- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
me.ch ja jeszcze pracuję i mysia też chyba. Ale planuję od maja uciec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też przytyłam 3 kg... zastanawiam się czy to nie za mało, bo jem jak wieprzek aktualnie ważę 51,6 i mam malutki brzuszek, a następne badania dopiero za 2 tyg ehhh.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
tak pytam o te lody bo ja jem i w sumie potem tak zaczelam sie zastanawiac, bo lody sie robi z surowych jajek
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mech pytam bo w pl ciężarówki nie mogą pracować wiecej niż 8h i w tym 30 min przerwy a ty patrzę 9h
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada, 56kg by mnie zadowolilo
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq jakie zdrowe śniadanko..... ja zjadłam ziemniaki z 2 jajkami sadzonymi, 2 paluszkami rybnymi i sałatą na słodko, a na deser wafelka domowego
Mech a dla Maluszka nie byłoby lepiej jakby się urodził w UK? Pytam bo dużo osób chce wyjechać własnie aby urodzić u nich zamiast w Pl i jestem ciekawa Twojej opinii
51 kg... nie byłoby mnie widać Przy 54 wyglądałam jak anorektyczka -kolanka miałam takie "wyłupiaste" -no masakra
Najlepiej się czuję przy 63-65
Jurada a ile masz wzrostu?
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Dzięki za słowa otuchy dziewczyny, fajnie że możemy się wspierać równo za tydzień mam wizytę-wytrzymam to tylko siedem dni
Kasandra pewnie idź na usg ja podobnie jak dziewczyny ledwo wytrzymuje miesiąc bez usg, trzy tygodnie minęły i już świruje. Po wizycie zawsze jestem spokojniejsza przynajmniej przez jakiś czas, dopóki znowu nie zacznę się czymś zamartwiać ech...
Niezapowiedziana to ślub już tuż, tuż, super w czerwcu będę obchodziła swoją pierwszą rocznicę ślubu ale ten rok zleciał, jak sobie pomyśle. Przygotowania do ślubu wspominam raczej dobrze, pamiętam, że najbardziej męczyło mnie wybieranie sukni, więc wybrałam ją w ciągu jednego dnia Wszyscy się dziwili.
Dziewczyny ja się dziś ważyłam i jest 1kg na plusie?1 kg w ciągu 2 dni? Agatagama szczuplutka jesteś.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jesli moj maz w miedzy czasie zdazy wyrbic paszport angielski (bo w sumie moglby ale niestety to kosztuje sporo) to dziecko bedzie mialo narodowosc po tatcie tak czy siak, samo miejsce urodzenia nie ma znaczenia w przypadku anglii.
A podejrzewam ze wlasnie dlatego ludzie 'wola' rodzic w uk, poniewaz 'samotne' matki maja tu dobry socjal wiec czasem pary sie nie zenia w tym celu, ale nie wiem, bo w sumie sama nie znam zadnej takiej pary osobiscie wiec nie wiem jak to dokladnie dziala:)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale mysle ze to wszystko jest raczej odnosnie domowej roboty produktow bo one wtedy nie sa pasteryzowane....
ja jem i lody i majonez dodaje do potraw wiec w sumie nie wiem, sledzie tez jadlam po swietach jeszcze, a w sumie juz wtedy to byl poczatek ciazy
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
żyć nie umierać, a w kraju becikowe na które nie załapie się każda z nas, no i rok macierzyńskiego. Na tym się kończą dobrodziejstwa w Polsce . Myślałam, że w UK może jest podobnie jak w Irlandii.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Acha no i w Polsce są jeszcze ulgi podczas rozliczania pitu co rok, ok 1000 na dziecko? dobrze mówię?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa