BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #976512 przez jurada
Za tydzień mam wizyte... Dostane pewnie skierowanie na usg i ta nieszczęsna glukozę będę pić :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976519 przez kasia_asia
Basiek, dlaczego Ty idziesz do szpitala, co to za zabieg? Dawno musiała być o tym mowa bo nie wiem już.
I jeszcze Basiek do Ciebie pytanie gdzie widzialas wózek TakoOmega? W Smyku? Ja w weekend byłam w BoboWozki i mieli tam Tako Moonlight, taki sam ale inna kolorystyka. Chciałam zobaczyć koniecznie Omege.

9 lata 8 miesiąc temu #976521 przez kasandra9

Lidziun napisał: my sie z mezem zastanawiamy czy nie wybrac sie na 1 dzien do londynu pojechalibysmy do primarka tam mozna kupic duzo baaaardzo tanich rzeczy dla dzieciakow, potrzebna bedzie kasa na ubrania wiec po wyplacie to ogarniemy, oczywiscie tez boje sie latania bylam w zeszlym roku i myslalam ze umre z przerazeniav ;) no ale czego sie nie robi dla tanich ubran, a o bilety nawet sie nie musimy martwic bo maz dostal 16 biletow, wiec mozemy latac i latac :P

My się z mężem wybieramy do Primarku do Berlina, tak w czerwcu:) Najbliższy jest:))) No i w czerwcu będą jeszcze wyprzedaże przecież:)
Moja koleżanka była w grudniu i dla siostry malucha (teraz się jakoś pod koniec kwietnia rodzi) kupiłam mnóstwo rzeczy:)
My byliśmy na Sylwka we Wrocławiu i okolicach i też pojechaliśmy akurat do Drezna i tam też się obkupiliśmy....szkoda, że nie wiedziałam, haha, może po zakupach poczęliśmy nasze Maleństwo swoją drogą:D:D:D wiec teraz obowiązkowo przed nami zakupy w Primarku:)

9 lata 8 miesiąc temu #976537 przez Lidziun
Tak wiem ze tam tez jest primark ale wtedy musielibysmy wydać kasę na podróż a bilety mamy za darmo i do wykorzystania są tylko do końca roku wiec musimy korzystać póki ja daje rade po potem i bilety przepadną i ja nigdzie juz nie pojade, ale czy po jedziemy zależy jeszcze czy maluch się pokaze

9 lata 8 miesiąc temu #976546 przez Zazanna
Jurada u mnie się wyświetla 16 i 4 dzień, nie wiem o co chodzi, ale faktycznie czasem się zacina..

Kasia_asia Basiek idzie na "podwiązanie szyjki" -mam nadzieję, że nie przekręciłam zbytnio :)

Dziewczyny a do kiedy właściwie można latać w ciąży?

Ja już chcę na badaaaanieee.... a dopiero za 2 tygodnie mam konsultację i dopiero wtedy da mi skierowanie na połówkowe... to tak strasznie dłuugooo...

A z fajnych rzeczy zrobiłam sobie wafle z masą kakaową -pyyycha :)

9 lata 8 miesiąc temu #976548 przez jurada
A ja widzę 14 i 4

9 lata 8 miesiąc temu #976550 przez Zazanna
a jak odświeżysz to dalej 14? Spróbuj i napisz :)
Jak nie działa, to potem sobie zmienię na jakiś inny :)

9 lata 8 miesiąc temu #976552 przez Lidziun
jak siedze na tez to tez sie zacinaja suwaczki a na kompie jest spoko

9 lata 8 miesiąc temu #976555 przez Zazanna
Skoro tak to nie zmieniam, bo mi się ten podoba :)

Dziewczyny kiedy zaczyna się 5 miesiąc? Na każdej stronie jest co innego napisane :/ Mam 16 t i 4 d, to kiedy będę wejdę w piąty miesiąc? Powiedzcie miiii :D

9 lata 8 miesiąc temu #976556 przez Scarlett86
Troche sie przypiekly za bardzo ale wszystkim smakowaly :)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #976557 przez Zazanna
Scarlet mmmmmmm..... :woohoo:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976560 przez kasandra9
Lidziun, jeśli macie taką okazję, to pewnie! Sama bym chętnie poleciała:PPPPPPPPPP
Scarlet, mmmm, pięknie wyglądają:) Ja na dziś nic nie przygotowywałam, bo nie mam gości, urodziny sama spędzam:( Dobrze, że mąż wieczorem wróci:) Wpadłam do sklepu, ale dopiero teraz pomyslałam, że szkoda, bo mogłam Picollo kupić...chyba jak dojem, to się przejdę:P napiłabym się :P
Zazanka, ja liczę od ost miesiączki;).. choć trzeba tez brać pod uwagę termin porodu, bo to ciut później (+7 niby), więc np. u mnie to 13. każego miesiąca się "resetuje" i dochodzi kolejny:D, ale poród mam niby mieć 23.09, więc tak ok. 20. resetuję sobie:P więc lada chwila zaczynam 5:P W sumie połówka ciąży, no to wypada w piątym, więc się zgadza:)
A kostium już dziś wysłali, aleee tempoooo!!!:)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976561 przez jurada
Od 18 tygodnia zaczyna sie 5 mc tak mi się wydaje
Bo w 20 tyg to polowa ciąży czyli 4 i pól miesiąca czyli 2 tygodnie 5 miesiąca. Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi :)

9 lata 8 miesiąc temu #976563 przez Zazanna
Czyli jak będzie 17t i 6d, czyli za półtora tygodnia to od następnego dnia będę miała 5 miesiąc? Dobrze rozumiem mam nadzieję ;)

Dziewczyny kotek mojego brata właśnie robi piruety obok mnie, kładzie się na pleckach, przewraca, próbuje jeść kołdrę, mruczy, fikołki robi.... ranyyy jakiiii słooodzziaaaakkkk :D A on jeszcze mały jest i do tego taki pręgowany ale srebrzysto szary -nie bury, tylko taki czyściutki szary -no mówię Wam CUDO :D
Ale szkodnik nieprzeciętny, obgryzł mi drzewko szczęścia :/

9 lata 8 miesiąc temu #976564 przez Zazanna
Kasandra najlepszego, zdrówka i w ogóle spełnienia wszystkiego co sobie wymarzysz !!! -Przepraszam, że z opóźnieniem, ale w ciąży jakaś nieogarnięta jestem ;)

Załącznik nie został znaleziony

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia