D

Ja też dziś nie gotuję ;) T. ma udo z wczoraj to sobie zje po pracy i ju ;)

Mysia dziękuję :) A co do włosów to ja mam teraz PIĘKNE !!! W ogóle mi nie wypadają i nie muszę odżywki używać, rozczesują się bez... ahhh mogłoby tak zostać.. Ostatnio aż biegałam po domu za T. i mu pokazywałam jakie są miękkie i błyszczace a ten bidny musiał przytakiwać B) No ale po ciąży podobno wszystkie na raz wypadną te co nie wypadły w trakcie a powinny.. A tak mi się podobają <3

Ja kończę krabika :evil: :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #999605 przez asiekasiek
Zaz ja jeszcze nie jadłam kraba a muszę spróbować, ale zawsze to trzeba kupić, i jakiś dobry przepis znaleźć :whistle:

A ja nie lubię pistacji są ohydne :P ble :P lody pistacjowe ok ale czekolada i inne produkty ble ble ble... M. zawsze kupuje i zajada się nimi, w sumie wszyscy jedzą je i podniecają jakie to pyszne itp :P i jak ktoś częstuje mnie pistacjami i odmawiam to zawsze takie wielkie oczy bo jak można nie lubić pistacji :S

Pesq e no eleganckie zamówionko :D ja bym jeszcze dorzuciła jeszcze czekoladę Milke :woohoo: a co do pracy też się boję bo przepisy pozmieniały i będę musiała ustawy poczytać i znowu jak co się robi :pinch: :pinch:

Jejku mam nadzieje że mój mózg wróci do normy bo jak ja ustawy będę musiała poczytać jak z zwykłą książkę nie mogę poczytać ze zrozumieniem :huh:

Agata Ty dalej chudzinka to wcinaj pączusie :D

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999606 przez asiekasiek
A ja byłam na spacerku z Lolką :D 2 km przeszłam :whistle: :whistle: :whistle: jak nie ma tych upałów to aż lepiej człowiekowi :D

Kasia trzymamy kciuki :D

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999607 przez asiekasiek

pesq napisał: Własnie wrocilam z biedronki ledwo zyje, facet jakiś się wciął przede mną w kolejce, pffffffffffffffch.

Ochrzan Pesq: i nie odezwałaś się nic !!! No ja bym dziada zatłukła!!!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia