BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999608 przez kasandra9
w koncuu wyslala nam fotki z sesji z Gdyni! juz myslelismy, ze nas oszukala, Piotrek do niej ostro pisal...to mloda dziewczyna, Ukrainka jak sie okazalo, nie wiem, czy wszystkie foty wyslala, no ale wlasnie przegladam, tylko nie wszystkie mi sie tu na tablecie otwieraja;( no ake tym lepsza niespodzianka:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999609 przez Zazanna

asiekasiek napisał: Zaz ja jeszcze nie jadłam kraba a muszę spróbować, ale zawsze to trzeba kupić, i jakiś dobry przepis znaleźć :whistle:

Asiek tym byśmy się raczej nie najedli B)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 4 miesiąc temu #999611 przez asiekasiek
a idź Ty Zaz :P hahaha
Podziękowania: pesq

9 lata 4 miesiąc temu #999613 przez asiekasiek
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #999616 przez Agata28
Taaaa chudzinka B) na zdjęciu tak wyszlo :P
A ja mam weekend :) przez najbliższe 4 dni nie musze gotować obiadków. Dzisiaj wychodzimy do meksykańskiej restauracji z okazji 80 urodzin babci M. A jutro z tej samej okazji wyjeżdżamy na weekend. Babcia zaprasza całą rodzinkę :) podobno super hotel z aquaparkiem, kinem, wesołym miasteczkiem. Jestem ciekawa na ile będę mogła korzystać z atrakcji. Nie mam stroju kąpielowego :( myślicie, że mogę troszkę popływać i posiedzieć w jacuzzi(przez całą ciąże nie mialam infekcji)? Jak wyskocze z moim brzuchalem w bikini nie będzie to śmiesznie wyglądać? Ekhm... głupio by było siedzieć samej w pokoju, a stroju jednoczęściowego dla ciężarówek już pewnie nigdzie nie kupie. Oczywiście biorę ze sobą torbę do szpitala i maxi cosi. M. Sprawdził na wszelki wypadek i od hotelu do szpitala mamy jakieś 8 km- tylko nie wiem co to za szpital :P

9 lata 4 miesiąc temu #999617 przez mysia5

asiekasiek napisał:

pesq napisał: Własnie wrocilam z biedronki ledwo zyje, facet jakiś się wciął przede mną w kolejce, pffffffffffffffch.

Ochrzan Pesq: i nie odezwałaś się nic !!! No ja bym dziada zatłukła!!!

Pesq ! oj oj oj ! dołączam do ochrzanu , miałaś trenować walkę o swoje, po dupie dostaniesz :P co za dziad :angry: :angry: dupek ! :pinch:
Asiek... a to nie chodzi o krabika u Zaz tego do literek Bartusiowych ? :cheer: tzn, może ja coś źle przeczytałam ale ja tak to zrozumiałam :blush: :) :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #999618 przez pesq
Asia - no co po prostu mnie wyprzedził i tuż przed nosem wszedł przede mna w kolejke.. co ja mam powiedziec na takie cos? Bo naprawde nie wiem. Ja od razu usprawiedliwiam w glowie ze no byl szybszy itd.. :dry: :dry:

9 lata 4 miesiąc temu #999619 przez Agata28
Piękny krabik Zazanna :) chowaj przed Aśką :P szkoda by było gdyby go zjadła :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #999620 przez mysia5
aaaa no tak , już nowa strona i sprawa z krabem jasna haha :laugh: :cheer: :laugh:
Agatka ale super weekend Ci się szykuje :) wypocznij sobie :) ja nie mam pojęcia czy można wejść do basenu, więc nie pomogę :)

9 lata 4 miesiąc temu #999621 przez kasandra9
super krab! Asiu ja zalapalam, ze chodzi o krabka z filcu i smiac mi sie chcialo jak odpisalas na cala sale:D ale cxekalam co Zaz odp:D
ale dzis dobry obiad tu! na drugie kasza chyba jaglana (nie znam sie na kaszach:)) do trgo taki plaster pieczeni z mielonego miesa i buraczki:)
jedno ze zdjec ktore mi sie otwiera;)

9 lata 4 miesiąc temu #999622 przez kasandra9
pesq, to pierwszy pkt karny dzis! albo wyrownaj albo kara;P

9 lata 4 miesiąc temu #999624 przez pesq
hahahaha ja też załapałam ale pomyślałam w sumie my ciągle o żarciu więc może i zaraz Zaz poda przepis na kraba :D :D :D hahahah kocham Was <3 :P

Kas - czekamy na więęęęęęęęęęęęęęęęęęęecej :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ale masz ładne włoski kręcony jenyy... Zazdroszcze!

Agatka - ja sama nie wiem, chyba bym poszła na ten basen jednak. U mnie bikini by odpadało bo brzuch w rozstepach :D Na (nie) szczescie nie mam juz takich dylematow.

4 nalesniki zrobilam i pot po d ... plynie. Koniec chyba z gotowaniem :P

9 lata 4 miesiąc temu #999625 przez kasandra9
Pesqus, Ty mnie tu nie bierz pod wlos na...wlosy haha:D haha bede Ci liczyc karne jak Mezowi!:P
a w ogole wiecie...nie jadlam nigfy krewetek, krabkow itp...nie moge sie przemoc, zeby sprobwac:/
Podziękowania: pesq

9 lata 4 miesiąc temu #999626 przez pesq
Obiecuje, nadrobie! :( :( :( Boje sie Was :P :P ;)

Oj ja ubóstwiam owoce morza.. Warto spróbować :) Ale ja ogólnie kulinarny freak przez męża, on świruje często z patelnią :)

9 lata 4 miesiąc temu #999629 przez Zazanna
Ja też nie jadłam i chyba nigdy nie spróbuję blee :P

Co do wody to jakuzzi bym odpuściła, bo tam jest bardzo ciepła woda i ponć odradzają, a basen jak najbardziej ;) Ja dopiero po ciąży, bo zakaz.. aż Ci zazdrosczę <3

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia