BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 11 miesiąc temu #975974 przez me.ch
a mnie w miedzy czasie ponioslo..... pewnie od tych list :P i zakupilam pare rzeczy online - klipsy do smoczka - takie na wstazeczke zeby sie nie zgubil, termometr-smoczek i jeszcze dwa gadzety do karmienia, ale to dopiero na potem bo to na zwykle jedzenie - taka łyzke-dyspenser i taki smoczek z siateczka gdzie mozna wlozyc np kawalek jablka zeby sobie dzidzia mamlala.

No coz. Poszalalam ;) Chyba to z tej radosci ze juz krwiaka nie ma, bo powiem Wam ze tak do tej pory to balam sie cieszyc na wszelki wypadek, a teraz to juz wszystko we mnie "wystrzelilo" hehe i to w strone zakupow internetowych :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #975975 przez Scarlett86
Hahahahaha Kasia888 juz kilka osob pytalo czy beda blizniaki. Jest tylko jedna dzidzia :) w kazdej ciazy mam duzy brzuch i duze dziecko :) Nad laktatorem tez myslalam i juz sie nawet rozgladalam. Uwazam ze moze przyniesc ogromna ulge. W kazdej ciazy mialam nawal mleka. Cos okropnego!!! Piersi twarde jak kamien bol potworny do tego goraczka, a tak zawsze laktatorem mozna sobie sciagnac pokarm i do lodowki :) duzo dziewczyn chwali sobie te elektryczne.

9 lata 11 miesiąc temu #975976 przez asiekasiek
pesq ja też chcę w białe sówki!!! to poczekam jak Tobie przyjdzie to zrobisz zdjęcie jak wygląda w całości :) ja będę chciała tylko 3-y częsciu baldachimu nie chcę bo nie mamy miejsca na niego. jeszcze znalazłam coś takiego allegro.pl/poscieli-3-el-90x120-dwustron...nky-i5247981506.html
ale ta od Ciebie w wersji trzy elementowej jest tańsza :P więc poczekam na Twoje relacje :D mam nadzieję, że najpóźniej we wtorek ją dostaniesz :)
Podziękowania: pesq

9 lata 11 miesiąc temu #975977 przez Lidziun
Nad laktatorem lepiej się zastanowcie czy to nie będzie zbędny wydatek, najlepiej się karmi prosto z piersi bo mrożone i podgrzewane może nie będzie miało juz tyle składników, ja obojętnie gdzie byłam czy to u teściowej u ciotki w markecie na placu zabaw karmilam piersią i miałam gdzieś czy kogoś to obrzydza czy nie ale jest tez ale jeżeli będą zdarzały się wyjścia jakieś dłuższe i chce się dziecko zostawić komuś to oczywiście najlepiej ściągnąć ja miałam przy olku uzylam kilka razy i stwierdzilam ze w ogóle on mi nie jest potrzebny ale wy robocie jak uwazacie

9 lata 11 miesiąc temu #975978 przez me.ch
a oto moje szalencze zakupy ;)

Załącznik nie został znaleziony

tez slyszalam ze ten elektryczny laktator jest dobry, podobno mendela czy jakos tak sie nadaje dobrze, ja moze sprobuje pozyczyc od szwagierki, bo nie wiem w sumie jak to u mnie bedzie, a jak sie bedzie przydawal to wtedy kupic, ale jak znajde jakis w rozsadnej cenie to kupie wczesniej, zobacze.

Pesqu, Asiek, super slodkie te sowki, tez chce!!! :)

Moja mama wlasnie zapowiedziala ze zrobi dla maluszka kocyk na drutach albo szydelku i ze mu uszyje taki spiworek/becik :)

9 lata 11 miesiąc temu #975981 przez asiekasiek
A ja tyle napiszę o karmieniu piersią, myślę karmić piersią przez miesiąc czy góra dwa miesiące :P mam nadzieje, że później zniknie mi pokarm :P jakoś obrzydza mnie karmienie piersią, jeszcze jak widzi się takie roczne dziecko przy cycu to heh... ale może jak urodzę to tak zbzikuje i 4ry lata będę karmić ;)

9 lata 11 miesiąc temu #975985 przez Scarlett86
www.next.co.uk/x553780s5 przegladam wlasnie ciuszki i oszalalam :silly:
www.next.co.uk/x553782s1

9 lata 11 miesiąc temu #975986 przez Scarlett86
Me.ch swietne te Twoje zakupy :) ja od przyszlego tygodnia juz chyba zaczne kompletowac wyprawke :)

9 lata 11 miesiąc temu #975987 przez me.ch
Scarlett, ten pierwszy z muszka! LOVE IT!! :)

9 lata 11 miesiąc temu #975989 przez me.ch
Dzieki Scarlett, ja jak widac zaczelam od rzeczy niekoniecznie potrzebnych ;) ale tak to juz jest jak mnie zostawic z dostepem do platnosci elektronicznych i czasem wolnym ;)

9 lata 11 miesiąc temu #975990 przez Scarlett86
No wlasnie jak zobaczylam ten komplet z muszka to szczena mi opadla boski jest :silly: w tygodniu przejde sie do next i zobacze czy maja jak nie to zamowie przez internet :)

9 lata 11 miesiąc temu #975997 przez me.ch
Scarlet a gdzie w UK jestes tak swoja droga?

9 lata 11 miesiąc temu #976006 przez Scarlett86
Me.ch czemu niepotrzebnych :) pokazalam mezowi te rzeczy i mu sie tez spodobaly a zwlaszcza ta lyzka :)
od niedawna Bacup mala miejscowosc ale jest super. Cisza, spokoj :) A po takie wieksze zakupy to jezdze do wiekszego miasta gdzie wczesniej mieszkalam tam chce isc do centrum poszperac po sklepach miedzy innymi do next. do Blackpool tez czesto jezdzimy na karuzele z dziecmi. Jestem zadowolona ze sie przeprowadzilismy.

9 lata 11 miesiąc temu #976007 przez Scarlett86
Ide cos przekasic na szybko i do wyrka :laugh:
Dobranoc Wszystkim :kiss:

9 lata 11 miesiąc temu #976009 przez pesq
Zauważyłam że Jurada się nie odzywa, mam nadzieje ze wszystko ok.

Dobranoc dziewczyny

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia