BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #976763 przez Zazanna
Ooooo Jurada ale by było fajnie jakbyśmy razem rodziły :woohoo:
Szkoda, że nie można sobie zarezerwować kiedy to dokładnie będzie :D

Już nie myślę i nie czytam bzdur -obiecuję :)

Niezapowiedziana ile mierzy Przystojniak? :D Dawaj zdjęcieeee :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976767 przez asiekasiek
Kasia może jesteś szczupła i dzidzia tez maleństwo po mamie i tak może dlatego tak nie może Tobie przylozyc:P a 23 juz niedługo a pewnie do tego momentu poczujesz. ja wypiłam u siostry kawę i przyjechałam do domu i na chwilę tak położyłam się was czytając. i może powera dostała po niej. o teraz nic nie czuje. może na wieczór da o sobie znac:)

9 lata 8 miesiąc temu #976768 przez me.ch
sukces - nadejszla wiekopomna chwila i w koncu po 5 latach juz ponad, zapisalam sie do GP - czyli do nazwyklejszego lekarza ogolnego ;p
na dokladke od razu i meza zapisalam ;)

swoja droga, tylko same problemy z tym, w sensie teraz musze isc na dodatkowa wizyte 28 - rutynowo tylko i to do ogolnego, wiec watpie ze z tego jakis pozytek bedzie, raczej strata czasu, no ale niech bedzie, inaczej nie moglabym sie tu z polozna spotykac (bo tu polozna prowadzi ciaze tak jakby a nie lekarz) - pomijajac fakt ze planuje rodzic w polsce tak czy siak, no ale przyda sie na potem zeby z maluchem sie wybrac jesli bedzie trzeba itp :)

Zazanna, jak Ci sie nudzi lezenie to ja sie ratowalam strona serialeonline.pl, do wyboru do koloru i za free, albo vlogi ciazowe/dzieciowe na necie ogladalam ;)

9 lata 8 miesiąc temu #976774 przez pesq
Niezapowiedziana gratuluje chlopca :)

Me.ch - pokazałam Twój brzusio mężowi, mówi że mam taki sam :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Najadłam się mielonych u mamy i umieram ze wzdęcia :/

9 lata 8 miesiąc temu #976779 przez me.ch
Pesq, dzieki za nosidlowa porade ;)
Hehe, widzisz mamy taki sam brzuch - ten sam dzien startowy oraz przewidywany koniec a dodatkowo polowkowe w tym samym dniu tez ;)

Moja poducha dziś dotarła dziewczyny i ku mojemu zdziwieniu tam polska metka :) zamawialam z uk ebaya wiec spodziewalam sie chunszczyzny a tu taka mila niespodzianka ;) wiedzialam ze te sowki to musi byc dobry wybor :)

9 lata 8 miesiąc temu #976780 przez me.ch
Przesliczne te nosidelka, ale ceny rzeczywiscie dosyc kosmiczne ;) zapytam czy ktos nie planuje mi prezentu robic hehehe :P

9 lata 8 miesiąc temu #976781 przez pesq
Ceny są kosmiczne ale poczytajcie opinie o nich w necie będziecie wiedziały czemu ;)

Me.ch - ja uważam że Ty masz ładniejszy brzuszek bo mój jest gruby a nie okragły :P ale cóż :P

9 lata 8 miesiąc temu #976782 przez me.ch
Pesq, dziekuje, przyjmuje komplement;P ale to tylko zdjecie zrobione z dobrego kąta hehe ;)

powiem Wam ze jakos tak jak sie ubieram to wole rzeczy ktore jeszcze az tak nie eksponuja brzucha, bo od razu wydaje mi sie ze sie wszyscy na mnie patrza jak sie "za bardzo wypne".. nie wiem czemu, bo oczywiscie nikt sie patrzy bo kogo to obchodzi, ale hm... nie wstydze sie ze jestem w ciazy ale jakos wole nie zwracac na siebie tym uwagi.... co innego w domu z mezem, bo wiadomo ze on wie i sie cieszy i w ogole, ale jakos tak uwaga z otoczenia mnie troche przeraza... wszyscy tylko by chcieli porady dawac i sie pytac co chwile jak sie czuje, a ja przeciez nie jestem chora;p tzn ja rozumiem ze to wszystko z dobrej woli, troski i milosci ale ilez mozna :D moze jak sie juz wszyscy przyzwyczaja to bedzie lepiej....:)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976784 przez Lidziun
connect.sggw.pl/wz?launcher=false

to jest stronka gdzie teraz mozna uczestniczyc w wykladzie o niejadkach

a jak nie dziala to tutaj http://www.wszechnica_zywieniowa.sggw.pl/

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976788 przez Kasia888
Asiek może faktycznie, dzięki że mnie pocieszacie ;) , po prostu mam chwile zwątpienia muszę się komuś wyżalić.
Rodzinka ma już dość słuchania :dry: .

Mech a ja mam odwrotnie zakładam obcisłe rzeczy żeby było bardziej widać, jednak mam wrażenie, że część myśli, że po prostu mam takie wzdęcie, choć mi się wydaje, że widać już, przynajmniej bez porównania z tym co widziałam w lustrze miesiąc temu.

Te nosidełka faktycznie super, choć ceny mają kosmiczne. Mnie się tylko nie podoba jak widzę czasem mamy noszące swoje dzieci w chustach na plecach :unsure: nie potrafiłabym w ten sposób nosić dziecka, nie wyobrażam sobie tego

9 lata 8 miesiąc temu #976789 przez pesq
Brzuch aktualizacja (wygląda gorzej, tu przyzwoity kąt :P )

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976790 przez me.ch
Kasia, ja bym teoretycznie chciala nosic takie bardziej pozakujace rzeczy, ale jakos ile razy sie ubieram to zaczynam od czegos takiego i wtedy włacza mi sie taka wielka samoswiadomosc i musze sie przebrac... moze jak juz bede miala taki brzuch ze napewno nie mozna pomylic to mi przejdzie bo bedzie juz widac tak czy siak.... w sensie nie zakladam wielkich workow na kartofle ;) ale jakies takie lekko luzniejsze koszulki poki co bardziej do mnie przemawiaja ;)

9 lata 8 miesiąc temu #976791 przez me.ch
Pesq, zdecydowanie widac ze jestes w ciazy moim zdaniem :) jedynie co to mi sie wydaje ze moj moze 'zaczyna sie' odrobine nizej pod biustem (albo po prostu moj tłuszczyk w dole brzucha sprawia ze tak mi sie wydaje) ale rzeczywiscie bardzo podobnie :)

9 lata 8 miesiąc temu #976793 przez pesq
Mnie właśnie niesamowicie wkurza to, że mój brzuch zaczyna się już pod piersiami - ale to dlatego że jestem okrągła właśnie już od tego miejsca. Fajnie jak te brzuszki są takie na dole. No cóż, nie ma co narzekać niedługo wszystkie będą TAAAAAAAKIE :)

9 lata 8 miesiąc temu #976802 przez Lidziun
A to moj brzuchol równe 18 tyg

Zaczęła tez przeglądać nosidelka i dla 0+ znalazłam tylko chicco, kosztuje około 150 ale kupiec chyba taki uzywany
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia