- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanka - widzisz, dobrze ze pojechalas. Ja teraz juz wiem ze tez bede jezdzila jak cos bo to uspokaja bardzo i tyle. A wyniki z ostatnich 3 miesiecy owszem wskazuja ze cukrzyca swieza ... ale ja juz na nowo mysle czy na pewno przejdzie, ehh panikara ze mnia ale musze przestac! Co do kilogramow to na pewno zrzucisz bo jestes sportowcem a nie grubaskiem jak ja
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
U mnie dziś brzydko jakos i wietrzenie :/
Rano miałam energię a teraz chce mi się strasznie spać, jakbym nie wiem co robiła
Lidziun śliczne ciuszki
Anisia piękna z Was para
Zazanka, biedulko pewnie niepotrzebnie się najadlas strachu, ale najważniejsze że wszystko jest dobrze!
Kasandra truskawki z cukrem mmm ! Poproszę troszkę
Pesq, wyniki są prawidłowe wiec pewnie wszystko idzie w dobra stronę, musi być tylko dobrze
Mnie dziś coś kluje w prawym boku ale mam nadzieje ze to chwilowe i przejdzie niebawem, od rana sprzątalam.. może od wysiłku, musze być dobrej myśli
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Anisia, piękna z Was para
Zazanka, cieszę się, że wszystko w porządku z maluszkiem
Pesq dzielna z Ciebie mamusia dasz radę, bo czego się nie robi dla maleństwa
Mysia, ja też mam ostatnio jakieś pobolewania brzucha, szczególnie z prawej strony. Żyłam w niepokoju tak kilka dni, na szczęście te bóle nie są jakieś mocne, ale sprawiają dyskomfort. Dzisiaj w nocy przekonałam się od czego... Obudziłam się z pełnym pęcherzem i lekkim bólem, przeszłam się, położyłam- jak ręką odjął...dopóki moja mała kruszyna nie zaczęła mnie kopać Także znalazłam przyczynę W dodatku jak w dzień lekko zachce mi się siusiu, to dostaję kuksańca w pęcherz aż miło
Lidziun, śliczne ubranka
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Liudzun ubranka śliczne.
Dziewczyny mnie też pobolewa prawy bok i właśnie córcia najczęściej po prawe stronie kopie...
Ja w ciąży przytyłam 4,3 kg jak ostatnio ważyłam się u lekarza , więc nie tragedia jakaś tam....
Pesq musisz mieć silną wolę, ale w sumie ja sama wiedząc , że jestem w ciązy nie zapaliłabym papierosa chociaż czasem mam takiego smaka przed ciążą nie paliłam nałogowo tak od czasu do czasu zapaliłam raz na miesiąc.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Podlega umyta, teraz odpoczywamy, a potem przetrę stolik i krzesła i ustawie wazon i lato moze przybywać, jestesmy gotowe na balkonowy relaks!
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Lidziun ubranka są prześliczne
Kasandra balkon wygląda pięknie
Mysia, Sylwia mam to samo tyle, że z lewej strony takie gniecenie w dole. Jednak dopóki czuję ruchy to tłumaczę sobie, że to chyba nic groźnego- mam nadzieję.
Wreszcie się spakowałam uff
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Zycze Wam wszystkie wrzesnioweczki spokojnej ciazy, szybkich porodow i cieplego ale nie za bardzo upalnego lata
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
My juz w domu po pracy w końcu, po obiedzie tez, czekamy na naszych gości bo poszli zwiedzac i właśnie do nas wracaja:)
Przywieźli nam słodka książeczkę - mój pierwszy rok dla malucha i takie wdzianko które mówi "born to be football star" - jako że i mój i mąż mojej przyjaciółki (ci co nas odwiedzają) są wielkimi fanami Manchesteru United Później jak pojadą to Wam zdjatko wrzucę
Zazanna, ciesze się ze to tylko fałszywy alarm, ale rozumiem, bo jak moje maleństwo nie brykalo przez jeden dzień to jk w końcu poczułam kopniaka to aż się rozplakalam tak mi ulżyło...
Pesq, zobaczysz przejdzie jak ręką odjal po ciąży, i tak jak Toska mówi, nawet zrzucaniem się nie będziesz musiała martwić a co dopiero cukrzyca!
Kasandra, ogrodnik z Ciebie:) super!
Dobrze ze jutro już piątek weekendu mi trzeba
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
chyba ja też muszę porobić zdjęcia ze swojego balkonu i ogrodu żeby pochwalić się ale widzę ze Kassanrda ma bzika na punkcie roślin ja we wtorek pojechałam na działkę zasialam rzodkowiewke i słonecznik i aż mnie nosiło żeby jechać do szkółki krzewów i kupić krzewy jakieś do ogrodu. no po porostu taki ciąg miałam jak alkoholik do alkoholu ale powstrzymałam się bo chciałabym kupić w większej ilości a nie po dwa czy po jednym krzaczku:)
Mech to faktycznie gości masz ciągle;) ale fajnie ja lubię gości ale takich w porządku:) ostatnio była u nas ciotka z Kanady z kuzynka moja i wiecie co tak skapily ze szok... znaczy jak jechały do Krk to wodę z kranu wlewaly do pojemniczkow. jak zobaczyłam to to powiedziałam ze w Polsce można kupić za 1zl mała butelkę wody mineralnej ze to nie dawne czasy:p dopiero mama mi powiedziała ze one w samolocie żeby nie kupować do tych termosow wlewaly wodę z łazienki z samolotu... bo ciotka jej mówiła. mi szczena opadła:p od stóp do głów ubrane markowo timbelandy Ecco i. inne marki chanelki itp a na głupiej wodzie oszczędzają ja powiedziałam ze takiej wody nie piła bym
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
No dobra pora spac bo jutro oboje na rano dobranocka