- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ana23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278
ja dzisiaj byłam w Smyku zobaczyć wózki, i spodobały nam się dwa, ale po przyjechaniu do domu sprawdzałam opinie i były niezbyt pochlebne

ja wczoraj na wieczór zrobiłam sobie grilla z mężem

Kassandra u mnie będzie 20 tydzień od wtorku !! jejku nie mogę uwierzyć że tak to leci

Dzisiaj chodząc po Smyku, mówię do męża, że to trzeba kupić, tamto trzeba kupić a ten mówi, że nawet nie myślał, że tyle trzeba... No ale jak to faceci...
W środę będę chciała zakupić materac kołderkę i pościel i trzeba jeszcze łóżeczko pomalować, bo szwagier ostatni raz odnawiał je 6 lat temu i trzeba je odświeżyć

Basiek jak też nie lubię być wieczorami, a tym bardziej w nocy sama, wtedy uruchamia się moja wyobraźni i naprawdę wtedy jest bardzo hmmm bujna... przypominają mi się wszystkie horrory i kryminały

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Pytanie - czy wszystkie bierzecie witaminy dla ciężarnych? Ja, tak jak mówiłam, źle się po nich czułam. Lekarz powiedział żebym odstawila bo mam dobre wyniki, ale mogę też spróbować innych (dał mi próbke 10 tab.). Strasznie się boję, bo wiem jak bardzo źle na mnie działały tamte, pamiętacie zresztą .... Z drugiej strony nic się mojej dzidzi nie stanie, jesli nie będe brała witamin?
No i jeszcze jedno - kwas foliowy też odstawiłam (miałam go do 13 tyg w postaci foliku, później w tych witaminach). Czy Wy bierzecie przez nadal?
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/wozek-bebetto-3w1-luca-carlo-...015-i5221712181.html
na ten model w smyku była promocja i kosztował nie całe 1100zlł i bez fotelika, w sumie i tak wolałabym jakiś lepszy kupić do samochodu
oraz
allegro.pl/pajero-3w1-polski-nowoczesny-...hit-i5222146320.html kosztował 1399zł bez fotelika a czytałam o tym foteliku co jest w zestawie to jakiś dziadowski i za 120zł juz można byłoby kupić
No ale opinie nie za dobre były. miałam nadzieję że będzie wózek camerrlo czy jakoś tak co Pesq polecała, ale nie było, bo kurcze jedynie pozytywne opinie na temat tego wózka były na necie. Z tych wózków ktore mi się podobają i sa w zasięgu ręki
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pesq napisał: Hej dziewcyzny!
Pytanie - czy wszystkie bierzecie witaminy dla ciężarnych? Ja, tak jak mówiłam, źle się po nich czułam. Lekarz powiedział żebym odstawila bo mam dobre wyniki, ale mogę też spróbować innych (dał mi próbke 10 tab.). Strasznie się boję, bo wiem jak bardzo źle na mnie działały tamte, pamiętacie zresztą .... Z drugiej strony nic się mojej dzidzi nie stanie, jesli nie będe brała witamin?
No i jeszcze jedno - kwas foliowy też odstawiłam (miałam go do 13 tyg w postaci foliku, później w tych witaminach). Czy Wy bierzecie przez nadal?
Kwas foliowy kazal mi odstawić już dawno a witaminki biorę: Femibion 2 oraz magnez kazał mi brać

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170
pesq ja tak jak Asiek biorę Femibion 2 i bardzo dobrze się po nich czuję.
jejciu...wczoraj mi dzień tak szybko zleciał a dzisiaj czekam i czekam na tego mojego męża i przez to potwornie mi się dłuży. mam nadzieję, że w ciągu godziny dojedzie bo ile można czekać...
- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
Asiek też mam ciężką nogę ;P ale od stycznia nie wariuję

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174

Pesq milo ze zauważyłaś moja nieobecność

Boziu wy piszecie ze przytyłyście 3kg a ja mam juz 8 na plusie... Jem normalnie a waga leci w gore... Moze dlatego ze te palenie rzuciłam a i przez to ze to zagrożona ciaza to i oszczędzanie sie wychodzi...
Ladne macie brzusie ja swój dodam w czwartek.... Pozdrawiam was cieplutko....
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jurada dobrze ze wróciłas myślałam że już miałaś nas dość i poszłaś na inne forum

wstaje w końcu:)
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Jurada fajnie, że odpoczęłaś i wróciłaś do nas brakowało nam naszej aktywnej forumowiczki

Asiekasiek zazdroszcze, że poczułaś już ruchy, mamy bardzo podobny wiek ciąży. U mnie nadal nic

Wózki, które wybrałaś są ładne, podobają mi się szare

Basiek biorę witaminy pregnę plus i hormony. Folika już od dawna nie biorę.
Dziewczyny czy Wy też odczuwacie czasem, że Wasz brzuch jest taki twardy?
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tez mam twardy brzuch nawet teraz dotknęłam się i jest taki :/ a to coś złego ??
- Lidziun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 20

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

HEEEEEEEJ JURADA, mam nadzieje że wypoczęłaś

Asiek - gratuluje kopniaków! U mnie na razie codzienne bulgotki, które i tak cieszą.
Milego dnia