BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #981465 przez kasandra9
Anisia, bardzo ładnie wyglądałaś, tak świeżo i lekko. I sukienka naprawdę bardzo ładna. Też miałam czerwoną kokardę do sukni:) i czerwone róże z białym storczykiem:)
Ja właśnie obgadałam z koleżanką ze studiów, co jak i na kiedy trzeba zrobić, zrobiłam sobie listę...kończę też wypracowanie, które powinnam była oddać w sobotę, ale mnie nie było, więc wyślę kobitce, mam nadzieję, że nie będzie robić problemu...a od jutra zamierzam atakować swoją pracę lic.....znówwww, ale do 23 maja muszę to oddać i zaprezentować lekcję, wówczas jest nadzieja, że zdążę ją oddać w terminie...mam nadzieję, że nie będzie mi znów odrzucać, bo kurde, jak będę mieć milion pińcet sto dziewińcet poprawek, to nie wiem, jak ona sobie wyobraża, że to poprawię....no ale na razie się staram nie stresować, po prostu muszę to zrobić, żeby potem do siebie nie mieć pretensji, że nie napisałam. Tak chociaż będzie na nią, że robi problemy:P
Aaaaa w ogóle Lidziun, uświadomiłaś mi, że miałam dziś do lidla wpaść i zapomniałam:((((( jutro podjadę, choć u nas nieduży jest i pewnie już nie będę mieć w czym wybierać....:/ gaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981468 przez Zazanna
Dzień dobry :)
Lidziun niestety masz rację, wszyscy sobie od nas idą.. Ale z drugiej strony bardzo dużo wątków pada już po pierwszym miesiącu, a nasz trwa i mamy ponad 300 stron już :) Ja dołączyłam w okolicach 30 strony :D -pamiętam, bo najpierw wszystko przeczytałam zanim się odezwałam :D

Anisia cudna sukienka i jakiego masz przystojniaka ;) Super para <3

Kurcze, mój Bartuś nie kopał :( Wczoraj nic nie czułam i aż mi się to śniło, jak nie będzie dziś łaskotał, to chyba pójdę na IP, bo padnę z nerwów. Wiem, że przesadzam, bo przecież nie czuję regularnie i w ogóle lekko bardzo, ale jak zwykle panikuję wwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

9 lata 7 miesiąc temu #981470 przez Zazanna

9 lata 7 miesiąc temu #981472 przez Magdalena9t
Hejka:-) ja nie mam zamiaru Was opuszczac ale ostatnio tak duzo mam do ogarniecia ze ciezko napisac na forum. Wczoraj ogarnelam prasowanie przy meczu takze jestem zadowolona:-) i juz po sniadanku zjadlam razem z mezem jak mu robilam kanapki do pracy, i zaraz sie ogarne do konca poki Tomek spi:-) wczoraj podjelam kolejna probe odpieluchowywania, jak na zlosc tyle co gaci mu obralam to prawie w kazdej kupa, chyba z 4 pary gaci zmienialam od rana do drzemki, pozniej pampers bo muislam do pracy jechac a Tomek do mamy, nie chcialam jej juz klopotu robic. Dzis sprobuje jeszcze raz :-) pisze z kom. Dlatego na razie tylko tyle. Pozniej cos wiecej naskrobie. Milego dnia:-)

9 lata 7 miesiąc temu #981477 przez me.ch
Dzień dobry kochane,

A u nas dziś znów goście, do poniedziałku zostają:) normalnie nas prawie nikt z pl nie odwiedzał tu w uk przez 4 lata a w tym roku mamy taki wysyp że co 2-4 tyg goście na 3-6 dni!
Kolejna tura za dwa i pół tyg, jak narazie ostatnia;) uff.....

Anisia, super sukienka! :) w ogóle śliczna młoda para :)

Wczoraj Kornelio był tak aktywny większość czasu że aż byłam w szoku. Teraz robimy z mężem co wieczór daddy time i P sobie trzyma brzuch i się zaprzyjaźniaja, mały się wierci a tatuś się uśmiecha :)

Za 3 tyg mam tydzień wolnego, już się nie mogę doczekać, potem jeszcze 3-4 tyg pracy i już wolne na rok conajmniej :)

Ach.....kręgosłupa już nie mam chyba, ale cóż poradzić.. Czas na śniadanie :)

9 lata 7 miesiąc temu #981478 przez me.ch
Zazanna, ciekawe to.... Jakoś sobie nie wyobrażam że można nie zauważyć że się jest w ciąży:)

9 lata 7 miesiąc temu #981479 przez asiekasiek
Zuzanna wow kurcze niezle są kobitki które nie wiedzą że są w ciąży...
tez zauważyłam że coraz mniej nas jest... jakoś zzylam się z wami :kiss: ja jestem od pierwszej strony :)

Zuzanna nie martw się ze nie kopie cie Bartuś;) ale łatwo napisać ja w tamtym tygodniu pisałam ze od niedzieli do wtorku czy środy nie czułam ruchów:( i tez różne głupie myśli miałam...

Ja dzisiaj jadę do Krk z koleżanką spotkać się. w sumie już jadę :p

Magda, Mech milej pracy życzę. nie przemęczajcie się!!

9 lata 7 miesiąc temu #981483 przez Zazanna
Asiek od niedzieli do wtorku ? Czyli to się zdarza normalnie, tak ?
Mi się w nocy wydawało, że czuję, ale nie jestem pewna, czy mi się nie śniło to.. Masakra z tym zamartwianiem :)

Jak oglądam te ciąże z zaskoczenia i w ogóle to heh, no dziwne tak nie czuć i nie wiedzieć.. Nie wyobrażam sobie tego, no ale jak widać zdarza się :)

9 lata 7 miesiąc temu #981487 przez glooria
u mnie pada maz poszedl z corka do szkoly niestety później musze ja odebrac i nie ma ze pada he he

ja bede pracowac do września zeby pozniej jak najdłużej z dzidzia byc
no chyba ze chorobowe mi dadza ale w uk to z tym ciężko

9 lata 7 miesiąc temu #981488 przez me.ch
Gloria ja w połowie albo na koniec lipca lecę już do polski i zostaje do porodu, wiec musze wziąć wcześniej maternity, żeby miec tak ze 2 tyg na przygotowanie wszystkiego w mieszkaniu w UK, żeby było gotowe na powrót, no i potem już nie będę mogła lecieć za bardz, a potem i tak nie będę (raczej) wracać do pracy od razu, bo wiadomo, nie zostawię mojego maluszka :) Poza tym (ambitny plan) chcielibyśmy od razu (no może prawie od razu) mieć drugie, żeby była mała różnica wieku, ale wiadomo, to się jeszcze wyklaruje później.....:) więc pewnie ja bym do pracy wracała dopiero po drugim dziecku :)

9 lata 7 miesiąc temu #981490 przez kasandra9
Ja też sobie nie wyobrażam, że nie można nie wiedzieć, że jest się w ciąży, po prostu do mnie to nie dociera.
Moja obecnie codziennie daje o sobie znać, czasem raz, czasem kilka, ale się nie stresuję :) Właśnie zjadłam śniadanie i uciekam zaraz do Lidla (pewnie nic już dla mnie nie zostało:P), zrobię też jakieś zakupy lodówkowe chyba (chociaż nie chce mi się i może jutro się tym zajmę, bo w weekend mają przyjechać moi rodzicie - mieliśmy jechać na grilla nad Zegrze, ale pogoda chyba taka średnio grillowa i nie wiem...czy szykować się na grilla, czy zrobić coś w domu, czy może ich gdzieś zabrać), dlatego wizja zakupów dziś i jutro średnio mi się podoba, więc chyba jakoś dziś się przeżyje, a jutro podejmiemy decyzję, co robimy;) tym bardziej, że chyba w sb przyjadą, a my o 11 mamy usg, więc zanim wrócimy z tego Ursynowa, to tak wcześnie nie będzie. Na pewno jadę po kwiaty zaraz - wczoraj dojechaliśmy do Pomiechówka (kojarzyło mi się kilka szkółek ZA Pomiechówkiem), ale przed przejazdem był meeeeeeeeeega korek (chyba kilka Pendolino jechało haha), więc zawróciliśmy, żeby Piotrek spokojnie do pracy zdążył:) Jadę zatem zaraz sama:) A potem biorę się za swój lic!!!!!!!!!!!!!!

9 lata 7 miesiąc temu #981512 przez Zazanna
Jenak przyjechałam na SOR, przede mną jest jedna dziewczyna na USG i potem ja. Zaraz mnie zje z tych nerwów :(

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981513 przez glooria
me.ch niezły plan oby ci sie spełnił
radze ci znajdz sobie lekarza do ktorego pojdziesz przed porodem a będzie pracował w tym szpitalu co chcesz rodzić

ja rodzilam nieplanowo w pl i mam bardzozłe wspomnienia

9 lata 7 miesiąc temu #981515 przez glooria

Zazanna napisał: Jenak przyjechałam na SOR, przede mną jest jedna dziewczyna na USG i potem ja. Zaraz mnie zje z tych nerwów :(

będzie dobrze daj znać bo my przecież tez się martwimy

9 lata 7 miesiąc temu #981516 przez Scarlett86
Dzien dobry :laugh:
Anisia super zdjecia :cheer:
Ja dzis troche lepiej juz kosci nie bola i glowa tylko katar i bol gardla no i juz 5 razy krew z nosa mi leciala od rana.
Pisalam jakis czas temu ze zamawialam dla synka telefon w kwietniu i dopiero dzisiaj przyszla paczka.
Zazanna na pewno wszystko bedzie dobrze!!!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia