- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie obgadałam z koleżanką ze studiów, co jak i na kiedy trzeba zrobić, zrobiłam sobie listę...kończę też wypracowanie, które powinnam była oddać w sobotę, ale mnie nie było, więc wyślę kobitce, mam nadzieję, że nie będzie robić problemu...a od jutra zamierzam atakować swoją pracę lic.....znówwww, ale do 23 maja muszę to oddać i zaprezentować lekcję, wówczas jest nadzieja, że zdążę ją oddać w terminie...mam nadzieję, że nie będzie mi znów odrzucać, bo kurde, jak będę mieć milion pińcet sto dziewińcet poprawek, to nie wiem, jak ona sobie wyobraża, że to poprawię....no ale na razie się staram nie stresować, po prostu muszę to zrobić, żeby potem do siebie nie mieć pretensji, że nie napisałam. Tak chociaż będzie na nią, że robi problemy:P
Aaaaa w ogóle Lidziun, uświadomiłaś mi, że miałam dziś do lidla wpaść i zapomniałam:((((( jutro podjadę, choć u nas nieduży jest i pewnie już nie będę mieć w czym wybierać....:/ gaaaaaaaaaaaaaaaaaaapa!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Lidziun niestety masz rację, wszyscy sobie od nas idą.. Ale z drugiej strony bardzo dużo wątków pada już po pierwszym miesiącu, a nasz trwa i mamy ponad 300 stron już Ja dołączyłam w okolicach 30 strony -pamiętam, bo najpierw wszystko przeczytałam zanim się odezwałam
Anisia cudna sukienka i jakiego masz przystojniaka Super para <3
Kurcze, mój Bartuś nie kopał Wczoraj nic nie czułam i aż mi się to śniło, jak nie będzie dziś łaskotał, to chyba pójdę na IP, bo padnę z nerwów. Wiem, że przesadzam, bo przecież nie czuję regularnie i w ogóle lekko bardzo, ale jak zwykle panikuję wwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
A u nas dziś znów goście, do poniedziałku zostają normalnie nas prawie nikt z pl nie odwiedzał tu w uk przez 4 lata a w tym roku mamy taki wysyp że co 2-4 tyg goście na 3-6 dni!
Kolejna tura za dwa i pół tyg, jak narazie ostatnia;) uff.....
Anisia, super sukienka! w ogóle śliczna młoda para
Wczoraj Kornelio był tak aktywny większość czasu że aż byłam w szoku. Teraz robimy z mężem co wieczór daddy time i P sobie trzyma brzuch i się zaprzyjaźniaja, mały się wierci a tatuś się uśmiecha
Za 3 tyg mam tydzień wolnego, już się nie mogę doczekać, potem jeszcze 3-4 tyg pracy i już wolne na rok conajmniej
Ach.....kręgosłupa już nie mam chyba, ale cóż poradzić.. Czas na śniadanie
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
tez zauważyłam że coraz mniej nas jest... jakoś zzylam się z wami ja jestem od pierwszej strony
Zuzanna nie martw się ze nie kopie cie Bartuś ale łatwo napisać ja w tamtym tygodniu pisałam ze od niedzieli do wtorku czy środy nie czułam ruchów:( i tez różne głupie myśli miałam...
Ja dzisiaj jadę do Krk z koleżanką spotkać się. w sumie już jadę
Magda, Mech milej pracy życzę. nie przemęczajcie się!!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi się w nocy wydawało, że czuję, ale nie jestem pewna, czy mi się nie śniło to.. Masakra z tym zamartwianiem
Jak oglądam te ciąże z zaskoczenia i w ogóle to heh, no dziwne tak nie czuć i nie wiedzieć.. Nie wyobrażam sobie tego, no ale jak widać zdarza się
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ja bede pracowac do września zeby pozniej jak najdłużej z dzidzia byc
no chyba ze chorobowe mi dadza ale w uk to z tym ciężko
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Moja obecnie codziennie daje o sobie znać, czasem raz, czasem kilka, ale się nie stresuję Właśnie zjadłam śniadanie i uciekam zaraz do Lidla (pewnie nic już dla mnie nie zostało:P), zrobię też jakieś zakupy lodówkowe chyba (chociaż nie chce mi się i może jutro się tym zajmę, bo w weekend mają przyjechać moi rodzicie - mieliśmy jechać na grilla nad Zegrze, ale pogoda chyba taka średnio grillowa i nie wiem...czy szykować się na grilla, czy zrobić coś w domu, czy może ich gdzieś zabrać), dlatego wizja zakupów dziś i jutro średnio mi się podoba, więc chyba jakoś dziś się przeżyje, a jutro podejmiemy decyzję, co robimy;) tym bardziej, że chyba w sb przyjadą, a my o 11 mamy usg, więc zanim wrócimy z tego Ursynowa, to tak wcześnie nie będzie. Na pewno jadę po kwiaty zaraz - wczoraj dojechaliśmy do Pomiechówka (kojarzyło mi się kilka szkółek ZA Pomiechówkiem), ale przed przejazdem był meeeeeeeeeega korek (chyba kilka Pendolino jechało haha), więc zawróciliśmy, żeby Piotrek spokojnie do pracy zdążył Jadę zatem zaraz sama:) A potem biorę się za swój lic!!!!!!!!!!!!!!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
radze ci znajdz sobie lekarza do ktorego pojdziesz przed porodem a będzie pracował w tym szpitalu co chcesz rodzić
ja rodzilam nieplanowo w pl i mam bardzozłe wspomnienia
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Zazanna napisał: Jenak przyjechałam na SOR, przede mną jest jedna dziewczyna na USG i potem ja. Zaraz mnie zje z tych nerwów
będzie dobrze daj znać bo my przecież tez się martwimy
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Anisia super zdjecia
Ja dzis troche lepiej juz kosci nie bola i glowa tylko katar i bol gardla no i juz 5 razy krew z nosa mi leciala od rana.
Pisalam jakis czas temu ze zamawialam dla synka telefon w kwietniu i dopiero dzisiaj przyszla paczka.
Zazanna na pewno wszystko bedzie dobrze!!!