- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
jeju jestem podekscytowana jakbym sama rodziła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesqu to nie zwracaj uwagi na jego "nie zwracanie uwagi" tylko się wtulaj i mu mów jak ma przytulić aby się poprawiło
Ja mam z dniem matki spokój, bo Mama chce słuchawkę nową do telefonu (w sensie na bluetooth), gorzej, że zaraz potem ma urodziny i tu jeszcze nie mam pomysłu...
Wróciłyśmy z wojaży, kapci ładnych nie było niestety :/ Za to mam sandałki na małym koturnie bardzo wygodne I majtki heh
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
wiem tylko ze SN
Teraz odpoczywaja najchętniej to bym js o wszystko wypytala juz teraz ale na to przyjdzie czas
najważniejsze ze zdrowi oboje
jak pisze to łezka mi leci he he ale emocje
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dziewczyny, mam pytanie - strasznie często dziś sikam, a nie piję jakoś wyjątkowo dużo:/ z pisaniem przełożyłam się nawet na sofkę i tak lekko na leżąco piszę tą pracę, spodnie nawet tak nisko opuściłam - właściwie legginsy z gumką, bo pomyślałam, że to ta guma może mnie jakoś naciska. W ogóle nie wiem, czy to ruchy małej czy coś nie tak, ale bardzo często czuję te niby ruchy tak naprawdę nisko :/ Możliwe, żeby była umiejscowiona tak nisko i mi szalała i skakała po pęcherzu a ja się martwię:>????????? Gagat jeden:>
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kasia, udanego wypoczynku
Kasandra śliczny balkon jeśli chodzi o sikanie to ja ogólnie dość często chodzę siusiu, ale mały nisko zazwyczaj się rusza wiec może uciska na pecherz i dlatego tak
ja też miewam twardy brzuszek, zazwyczaj dość nisko. Fajnie macie ze juz widzicie gdzie maluch się rusza Ja narazie tylko czuje, ale z tego bardzo się ciesze
Gloria super wiadomość
Ja dziś odebrałam wyniki i mam za wysokie tsh :/ ale idę do lekarza wiec mam nadzieje ze zwiększy mi dawkę leku lub cokolwiek byle było dobrze ! Synek najważniejszy
Dziewczynki racja Jurada coś nic nie pisze, odezwij się a co z Sabina?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
glooria gratki! też strasznie przeżywałam jak siostry rodziły swoje córeczki, więc wcale mnie nie dziwią takie emocje
kasandra9 ja też dosyć często latam do toalety ale z tego co czytałam do podobno normalne. ale nic więcej ci niestety nie pomogę.
u mnie wczoraj był brat. podróż miał z przygodami bo wsiadł nie w ten pociąg co trzeba...gamoń ale na szczęście daleko nie zajechał i ze spokojem się załapał na inny pociąg i w końcu do nas dojechał. trochę pogadaliśmy ale większość czasu pomagał mojemu mężowi więc też się cieszę bo robota szła ale już dzisiaj musiał wracać...;/
mnie dziś coś boli brzuch z prawej strony ale małego czuję więc specjalnie się nie denerwuję. tylko dużo odpoczywam
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
No Sabina już dawno nie pisała, Jurada też zniknęła - dziewczyny odezwijcie się
Ja jak siwdze w pracy to tez czasem czuje jak się tam wierci Kornelio, mam nadzieję że to tylko trochę ciasno mu ale bez szkody:)
KtoS jedzie w autobusie i je coś okrutnie śmierdzącego i mi tak nie podchodzi to ze masakra.... A jeszcze kawał drogi przede mną.
W końcu weekend )) idziemy dziś wieczorem do knajpki z naszymi gośćmi, jutro grill większą ekipa:) a w niedziele może jakieś małe zwiedzanie i chill out:)
Miłego weekendu życzę Kochane!
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
pesq napisał: Dziewczyny, wlaśnie moja przyjaciółka urodziła! ))))))))))) Gloria wiem co czujesz!! AAAA ale cudowne uczucie
fajna date mają co nie a moze to moja siostra jest twoja przyjaciółka
to chyba nie możliwe
a mislam z siostrą zrobic sobie wspolne zdjecie ciążowe ehh i nie zdazylam juz nie bedzie takiej okazji
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
siostra pisala ze ciesza się wspólnymi chwilami i zostają w szpitalu na noc
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja dziś cały dzień na wysokich obrotach,przed południem w ogródku,całe popołudnie porządne sprzątanie domu," ALE JA PRZECIEŻ NIC NIE ROBIĘ"
oczywiście na koniec dnia mąż musiał mnie wkurwić(przepraszam,ale musiałam tak napisać ) bo nie zdążyłam umyć podłogi, i tekst do mnie co ja przez cały dzień robiłam, nosz... taka jestem wnerwiona,że po wypłacie zamawiam wymarzoną zmywarkę, nie wiem co będę jeść,ale podjęłam decyzję, ni wiem czy mężowi oznajmić tylko
Ale są emocje,jak ktoś z bliskich rodzi
Kasandra,ja najczęściej czuje bardzo nisko jakby chciała wyjść,i sikam jak opętana ,musi maleństwo mnie tam uciskać
Z tymi chłopami to tak już jest,ja sie dziś poryczałam,po wyżej opisanej sytuacji u mnie
Lidziun rośniesz rośniesz.
Ja to chyba prawie cały czas mam napięty brzuch,ale dzidzia się rusza to się nie stresuje,a może powinnam?
Pofarbowałam sobie w końcu włosy farbą co od pół roku czeka na mnie
i pazury
Lecę spać,
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Lidziun ale pięknie się okrąglisz
Pesqu, Gloria gratulacje dla dziewczyn ! Napiszcie wagi itd. jak już będziecie znały Strasznie mnie to interesuje
T. już dostał prezencik i zadowolony uffff <3 Miałam wstać wcześniej i pójść za niego na spacer z małą, ale zaspałam wrrrr..... No ale w międzyczasie wstałam, zrobiłam mu herbatkę i ciacho przyszykowałam i ustawiłam w sypialni z prezencikiem, więc też wyszło miło
Magda kupuj i nie patrz nawet jak Ci będzie marudził, a jak spróbuje to mu zrób strajk i faktycznie nic nie rób przez kilka dni !
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra ja też sikam często, ale sądzę że nie jest objaw do nie pokoju bo przecież bable nasze ruszaja się i zgniataja;) ja czasem wyjdę z łazienki i zaraz jeszcze musze lecieć znowu sikac:p a to najczęściej mam jak czuje ruchy małej
ja raz czuje ja wyżej a raz niżej pewnie w zależności jak ułoży się.
Glooria i Pesq gratki dla dziewczyn.
co do karmienia ja nie czuje potrzeby karmienia piersią jakoś mnie to odrzuca taka jestem i juz. przez miesiąc pewnie będzie cyc a później butla bo i tak po pół roku chce wrócić do pracy a jak małej nie będę mogła odzwyczaic od cyca....
Zazanna to super ze prezent podobał się
miłego dnia:*