BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 11 miesiąc temu #976378 przez me.ch
Kasandra mi się ten gander play właśnie podoba, pomimo mój typ nr 1ale dopiero w sierpniu będę mogła jechać go obejrzeć bo tu w uk tutkow nie m, także wielkie dzięki za potwierdzenie ;)

Asiek, dobra rada z tymi ubrankami żeby sobie ściąge zrobic i nie obkupic się zbyt mocno:)
No i lista tez niczego sobie, dobrze właśnie ze są tez te uwagi, zawsze to wprawdzie sprawa indywidualna ale daje przynajmniej jakiś obraz zwłaszcza nam, tym co pierwsze kroki będą stawiać:) zawsze można potem te opinie poogarniac i rozważyc zamiast na ślepo walić do sklepu i miliony gadżetów sprawdzać:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #976380 przez jurada
Witam i o samopoczucie pytam? Słoneczko nad warszawa zawitało, ale wiat okropny dmucha.... Podobno dzis maja byc takie zawirowania jak wczoraj... Czasem słońce, czasem deszcz :)

9 lata 11 miesiąc temu #976381 przez kasandra9
A mnie się właśnie wydaje, że w sklepie lepiej wypadają te skrętne, bo dotkniesz i suną po równym, a jak myślę o jakiś chodnikach, nierównościach, to mam wrażenie, że ten wózek jedzie, gdzie chce:/ PS. stare wózki może i były na paskach, wczoraj też taki widziałam, ale akurat Tutki są na wahaczach, więc nic się nie zerwie :) Prowadziłam wózek Tambero ze skrętnymi, ale tylko po domu (nie licząc tych w sklepie) no i po podłodze było ok...............ale jak myślę sobie, że mnie przyjdzie prowadzić ten wózek po jesiennych mokradłach i zimowym błocie (ok, nie po śniegu, bo odśnieżą, ale paćka na chodnikach będzie, a dziecka nie zamierzam trzymać do wiosny i nie wychodzić z nim), to widzę siebie tańczącą z tymi kołami, które jadą mi w każdą stronę po tym syfie.:/ Martwi mnie w tym nieskrętnym to bujanie, bo przynajmniej ten w sklepie rzeczywiście opcję bujania miał niezłą i sama nie wiem, czy chciałabym być tak bujana:) Ale może inne są nieco sztywniejsze:)

9 lata 11 miesiąc temu #976386 przez me.ch
Kasandra, z tego co wiem w granderze możesz te przednie koła tez zablokować żeby jechały tylko prosto, nie wiem jak w innych tutkach ale zakładam ze więcej modeli ma taką opcję:)

U nas dziś zanosi się na w miarę dobra pogodę, mam nadzieję że tak właśnie będzie bo może bym się na jakieś zakupy przeszła.. :)

9 lata 11 miesiąc temu #976389 przez kasandra9
Tak, w Tutkach się blokują, to jakieś rozwiązanie na pewno, ale jednak te przednie są duże mniejsze i już komfort prowadzenia taki nie będzie jak przy czterech jednakowych, poza tym nadal nie zostawia dwóch śladów tylko cztery:) Np. w Tambero u brata mojego mężą blokowali przód, gdy usypiali małą, bo jeździli lekko przód-tył:) a czemu blokowali:)? No bo inaczej te wózki nie jadą prosto same z siebie;)

9 lata 11 miesiąc temu #976396 przez Lidziun
Ja przeglądał od wczoraj kościele do kolysek i obawiał się ze nie maja 100% bawełny na zdjęciach widać jak prześwitu ją te obrazki wiec teraz sama nie wiem może cos w sklepie uda się kupić ale wątpienia by cos mieli takiego bo w smyku nawet kolysek nie bylo, muszę w sumie zaczekać do wypłaty bo mam za to tydzień i cos pewnie juz kupie

9 lata 11 miesiąc temu #976410 przez Kasia888
Cześć dziewczyny :)

Pogoda jest straszna zimno i wietrznie, mam nadzieję, że to tak przejściowo.
Wczoraj powróciły mdłości po zjedzeniu pizzy na mieście, za dużo zjadłam :P na szczęście dziś jest już chyba dobrze.
Idę zaraz po świeże pieczywko, bo trochę dziś pospałam dłużej ;)
Miłego dnia :cheer:

9 lata 11 miesiąc temu #976417 przez pesq
Cześć dziewczyny! Śniłyście się mi :) - byłyśmy na jakimś spotkaniu JUŻ Z MALUCHAMI :) My piłyśmy kawkę i jadłyśmy ciasto upieczone przez Zazanke :P a maluchy się bawiły!!!!! Co śmieszne, sami chłopcy :P :P

Asiek - dzwonił kurier, za dwie godziny ma być z pościelą - napisze czy warto i wrzuce zdjęcia

9 lata 11 miesiąc temu #976419 przez Kasia888

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #976421 przez pesq
senna-sowka.pl/produkt/wyprawka-dla-niem...l-120x90-moskitiera/

Zamówiłam tutaj, ale widzę że znalazłaś znacznie taniej. Jak przyjedzie wrzucę fotki :)

9 lata 11 miesiąc temu #976423 przez Kasia888
Śliczne :) też jestem ciekawa jak to będzie wyglądało, wrzuć zdjęcia.

9 lata 11 miesiąc temu #976426 przez Kasia888
Ja się zastanawiam nad tą z emki właśnie, ten wzór w sówki jest rozczulający :silly:

9 lata 11 miesiąc temu #976427 przez Kasia888
W smyku pościel kosztuje 140-170 zeta a w internecie naprawdę można sporo zaoszczędzić.

9 lata 11 miesiąc temu #976431 przez basiek149
hej hej :)
a propos waszych sówek to wczoraj widziałam rożek właśnie z tym motywem w Smyku :) od razu mi się wy przypomniałyście :)

ja zaraz zabieram się za prasowanie, potem spakuje się do szpitala, później zawozimy króliczka na teściów, pójdziemy na cmentarz a na koniec mąż zabiera mnie dziś na pizze :) bo jak sobie pomyślę o szpitalnym jedzeniu już od jutra to mi się słabo robi więc muszę sobie dzisiaj to odbić :)

9 lata 11 miesiąc temu #976432 przez Scarlett86
Czesc :) u mnie tez dzis pochmurno i wietrznie :/ dziewczyny mniewacie jeszcze bole podbrzusza takie jak na miesiaczke? Mnie boli jakbym miala zaraz dostac :/

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia