- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tak mam od kilku dni Jak juz z mezem sobie wieczorem lezymy to maz dotyka brzucha bo synus kopie ale jak tata dotknie to przewaznie przestaje. Ruchy sa juz bardzo widoczne. Widac gdzie synus kopie i jak jezdzi raczka albo nozka Fajne uczucie jak sie tak mocno rozpycha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asia jeszcze raz dużo szczęścia i miłości zdjęcia super
Zazanka daj znać jak tam, ruchy są bardzo ważne i jak ich nie czujemy dzień, dwa to zaczynamy się denerwować.
Jest nas mniej, ale grupa zgrana, część z nas zagląda tu i pisze codziennie, więc i tak jest dobrze Też już się z Wami zżyłam codziennie zaglądam to już nawyk jak sprawdzenie poczty
Jutro jedziemy do Giżycka na mazury, pogoda będzie taka sobie no, ale trudno. Z samego rana mamy pociąg.
Nie lubię się pakować!!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Zazanna koniecznie daj znać co i jak! ale i tak wierzę, że wszystko jest w porządku :*
do mnie dzisiaj wpada brat, za 3h pojedziemy go odebrać, od razu chłopaków wyśle na zakupy a ja sobie w aucie na nich poczekam
jakoś tak dzisiaj szaro, buro i ponuro... niby wstałam wyspana, w humorze a mimo wszystko tak jakoś smutno...mogło by się pojawić słoneczko i dać troszkę energii i słodkiego mi się chce...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Scarlett ja juz w zebra raz dostałam... a wczoraj wieczorem patrzyłam się na brzuch to jak Laura kopala to ruszał się brzuch
ja juz jadę do domu. z koleżankami spotkanie udane:) kebab u lody w lipcu właśnie do jednej z nich idziemy na wesele i powiedziała żebym się nie martwila ze będę grubo wyglądać to mnie usadzi przy jakiejś grubej babie
i kupiłam skarpeteczki z h &m bo c& a same duże rozmiary. odgapilam od Lidzun
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
ja może nie jestem z tych co codziennie piszą, ale codziennie Was czytam ! i też już się uzależniłam od tego forum
w sobotę jedziemy na wakacje w góry do czwartku, bo wtedy mam prenatalne, więc niestety dłużej nie możemy oby pogoda dopisała, bo planuję leżeć na leżaku i zajadać grilla tylko ;P
mój Janko kopie codziennie coraz mocniej i praktycznie przez cały dzień ! wczoraj to w ogóle w pewnym momencie myślałam, że mam jakiś kołek rozporowy w brzuchu (przepraszam za porównanie;P) bo tak się rozciągał, że myślałam, że mi coś tam pęknie
Zazanna czekamy na wieści !! wracaj już !!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
U mnie w Lidlu ani śladu po ciuchach ciążowych oraz bobaskowych:( Kupiłam za to mężowi koszulkę i szorty:P (i tacie też te szorty do spania:P) Sobie za to kupiłam kwiatki na balkon i jeśli mąż pojedzie i kupi mi ziemię, to dziś sadzę! Na pewno się Wam pochwalę No i gotuję pomidorówkę Zjadłam właśnie kawałek bagietki czosnkowej i parówkę i jestem szczęśliwa:D
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Anisia - pięknie wygladalas. Suknia slicznie podkreslila brzuszek.
Mielisa - robilas krzywą cukrową?
Sluchajcie, ostatnio bardzo sie balam o to, czy moja cukrzca tak wczesnie wykryta nie oznacza cukrzycy ukrytej sprzed ciazy. Mowilam Wam ze raz mialam cukier z krwi na czczo 100 raz 70 i dopiero jak pojawil sie w moczu to zrobiona zostala krzywa. Wyczytalam na forum cukrzycowych mam,ze jest takie badanie ktore przedstawia hemoglobine glikowana w ostatnich trzy miesiacach i pozwala okreslic jak cukier sie mial w tym okresie. Dzis zarwalam z nerwow noc i poszlam na te badanie. Odebralam wyniki - sa prawidlowe. Zadzwonilam do diabetologa, powiedziala ze to cukrzyca stricte ciążowa! Takze odetchnelam z ulga i moge wpierdzielac dalej te filety z kurczaka.
Jak u Was z waga? Ja nadal -1 kg a to nie za bardzo w tym okresie juz... Ale to przez to wszystko co sie dzieje, mam nadzieje ze nie szkodze dzidzi.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
pesq ja od początku ciąży przytyłam 4kg, obecnie moja waga to 62kg. mam nadzieję, że za dużo do końca ciąży nie przytyję ale zobaczymy...
za 20min przyjeżdża mój brat przygotowałam wszystko na obiadek i zrobimy sobie tortille
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja właśnie zjadłam truskawki z cukrem i śmietanką, a mąż pojechał po ziemię. Buuuuuuuuu, niedawno wstał i zaraz do pracy leci, a ja sama;((((((((((((
PS. piękne ciuszki Lidziun!
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A w ogóle to coś mi się z tel. dzieje, znowu mi rozłącza ciągle net i strasznie się nawkurzałam zanim udało mi się Wam napisać, że ok.... wrrrr
Pesqu super wiadomość ! Czyli po ciąży wszystko wróci do normy i nie musisz się martwić o pierwsze miesiące
Lidziun te w paseczki spodenki sa boskie <3
Ja przytyłam już z 9 heh -ale nie wiem, bo się nie ważę w domu aby nie psuć sobie humoru
No ale ja po progesteronie zawsze rosnę, a teraz go biorę codziennie i w takiej dawce jak nigdy więc się nie przejmuję Jak skończę go brać to zejdę
I tego wszystkiego zrobiłam znów naleśniki, bo mnie coś naszło, mam nadzieję, ze starczy tez na jutro -tym razem z dwóch kg mąki i dwóch litrów mleka........ stałam dwie godziny Ale są pyyyszzznnneee