BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 4 dni temu #976569 przez me.ch
Kasandra, wszystkiego najlepszego :)

Zazanna u mnie w książce tez pisze ze od 18 tyg jest 5 mc, a latać bez zaświadczenia od lekarza można do 28tyg a potem z zaświadczeniem do ok 34 ale zależy od linii lotniczych :)

Scarlett, pyszności... U mnie jarzynowa...;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 dni temu #976570 przez me.ch
A, Zazanna u mnie Twój suwak pokazuje poprawnie i na tel i na laptopie :)

10 lata 4 dni temu #976572 przez kasandra9
haha, boski tort, dziękuję:))))))))))))))

10 lata 4 dni temu #976585 przez basiek149
kasia_asia ten wózek widziałam w Poznaniu ale to taki prywatny sklep a nie żadna sieciówka. Sklep Smile się nazywa.

www.sklep-smile.pl/

no nic Dziewczynki - ja się póki co z wami żegnam, jutro z rana już nie będę miała czasu tu zajrzeć więc robię to teraz. Mam nadzieję, że czas szybko zleci, z zabiegiem nie będzie problemu i wszystko się poukłada tak jakbym sobie tego życzyła :) aaa...i może poznam płeć Bąbelka...:)
buziaki póki co :*:)

10 lata 4 dni temu #976589 przez jurada
Czujecie juz ruchy maluszka?

10 lata 4 dni temu #976590 przez Zazanna
Nic nie czuję :(
A cały czas się skupiam aby poczuć i nic :(

10 lata 4 dni temu #976595 przez Scarlett86
Kasandra ja rowniez Ci zycze wszystkiego najlepszego :laugh:
Jurada ja juz od jakiegos czasu czuje mojego synusia i to coraz bardziej, chyba to byl 17 tydzien jak poczylam takie pojedyncze delikatne kopniaczki :) Zazanna u mnie tez poprawnie pokazuje Twoj suwaczek.
Basiek zycze Ci szybkiego powrotu do domku i zebys szybko doszla do siebie :)

10 lata 4 dni temu #976597 przez jurada
Ja czuje wieczorami jak leze takie delikatne kopniaki a w ciagu dnia to nie raz takie przelewanie, bulgotanie i tak czasem czyje ciężkość w brzuszku. No nie wiem jak to napisać. Chyba ze zjem cos dooobrego to dostane znać ze było warte grzechu i moich dodatkowych kg :)

10 lata 4 dni temu #976598 przez Lidziun
Jak mam spokojny dzień tzn nie muszę po sklepach biegać to czuje w ciągu dnia a tak to tylko przed snem jak chcecie poczoc to pomoście się ma brzuchu przez kilkanaście minut na pewno nic się nie stanie a ruchy przynajmniej u mnie są bardzo mocne teraz juz IDE spać życzę wam miłej i przesłanek nocki

10 lata 4 dni temu #976607 przez jurada
Lidziun u mnie wystarczy tak prawie na brzuchu/ boku sie położyć i młody /a odrazu daje znać ze ciasno! :) tak szturcha<3 cudowne uczucie <3

10 lata 4 dni temu #976608 przez Zazanna
Dzień dobry :)

I kładziecie się na brzuchu? Tak bez strachu? W jakiejś specjalnej pozycji? Napiszcie jak, też chce poczuć :D

Nie śpię już od godziny, bo mój zwierzyniec dostał jakiegoś kociokwiku :blink: Mam ochotę wszystkie udusić :huh: O 4 rano wstawałam zamknąć kota mojego brata u niego w pokoju razem z nim, bo buszował po łazience, którą wczoraj wysprzątałam i wszystko zwalał i skakał i miauczał -on taki gadatliwy jest.
No i jak zaczęłam przysypiać z powrotem to sunia zaczęła podgryzać mi rękę na znak, że już nie śpi, a że widziała, że miałam otwarte oczy to nie odpuszczała :blink: Potem kotałek brata zwalił moje drzewko szczęścia (znowu !) w kuchni, więc się popłakałam, bo chwilę wcześniej był w toalecie i powysypywał żwirek na całą podłogę i taka zła i zmęczona czekałam aż brat wstanie żeby skarcił kotałka, bo jakbym ja go wzięła na ręce to bym udusiła wrrrrrrr
No na szczęście brat już resztę posprzątał i wziął psinę na spacer.. No ale u mnie już po spaniu.
Niech T. już wraca, bo te zwierzołaki jakoś przy nim wybawiają się w dzień i w nocy śpią..

Jedyne co to moja kotka kochana tylko siedziała na parapecie i patrzyła na małe z pogardą, a na mnie ze współczuciem.. Kochana.. nigdy nic nie przewróciła i nie zjadła jak jej nie dałam do miseczki... Najlepszy kot świata :) <3

10 lata 4 dni temu #976610 przez Lidziun
zazanna ja po prostu klade sie na lozku na plasko i po chwili czuje kopniaki bo dziecku pewnie ciasno ale na chwile jak sie tak poloze to sie na pewno nic nie stanie a uczucie niesamowite, takze polecam wszystkim te pozycje na poczatek by poczuc malucha, zaraz wychodz z olkiem do przedszkola potem jakies male zakupy a tak mi sie nie chce, pogoda kiepska u mnie a u was??

10 lata 4 dni temu #976613 przez jurada
Zuzanka normalnie połóż sie na brzuchu maleństwu na pewno nic się nie stanie. Wiesz u ciebie jednak to może sie nie udać bo to pierwsza ciaza a u lidziun 4 a u mnie 2 wiec my znamy te uczucie. Ale spokojnie jak to będzie to to na pewno będziesz to wiedziała...

10 lata 4 dni temu #976614 przez jurada
Zuzanka a ty nie obawiasz sie toxo od kota zalapac???

10 lata 4 dni temu #976615 przez kasandra9
Jeszcze raz dzięki za życzenia;)
Ja też coś czuję czasem, ciężko to opisać, takie przelewanie właśnie, coś w tym stylu. Dziewczyny, a kiedy zaczyna być czuć tak porządnie:)??

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia