- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanka dobrze,ze wszystko oki:-) przynajmniej jestes spokojna:-)
Lidziun super lowy:-) wszystko w lidlu dorwalas?
Anisia super para mloda, btzuszka Ci prawie nie widac:-)
Kasandra ogrodniczko, chodz teraz do mnie jakies piwonie mi posadzic:-)
Nam zostaly do posadzenia pomidory i papryka do folii, warzywka korzeniowe wykielkowaly juz, no jeszcze por i seler posadzic,moze dzis posadzi maz albo w niedziele:-) truskaweczki juz dawno zakwitly, mam nadzieje ze beda obfite zbiory,bo synek uwielbia
NO to hej:-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ja już po śniadaniu, po mierzeniu cukrow i ketonow (cukry ok, ale ketony nadal złe :/) i zaraz sie za jakas robote zabieram zeby troche cukru spalic .
Sluchajcie a co z Jurada?
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
pesq tobie to ja naprawde wspolczuje, pamietam jak mialam na czczo podwyzszony cukier niby tylko 105 a za drugim 102, ale i tak sie strasznie denerwowalam ze bedzie zl;e i bede diete musiala stosowac, ale u mnie na razie jest dobrze, a ty bidulko.... ale widze ze jakos dajesz rade, juz polowa za nami, teraz szybko zleci, a po ciazy zapewne wszystko wroci do normy, no dobra dzieci w szkolach wiec teraz mam czas by zjesc sniadanko, a jestem juz strasznie glodna
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dziewczyny, ja Wam bardzo chętnie posadzę kwiatki i mogę przy tym chodzić dlatego tak mi się chce jakiejś działeczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo w domku to nie mam gdzie i jak;( nie mam za dużo kwiatów, bo postawić ich nawet nie mam za bardzo gdzie:/ parapety zajmują storczyki, w sypialni na podłodze przy balkonie stoją dwa. Swego czasu nawet w łazience miałam dwa, wszystko było dobrze, wypuszczały nowe pędy, nagle boom i po kwiatku, najpierw jeden, potem drugi.
Obudziłam się po 7 i już szybko musiałam wstawać, bo Gagat głodnyyyyyy i spać nie da. Jeszcze zanim się umyłam, pisałam z koleżanką na FB chwilę i w sumie dopiero skończyłam śniadanie. Już myślałam, że nie zjem, bo jakoś mi niedobrze i słabo się zrobiło. Pewnie Gagatka od razu chciała na ruszt, a nie godzinę później:P Śmieję się, że mała chce nabrać masy przed USG jutro;))))) to JUŻ jutro! juhu! Niech tylko się nie ujawni, czy to na pewno Gagatka czy cwaniaczek Karolek może jednak nas tu robi w butelkę...mąż będzie pachem straszył jak coś, już się zadeklarował Dziewczyny, nie wierzę, że tak naprawdę za tydzień zaczynam SZÓSTY miesiąc,,,,szósty....szzzzzzzzzok. Chyba czas powoli myśleć, gdzie rodzić, jak rodzić, zbierać się psychicznie i wyprawkę szpitalną kompletować....dotąd to było takie mega odległe dla mnie...
A w ogóle wczoraj okazało się, że żona kolegi mojego męża z pracy też jest w ciąży:) mają już taką dziewczynkę ok. 2 lat i też ma termin na koniec września podobno;) hehe, chyba w końcu żony też się poznają, bo mieszkamy w tym samym bloku nawet - oni mają mieszkanie dwupoziomowe 1 i 2 piętro, a my mieszkamy na 3:)
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Kasandra, piękny balkonik masz Sama przyjemność spędzać czas między roślinkami. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na kwiaty na balkonie, bo u mnie pełno gołębi ciągle przylatuje i tylko biegam i je przeganiam. Co chwilę sprzątanie kup itd. Po prostu masakra Szkoda mojej pracy tylko, bo te szkodniki wszystko by poniszczyły.
Rzeczywiście nie widać ostatnio Jurady, a jest jedną z bardziej aktywnych osób na forum. Mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku
Kurczę... Wstałam dzisiaj z mega bólem ramienia i ręki. Chyba w złej pozycji spałam a teraz się męczę... Dziewczyny tez tak macie, ze w niektorych miejscach brzuch robi się twardy? Ja mam tak czasami i zawsze panikowałam, ze jakiś skurcz macicy mam, ale dzisiaj położyłam się na plecach i tak mi się zrobiło, bo chyba mala się tak ułożyła z jednej strony, bo taka górka z prawej powstała. Jaki człowiek niedoświadczony... Wszystkiego trzeba się uczyć
Miłego dnia
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też się zastanawiam, co z Juradą...mmm, miała gdzieś jechać, nie pamiętam? Nie ma jej kilka dni chyba nawet...:/
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Super balkon ! Szkoda, że ja nie umiem sadzić kwiatków i że mi wszystkie padają
Mam w domu łącznie 5 kwiatków, z czego jeden to drzewko szczęścia, drugi aloes (prawdziwy kanaryjski <3 Czekam aż zakwitnie i będę robić kremy ), 3 nie wiem ale ma dużo listków takich mięsistych i takie różowe kwiatuszki drobne z żółtym środeczkiem i kwitnie cały rok i chyba od serca był, bo to od T. w zeszłym roku i jest to pierwszy kwiatek, który mi nie padł I ostatni to takie liściaste wysokie coś -mocno zielone Ależ ze mnie ogrodnik hahahha
aaahhhh i jeszcze moja gwiazda betlejemska ze świąt rośnie !!! I bazylia z tesco
A Jurada nie miała mieć tego badania jakoś niedawno ? Kurcze, Jurada odezwij się, bo się martwimy !!!
Co do brzucha, to mnie boli za każdym razem jak mi się siku chce :/
Ale wczoraj dr mi powiedziała, że to normalne, bo pytałam, więc już się nie martwię o to
W ogóle to muszę zrobić brzucha i Wam pokazać już
I dostałam już prezent na dzień dziecka ! Piękną kurteczkę dżinsową z hm-u
Strasznie chciałam od kiedy Mama sobie kupiła i "pozazdrościłam" i teraz mam swoją To Wam pokażę też jak będę brzucha robić, bo teraz jestem u Mamy i zaraz lecimy w miasto Muszę koniecznie kapcie kupić, bo mi mała pogryzła
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
a coś mi się obiło ze Jurada ma jechać na działkę czy jakoś tak. ale nie jestem pewna.
ja byłam już na zakupach i musze zabierać się za obiad bo mąż z dwoma pracownikami szalunki robi czy jakoś tak i musze im zawieść coś ciepłego a dzisiaj mam zły humor i jeszcze nic mi się nie chce
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
mam do was pytanko co kupujecie mama na dzień matki
ręczniki z nadrukiem juz kupilam na dzień babci i dziadka wiec odpadaja
myslamam o torcie bo kwiaty zwiedna a tak to chociaż bedzie coś zjedzone
nie wiem już sama
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż jednak nie będzie mógł być jutro na USG ze mną, bo ma jechać do Suwałk i na pewno nie zdąży wrócić. Lipa, choć jakoś bym to przeżyła, ale on się wkurzył, w dodatku cała złość wylądowała na mnie, bo powiedział, żeby moi rodzice wcześniej przyjechali i żebym z nimi poszła, a ja powiedziałam, że nie chcę z rodzicami, jak to będzie wyglądało, itp. No więc skończyło się na tym, że nie zjadł śniadania, bo "już nie jest głodny" i poszedł spać.
Super po prostu:/ Uwielbiam to:/ Cały humor już mam popsuty, ale żeby o tym nie myśleć, to zrobiłam do pracy lic. 3 strony - opis lekcji (szybko nawet poszło) i zaraz wymyślam drugą lekcję i konspekt i będę opisywać.......... może chociaż z tym się uporam. Trochę ryzykuję, bo nie zaakceptowane mam te lekcje, a ja je opisuję, ale....nie ma czasu. Najwyżej mi odrzuci, będę klnąć i płakać, bo nie wiem, jak się z tym wyrobię i jak to zrobię, ale staram się o tym nie myśleć.
Za to mała mnie podkopuje dziś od rana;) Chyba nie lubi, jak siedzę, bo zazwyczaj wtedy szaleje;)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
moja siostra pojechala do szpitala
ja obstawialam ze 15 05 15 urodzi
wiec trzymam kciuki