- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- niezapowiedziana
- Wylogowany
- gaworzenie
Za miesiąc ślub a zaproszenia przyszły dopiero w piątek.. Mamy ich 54 wiec trochę do rozwożenia jest.. Do każdego wejść, usiąśc, napić się herbtki i pogadać W sobote zaplanowałam 3 osoby na godzine a wyszły nam dwie w półtora godziny
Też bym już chciała zacząć kompletować wyprawke dla dziecka ale do ślubu raczej nie znajde na to czasu
Byłam dzisiaj na pobieraniu krwi na tą awidność hgg anty toksoplazmozie i przede mną w kolejce było ponad 20 osób.. A jak przyszła kolej na mnie to jakiś diadek sie wykłócał że ja byłam za nim -.-
Ana23 ja mam wizyte na środe i też jeszcze nie znam płci! oby ty razem nam sie udało i może już niedługo cała tabelka będzie uzupełniona!
Zrobiłam dzisiaj na sniadanie naleśniki z szpinakiem! No i a dwie godzinki lece na uczelnie. odpuścilam dzisiaj wykłady i jade na same ćwiczenia..
Pesq kwas foliowy trzeba brać tylko w 1 trymestrze bo on ma pomóc w prawidłowym kształtowaniu sie kręgosłupa! Później nie jest potrzebny ale nie zaszkodzi..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Pesq u mnie też tylko bulgotki, zwykle po obiedzie lub wieczorem.
Nie mogę się już doczekać wizyty, ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, że do tego czasu poczuje już wreszcie ruchy dziecka.
Dziewczyny a zauważyłyście jak pępek się zmienia? jest taki wystający jakby na wierzchu
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Śliczne brzuszki macie
Pesq piękne śniadanko - brawo
Asiek ale super ! Gratuluj, : tez chciałabym juz czuć maluszka ojej ...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tez zauważyłam zmiany w pepku , wychodzi do przodu i jak go dotkne to czuje ze pod nim jest pepowina, takie twarde i to łączy mnie z maluszkiem Ahh
Miłego dnia ;*
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Wczoraj byliśmy na zakupach, ale mąż nie chciał się na nic w Smyku namówić:P Obecnie twierdzi, że trzeba poczekać, jaka to będzie płeć Ach, ci faceci:))))))
Za to żonce kupił spodnie jeansowe ciążowe i bluzkę w paski w H&M ciążową ale te spodnie suuuuuuper leżą, o wiele fajniej niż te jeansy, które mam )))
Potem pojechaliśmy nad Zegrze i jedliśmy obiadek na "statku", to taka restauracja na wodzie:) pyyyyyyszne rybki:) trochę pospacerowaliśmy:) fajny dziś, choć pogoda już taka jak w sob. nie była:( dziś za to ciemno, zaczęło padać i mega wiatr:(
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
No ale dziewczyny od wczoraj cisza może jakoś leżałam na wznak i dzidzia była blisko brzucha czy jakoś tak...
Mysia ja pije kawę rano i nie mam problemów jak narazie, za to w 1 trymestrze musiałam wspomagać się czopkami glicerowymi.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potem pojechaliśmy nad Zegrze i jedliśmy obiadek na "statku", to taka restauracja na wodzie:) pyyyyyyszne rybki:) trochę pospacerowaliśmy:) fajny dziś, choć pogoda już taka jak w sob. nie była:( dziś za to ciemno, zaczęło padać i mega wiatr:([/quote]
ojj Kasandra ja w tamtym roku prawie co tydzień jeździłam nad Zegrze, albo nawet w tygodniu na grilla z koleżankami, jak byłam w tamtej okolicy ładne widoczki
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
mysia sliwki suszone duzo wody niegazowanej i rumianek!!!!!wypij codziennie wieczorem rumianek !!!! pomoze zobaczysz
zazanna ja mialam xlandera przy synku swietny wozek mial co prawda ogromne kola i byl ciezki ale rewelacyjnie sie go prowadzilo uwielbialam go i tez uzywany
laktator tez kupuje w pierwszej ciazy myslalam a na co mi on ale sie przydal niesamowicie np synek mi spal a mi cycki pekaly w szwach lub gdzies wyjsc bez dziecka - jak znalazl
ale szalejeci z tymi postami!!!
ja tez uzywalam mokrych chusteczek nigdy nie mial suchej pupy.....
mech ja mam alergie na kiwi a maz nie ma i karmilam jakos 18 miesiecy ale przy koncu to juz tylko wieczorem np i przed drzemka wszystko tak fajnie sie zamknelo naturalnei coraz mniej coraz mniej az pow malemu ze juz nie ma cyca a pokarmu juz duzo nei bylo wiec sie tez nie meczylam
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
wydaje mi sie ze ktos juz wspominal o tym wozku - coletto matteo
wlasnie rozmawiam z kolezanka ktora go ma i mowi ze jest fajny, ona w nim dwojke chlopakow przewiozla i chwali. tylko mowi ze jej sie hamulec zacinal.
jakby ktos byl tym modelem zainteresowany, to moze sie przyda dobra opinia
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
śliwki słyszałam tez ze są bardzo dobre na taką dolegliwość ale ja nie cierpię śliwek suszonych ble:) ale Mysi może posmakuja
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa