- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wy zamawiacie pościele, a ja zamówiłam jednoczęściowy kostium kąpielowy ciężarówkowy:) Może w końcu gdzieś się udam do wody:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mi też się sówki podobają Chciałabym kupić maszynę do szycia i sobie sama porobię ozdoby I pościel też bym uszyła Zrobiłabym np. szarą dla nas i szarą dla Maluszka, ale dla Maluszka z taką zakładką jakby od góry właśnie z jakimś wzorkiem, w którym by był utrzymany jego kącik i takie mini maskotki bym poszyła w kolorach kącikowych do powieszenia na ścianie nad łożeczkiem -na takim sznurku jak do prania, któraś z Was wstawiała takie zdjęcie I bym miała wszystko do kompletu i tak jak chcę
Kasandra pokaż kostium Cholera ja też muszę kupić Przecież mi biust nie wejdzie w moje kostiumy Pupa z resztą chyba też
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A strój taki zamówiłam:) http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/50/46/71/98/5046719839
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Kasia888 fajny ten twój zestaw co zamówiłaś. i tani. ale mi się z tego najbardziej podoba wzór zoo zieleń
ja już spakowana do szpitala, muszę sobie jeszcze jakieś gazetki pokupować na zabicie czasu tam i jestem w sumie gotowa. pół torby zajął mi sam szlafrok ale bardzo go lubię i innego nie wezmę. a te szpitalne są takie cieniutkie, poza tym nie ma jak swój
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
a co do tramwajow - u nas nie ma, ale za to w autobusie tez nikt mi nie ustapil miejsca i wiem ze moze i ludzie czasem nie zwracaja uwagi na to kto stoi kolo nich (bo samej mi sie zdarza nie rozgladac, jak np na forum siedze i nadrabiam ) ale bez przesady, a Ty tymbardziej nie wygladasz na gruba tylko wlasnie na ciezarna wiec moj wniosek - ludzie to po prostu olewaja bo wola swoje tyleczki wozic a reszta sie nie przejmowac. Smutne, ale niestety prawdziwe....
Zazanna, tez bym chciala maszyne do szycia, ale chyba juz sie nie wyrobie, bo za 10 dni wracam do pracy a potem ostatnie tygodnie przed wyjazdem spedze na szykowaniu wszystkiego na nasz powrot w trojeczke
co do pracy - nie chce mi sie okrutnie isc, ale przynajmniej szef mi zadzwonil i zaproponowal zamiast wracac do mojej kawiarni, to zeby spedzic te ostatnie dwa miesiace w biurze - co jest i jemu na reke bo od razu moze szukac nowego managera na moje miejsce a tym samym dla mnie tez wygodniej przy biurku niz biegac po sklepie i siedziec po katach przy laptopie, wiec zamierzam zaakceptowac oferte, z tym ze mam nadzieje ze moje plany wyjazdowe na poczatek czerwca nie beda tym zaklocone - bo wesele kuzynki sie szykuje i bardzo nie chcialabym go przegapic....
ech... taka ladna pogoda dzis a mi sie tak nic nie chce dziewczyny... mialam isc na zakupy ale chyba skonczy sie na czyms online - zlapal mnie len roku ;p
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Super właśnie byłoby mieć takie "swoje" ozdoby Ale maszyna niezbędna, w ręku uszycie jednej poduszki zajmuje mi pół dnia :/
Basiek u Was dają szlafroki w szpitalu?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Może kiedyś mi przejdzie
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiek, wiadomo juz jak dlugo Cie tam przetrzymaja? mam nadzieje ze wrocisz do nas szybko - bo z tego co pamietam mowilas ze nie bedziesz miec internetu tam..
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
tak, Zazanna. w tym szpitalu co ostatnio byłam na każdym łóżku był przygotowany szlafrok. nie wiem czo przez rok to się zmieniło ale wtedy były
me.ch sama nie wiem ile konkretnie. wiem, że dopiero w przyszłym tygodniu będę miała ten zabieg robiony więc od jutra do niedzieli będę tam tylko leżeć i czekać. no i jakieś badania maja mi porobić. a potem po zabiegu też kilka dni mam tam być. więc mam nadzieję, że w ciągu 2 tygodniu wyjdę.
no ja w swoim telefonie internetu nie mam ale jak nie wytrzymam to będę męczyć męża jak do mnie będzie przychodził albo brata żeby na chwileczkę mi udostępnili
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu, trzymaj tam się dzielnie i powodzenia:) Wracaj do nas:)
Właśnie wstawiłam zupkę, będzie szczawiowa:)
Aaaa, jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć, że przyszła poducha Poofi i faktycznie jest super, wczoraj sobie na niej leżałam i ww nocy spałam owinięta i fajna sprawa:) Choć 250zł. bym za nią nie dała, to już trochę przesada:)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Dziewczyny u was tez jest taki błąd czy tylko ja na telefonie go widzę.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa